37

Анонимен

преди 7 години

"Православна" Русия има за съюзници все мюсюлмански държави и води хибридба война срещу християнския свят.

36

Анонимен

преди 7 години

Русия винаги е имала влияние върху Сирия. Това което Путин е на път да направи сега ще е само част от това което имаха преди. Не знам какво би се случило с руското влияние там ако Асад си отиде. Коалицията която се бори с ислямска държава като , че ли по скоро се занимава с това как да си раздели Сирия. Другото е на втори план.

35

Анонимен

преди 7 години

И при нас така - каквото наредят началниците от Брюксел, и най-вече от ул. "Козяк" - това става!

34

упс...

преди 7 години

До упсЗначи само Путин се бори срещу ИД.А че половината бойци на ИД са от бившия СССР е съвсем случайно--------На първата чост от въпроса виНе, разбира се.Путин създаде коалиция, макар и малка, и с доста вътрешни противоречия!ИранХизбулаТурция???Религиозни групи от Бл ИзтокШиитиДрузиАлавитиХристиянии част от сирийската армия останала лоялна на АсадЕ, и с мълчаливота подкрепа на част от държавите от Бл. Изток.Що се касае за броя на бойците от бившия СССР - бяха около 8000!

33

упс...

преди 7 години

Много неща говорят в подкрепа на тезата, че без Русия и Иран Асад отдавна щеше да е паднал от власт.-------Каква "теза", бе!Това е ФАКТ!Ако, РФ не се беше намесила в последния момент, сега щяхме да сме свидетели на реализирания проект на ЦРУ и Пентагона - финансиран от С. Арабия и Катар - наречен ИД!Следващи в списъка щяха да бъдат Ливан, Йордания, част от Ирак и разбира се Либия, а след това и останалите Близкоизточни държави.А, на по-късен етап и Турция!Ей, ви го ислямистки халифат!

32

Анонимен

преди 7 години

Кравария аутсайдер вече фактор който не влияе на нищо световния жандарм унижен хахаха кеф най накрая доживяхме АЛЕЛУЯ

31

Гост

преди 7 години

Че Асад/Сирия е васал няма съмнение. Обаче Русия и Иран не бяха предвидени за господари - как стана така????

30

лудия

преди 7 години

За жалост сте прави. Които ни слушка господарите си биват изхвърлен от власт. Както стана синьото Ване ,пардон с Костов.

29

Анонимен

преди 7 години

"Асад не е в състояние да откаже нищо на Москва и Техеран"....... и на ИД !

28

НКВД

преди 7 години

Ама тиква не да пееш песни с припев ПЕЙ АТЕНШЪН .А нещо друго шъ требе да пееш *** шоп чокондур.ТИКВА ви шопите ама ногу сте прости бре .Кога ние Македонците тичахме турците ви шопите си плаща те данък и подкуп на турчетата като би ти пендари се скатавахте.

27

Анонимен

преди 7 години

След втората световна война , на всеки десет - двайсет години между СССР и САЩ възниква напрежение заради Сирия. Сега има намесени и други държави и както гледам нещата няма да бъдат решени скоро. Това няма да е последната война по тези земи. Тежко им на хората които живеят там и са обект на такива специални грижи.

26

Анонимен

преди 7 години

Ха, ха..Властта в Сирия отдавна вече е в чужди ръцеАсад не е в състояние да откаже нищо на Москва и Техеран...от това следва, че властта в България отдавна е в чужди ръце, защото Борисов не е в състояние да откаже нищо на Вашингтон и Брюксел.Много слушка "началниците" и затова постоянно печели избоборите.А когато не печели, с помощта на Американското посолство, на улиците изпълзяват креативните, умните и каквито там се наричат и пак печели изборите.

25

НКВД

преди 7 години

ТИКВА ПЕЙ АТЕНШЪН.

24

Р2

преди 7 години

СЛАВА НА РУСИЯ. ВЕЧНА СЛАВА.ЗА ЖАЛОСТ ПРЕДИ 73 ГОДИНИ ВЪВ ВОЙНАТА ЗАГИНАХА 25 МИЛИОНА РУСИ БЕЛОРУСИ УКРАИНЦИ И ДРУГИ НАЦИОНАЛНОСТИ ОТ СССР ЗА ДА ЖИВЕЯТ И СЕ РАЖДАТ СЕГА ВСЯКАКВИ ДОЛНИ ГАДОВЕ И ***.НО ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ. СЛАВА СЛАВА СЛАВА НА РУСИЯ.

23

Щирлиц

преди 7 години

Дойче веле ще се включи с директен репортаж от Океана на бурите.След около 10 минути.

22

Анонимен

преди 7 години

Офффф почвам да си мисля вече, че краварите ще тръгнат да помагат на Асад и ще го измъкнат от лапите на тия двамата кръвопийци от снимката Ха-хха-ха краварите съвсем се оплетоха в лъжи.

21

Анонимен

преди 7 години

Асад като вида краварите как ни помогнаха на нас и на целия Близък изток реши да се довери на Иран и Русия ха-ха. Асад си е още там, ама за другите не е сигурно дали ще отикат следнащите 5-6 години фуу *** народ

20

Анонимен

преди 7 години

Сирия е вече свободна. Дежурният освободител вече я освободи както освободи и нас на два пъти. Затова сме на това дередже, все не случваме на освободител.

19

Анонимен

преди 7 години

ЕС ще накара крадливия режим в краварника да върне земята в мексико където я откраднаха.

18

Анонимен

преди 7 години

Тръмб трепери от страх Ким да не смени режима в краварника и се крие под фустата на Меркел и НАТО.