22

Анонимен

преди 7 години

"Неопитен" не е точната дума за Тръмп. "Не в час" по-му отива!

21

Анонимен

преди 7 години

Странно нещо е света . Да се чудиш ,дали е по лошо, да бъдеш завладян от САЩ или освободен от СССР - Русия. Където прехвърчат искри между тях , някоя държава изгаря. Като ги слушаш и едните и другите помагат на добрите.

20

Анонимен

преди 7 години

Тия пък Вашингтон пост го взеха Тръмпа за бяла питка. А леко бе.

19

Провалилата се БСП

преди 7 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

18

Анонимен

преди 7 години

ами ето колко колко имам връзка :) ти си прочел внимателно коментара ми :) за да ми зададеш толкова глупав въпрос се стремиш към едно :) протакане на разговора с цел дискредитиране :) лека вечер :)

17

Анонимен

преди 7 години

A ако обърнем заглавието :) и Тръмп е опитен и той иска лично да се договори :) , все пак ако пропуснем задкулисието на редакторите и си припомним новините от преди няколко дни , когато Тръмп каза , че Ким е умен и той лично иска да говори с него , тогава какво :) кой лъже и за какво са тези игри бе :) за това , че и на Китай и на Южна Корея им омръзна - САЩ да ги изнудва с братята им в северна Корея :) все пак част от влиянието на САЩ идва от изнесеното им производство в тези региони ;)

16

кой

преди 7 години

До Анонимен 17Авторитарен режим ли?та те са избрани по законен път от народите си,кой сме ни я да ги съдим?

15

ясно

преди 7 години

До Анонимен 16Кой демократи?отдавна вече няма демокрация САЩ я убиха заедно с хиляди избити от тях човеци.

14

Анонимен

преди 7 години

До циркДемократите решават кои са лоши и кои са добри.

13

ха

преди 7 години

"Лошите"са тези който не се кланят,не допускат намеса,защитават страните си и пр.света явно е полудял....

12

Анонимен

преди 7 години

Империята САЩ си развява ядрените оръжия и вместо това да тревожи другите страни те прекланят глава и ги наричат "носители на мир ". Терористите не са ИДИЛ , а САЩ СА !Корейската, Виетнамската война ,Ирак ,Иран,Афганистан ,това не са щатове на Америка ,какво праавеха и правят и днес военни формирования в тези региони? "Носят мир " можеби , едва ли не!

11

Анонимен

преди 7 години

Ми що бе, Северна Корея нали гладуват?

10

цирк

преди 7 години

А кой решава кой са лошите момчета и с какво право?тези лошите нападат ли страни ограбват ли ги избиват ли милиони създават ли терористични групи като Ал кайда и ИД!?правят ли преврати и майдани който съсипват живота на цели страни!?кой са лошите сега?

9

Анонимен

преди 7 години

Абе САЩ не е човек, а машина. САЩ без Тръмп ще се оправи ама Русия без Путин жална им майка.

8

Анонимен

преди 7 години

USA ZA DOBRITE LI SE IMAT?GOLEM SMEX AAXAAXAAXAAXAAX

7

реалности

преди 7 години

Истината е че САЩ и Европа са около милиард ..........Срещу тях за някакви кирливи турци и скапани руски комунисти ........Китай никога няма да нападне САЩ . Ще видите падението на Путин тия година -две. ,.

6

luckyman

преди 7 години

"Лошите момчета" отдавна са се "договорили"...Справка: Ложата П2!

5

с

преди 7 години

Кви са тия Филипини ?Кой е тоя Дурарте?

4

Анонимен

преди 7 години

САЩ е в опасност....Едно кремълско джудже събира турци и ислямисти срещу Америка и обединена Европа.Руското джудже е предало християните и дружи само с ислямисти.

3

Анонимен

преди 7 години

Филипинският президент Дутерте беше поканен на среща с Тръмп, но онзи му отговорил, че няма време за това, защото щял да се среща с Путин. И това, ако не е поредния шамар за този клоун.