11

до 13

преди 7 години

Ако се махне борда до 2 години ще стигнем Полша приятелю. Лева не е мръднал от ниво 1,95 от 10 години а при средна инфлация 2% се е обезценил със една пета.Тоест леа е много силно надценен,тоест стоките произведени в България са много скъпи,тоест нямаме производство или е със ниска добавена стойност ако ме разбираш,друго тук не вирей.Валутен борд няма в другите държави в Европа само ние имаме и сме най зле.Помисли и пак пиши ако има какво да кажеш.Борда е ефективен първите 2 години,после пречи.

10

Анонимен

преди 7 години

На *** бордът му пречел!А бре *** бордът пречисамо на финансовите мошенници.Като се махне бордът заняма и 6 месеца ще станекато 97, професорите поикономика ще се редятна опашка да си сменят левовете.

9

Анонимен

преди 7 години

Ето къде е центъра на ЕС е да ама третополовите са сбъркали малко и го изтипосали в Брюксел трябва да поправим таз голяма неправда мола преместете Брюксел в таз нива.

8

Exit

преди 7 години

Exit exit exit и айдеее центрума дошъл у софиско полье Бсреков му артиса шопинг уикенда у бру..ксел

7

a ?

преди 7 години

Ясно, а ако преди брексита към ЕС някой се присъедини или още някой излезе къде ще е новия център на ЕС ? Къде ще се премести цeнтъра коя нива да утъпчем. Ами ако се окаже че трябва да е в кратера на някой вулкан какво правим ?

6

Анонимен

преди 7 години

На *** немеца му е крив. Абе ***, първо махнете борда ако искате независима финансова система.

5

Анонимен

преди 7 години

До десетина години ще се казва Гааза, ще има три колоритни джамии и новите "инженери" ще отварят фабрики за бурки, за да отговорят на търсенето в "Нова" Европа...

4

Анонимен

преди 7 години

Тия селянджъри освен да си утъпчат рапицата друго няма да направят, ами барем да запалят туй знаме на фашизма де го веят над нивите си.

3

Анонимен

преди 7 години

Това ли са хората дето гласуват, ми то такива *** мозъци нЕмаАа никъде по света, ЕС бил създаден за да обедини исторически врагове ? А баба Мурсула тъпче задниците на историческите си врагове със евракиси, че Бaба Мурсула е алтруист и раздава щедро пари наляв и надясно, е сега вече схванахме добре че са селяните от Бавария да ни светнат.

2

х

преди 7 години

То както е тръгнало ако приемат Украйна и Франция напусне центъра да е Белене.

1

Анонимен

преди 7 години

Малко време ще се радват на точката си на център на ЕС. Другата седмица, Франция като го напусне, ще трябват нови изчисления.