34

хайде холан

преди 7 години

Абр пост 28 , кой ни е виновен , че отказахме Южен поток ? Ако беше Орбан нямаше да пропусне възможността , но нашия , беззъбия се прави на голям европеец и за да се хареса ние загубихме. Сега ще чакаме кефа на Турция , до там я докарахме.

33

Анонимен

преди 7 години

До NAI-NOVOTO:За Волксфаген не знам, ама онази със свлечения дирник отиде не в Москва, а в Сочи. ЗаМосква трябваше да лети над Украiна, а там свалят големи самолети.

32

Анонимен

преди 7 години

След простотиите на ГЕРБ"-ав-ите ид-иоти,до построяването на "Турския поток" за доставка на руски газ точката на доставка на газ за БГ ще е за-дника на Бочоолу- отпред ще го зобим с вносен боб от Турция ,а отзад ще получаваме анджък турски-а не руски- газ! За целта ще трябва да се организира и изпълни обществена поръчка за реконструкция- т.е. разширяване до необходимите размери- на "точката на доставка на газ"! Кандидатите ще трябва да имат съответната квалификация и поне 10 г опит!

31

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 16 със сигурност не ни казваш нищо ново

30

Анонимен

преди 7 години

бой по крадливите руски кифли от газпром ... то толкова и руски де ...

29

NAI-NOVOTO:

преди 7 години

WOLKSVAGEN ZAPO4VA PREGOVORI S GAZPROM - ZATOVA LI BABA MARKEL SE RAZHODI DO MOSKVA ILI VOVATA GI PRIVIKVA EDIN PO EDIN....

28

:)))))))))))

преди 7 години

NAI-NOVATA TO4KA ZA DOSTAVKA NA RUSKATA GAZ ZA BULGARIA- PREZ KRIV MAKARON.

27

Анонимен

преди 7 години

Който нарича България Задунайска губерния, живее в някакво имагенерно неслучено минало, а този които пише, че трябва да приемем Западните ценности прилича на първомайските червени лозунги от манифестациите, които от склада с паяжините след манифастацията отиваха пак там. Няма западни ценности. Отдавна им промиха мозъците, тук при нас не успяват, а там в дивия европейски запад почнаха да се събуждат. Затова задкулисието обърква света шоково за да плаши да си стоим по къщята и да не се събираме.

26

USMIVKI OT MEN

преди 7 години

NE VIE BEDNI MI GOSPODA OPREDELIATE KOLKO 6TE STRUVA GAZTA, VIE IMATE SAMO ZADALJENIETO DA PLA6TATE ZA DOSTAVENATA VI GAZ, BEDNITE NE DIKTUVAT I NE POSTAVIAT USLOVIA-TOVA SE KAZVA "PAZARNA IKONOMIKA". AKO IMATE PARI-POLU4AVATE, AKO NIAMATE- OBADETE SE ,KOGATO IMATE.

25

Ceci_

преди 7 години

Нова точка достъп Турция през син поток и сърбия през северен идеално. За това се борихме

24

а парите

преди 7 години

Защо не искат и компет.нсации парични от Газпром, който досега ни е откраднал чрез неравнопоставени договори близо 1 милиард лв. За сведения Полша иска такива компенсации, и не отстъпва по нищо на Газпром. Но Полша е ...Полша. В БГ има само руски съглашатели, за който БГ да е добре---това значи Русия да е съгласна. Унизително е, като виждаш, че уж искат нещо от Русия, но всъщност искат само БГ да плаща повече,повече, повече. Ето това е пример за нац. предателство. т.нар. патриоти- МЪЛЧАТ!

23

франко фере

преди 7 години

До ангел Фирмата е Лук оил

22

Анонимен

преди 7 години

Тези дето плюваха по парада на Българската армия, сега лижат рублите на *** - предателски кплт нещастни

21

Анонимен

преди 7 години

Пак мечти за хъб или искат Газпром да поеме плащанията по транзита, което просто няма да стане.

20

Анонимен

преди 7 години

Без газ и АЕЦ страната ще фалира.-----------Добре,обаче у нас като се закачат за тях и сучат,населението пак ще плаща солено.Ни тако,ни вако.

19

валери

преди 7 години

И нито дума за прекалено високите цени за България и как да бъдат намалени , това е предателство от страна на този кабинет и президент , а *** говори глупости вместо да разкаже за тази поредна червена далавера за наша сметка !!!

18

ангел

преди 7 години

Газпром е американо-руска компания с 30% руско участие , другото е собственост на американски банки !

17

Анонимен

преди 7 години

а стига сте ни занимавали с тая газ бе, и без това при тия цени никой не я ползва под 2% от населението ползва газ

16

Анонимен

преди 7 години

Без газ и АЕЦ страната ще фалира.

15

Анонимен

преди 7 години

Е, нема такава държава...