55

Вальо

преди 7 години

Новият правосъден министър, който твърди ,че борбата с корупцията в България е на по-високо ниво отколкото в Румъния и няма нужда да се учим от тях-сега ще продължава реформите в правосъдната система. ПАРОДИЯ!

54

Анонимен

преди 7 години

Сидеров е най - "свежият" елемент в управлението на локомотива, но не се разбира дали ще е огняр или само ще надува свирката !

53

БАБА КУНА

преди 7 години

ОСТАВАМЕ С ЧУВСТВОТО, ЧЕ БОКО Е РАЗИГРАЛ МИНИСТРИТЕ СИ НА ТОМБОЛА И ТО НА ПИЯНА ГЛАВА. ПЪЛНА КАША Е ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО И ИЗЛАГАЦИЯТА ЩЕ БЪДЕ ТОТАЛНА.

52

Без Паричев

преди 7 години

А ТОЗИ КОЙТО ОСТАВИ ПЕНСИОНЕРИТЕ БЕЗ ПАРИ ЗА ПРАЗНИКА,КАКЪВ ГО ТЪРСИ КАТО СОЦИАЛЕН МИНИСТЪР!!?? ИДИОТЩИНА!!!!!

51

Васил

преди 7 години

Това педерастче - Тома Биков, няма ли да престане да се прави на мъж и да коментира неща, които не разбира? Министър не стана!

50

Лъчо Мозако

преди 7 години

Промени-подмени, замени..сметки натъманени...Абе що не я разпуснете тази държава...Трагични, комични..психично истерични-тези отново ще ни ръководят..Такива капацитети са всички, че не бих ги сложил да ми ръководят обора с животните..те министри!.Какви качества видяхте у тези..освен че са от котилото на ДС и партията майка-БКП!Тази страна винаги е била в ръцете на некадърни, крадливи лакеи, готови да продават и род и родина, без капка съвест , морал и чест...От Симеон Велики и Крум има нужда..

49

дзъ

преди 7 години

какво искамееее------промянакога я искамееее-----веднагакого избрахмееее----същитекакви смеееееее-----***

48

Анонимен

преди 7 години

От военен ?!? Полицай нестава .......

47

Анонимен

преди 7 години

Кого е размазал бе, виж да кажеш че Румен Радев размаза герп на президенстките избори е вярно.Сега ще види м..утрата кон боб яде ли. Има нов център на властта, няма го Чехлю за голяма радост

46

Анонимен

преди 7 години

ББ определено търси конфронтация с патреотете от самото начало, техните ибиратели гласуваха на президенстките избори против Цецка Цачева, той им я натриса за мимистър на правосъдието, поне да е сигурен, че него няма да го вкарат в затвора, което единствено заслужава след 8 години яко крадене през некачествените магистрали и спортни зали, м...утрата си е м..утра колкото и да го величаете

45

Анонимен

преди 7 години

Пада му рейтинга затова ви размаза за 11- ти път.

44

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен - Електората на Герб е ясен. Но как се чувстват гласувалите за патриотите?Би трябвало гласувалите за "патриотите" да са много доволни. Защото са в управлението. Защото само с гласувалите за тях, много време още нямаше да успяват да събират достатъчно гласове, за да имат правителство. Борисов, обаче, им даде възможност да играят, а ние, останалите, сега ще имаме случай да видим как се държат в управляваща среда и дали тези "патриоти" може да разчитат на подкрепа в бъдеще.

43

Иванов

преди 7 години

МВР ще бъдат вече артелеристи и военни, а в МО всички стават агенти и минават на "тихия фронт" ))))))))))))))))). Това ми прилича един път стомна за вода, втори път стомна за вода и третия път стомната се чупи- третото правителство))))))))))))))))))))))). Ще бъде много интересно и весело. На път сме - г-н Балкански /цирк Балкански/ Президент, Драго Чая Премиер, та да не ни обръщат внимание по света.

42

Успех на ГЕРБ

преди 7 години

Успех на ГЕРББъдещето на нашата партия е пряко свързано с нашия лидер Борисов.За съжаление рейтинга му все повече пада.Да се огледаме за нов лидер е късно, пък и той е окупирал властта в Партията здраво. Затова:Да се разяснява колко лошо щеше да е при спечелване от БСП, като: .кражби от червени олигарси. .задкулисни игри. .фалиране на банки. .купонна система. .долара пет лева. .няма банани и тоалетна хяртия. .ще спрат санирането. .червени бабички.

41

Анонимен

преди 7 години

До bolbov - Не е важно кой какъв пост заема важно е да краде добре това е основен критерий...Като се вземе под внимание, че си червен ***, а веруюто, изразено от теб по-горе, както и множеството възторжени одобрения от други червени ***, става ясно как в червената секта гледат на възможността да са в управлението и обяснява защо не успяхте на тези избори.

40

Анонимен

преди 7 години

Е сега правосъдната система ще цъфне и ще върже.Ако си мислите,че някой гербер ще влезе в затвора за далавери,пак помислете.

39

Поздрав

преди 7 години

Как сте, червенушки?Ще има стабилно правителство, това е положението. Развалиха ли ви празничните майски дни? Нищо, гледайте позитивно на нещата, приемайте го като каляване на волята. Все пак четири години все ще сте с развалени празници, трябва да свиквате. Полезно е.Хайде наздраве, честито ново правителство!

38

bolbov

преди 7 години

Не е важно кой какъв пост заема важно е да краде добре това е основен критерий за подбор на герб ери. Крадеш добре и даваш на шефа ставаш министър министерството не е важно знания съвсем са ненужни.Ужасно Дами и Господа! Тръгвам си аз.

37

Анонимен

преди 7 години

Братле, това са баш комунделите!

36

Анонимен

преди 7 години

Гласуваш за Сидеров и получаваш ............. Цена Цачева . Заслужава ше си новите избори ! Потвърдено : глупост и простотия .