63

Анонимен

преди 7 години

Американски генно модифицирани домати , произведени в Турция , в руска салата. Много сложни станаха нещата.

62

осман

преди 7 години

бате бойко ще спре контрабандата на саса от тр.

61

luckyman

преди 7 години

Османска ССР?! Нонсенс! По-скоро ускоряване на глобалния сблъсък с любезното съдействие на Ложите! Именно натам вървят нещата за съжаление, накрая поне едните ще се вайкат и то много! Иначе, принизявате същността на разговорите с тия домати и др. от рода на "Дай си ми куклите, на ти си парцалките"...

60

Наблюдател

преди 7 години

Приличат си и двамата са диктатори, ръцете им са изцапани с кръв. Надлъгват се кой по-вече ще измъкне от другия, но са готови на подли номера .

59

наблюдател

преди 7 години

Самият Ердоган твърди, че е разговарял по този въпрос с Путин, който казал, че не е адвокат на Асад.Дойдохме си на думата. Колко ще поиска сега Путин?Санкции Те не са наложени от Турция. Става дума за нещо друго. Може би газопровода от Азърбеджан ли що ли?Колкото до Асад. Той си е намерил един съюзник като от приказките за злата фея.

58

цирк буш

преди 7 години

Накрая руснаците пак ще ядат гумени домати от турция. Сега само се правят на недостъпни. Тези номера сме ги виждали вече. Ама и Ердоган се е пазарил на капълъ чарши, така че сценката е ясна.

57

zadnikanalizator

преди 7 години

До анализаторA PUK BALGARIA SHTE SATNE BAY GANYO DO CHiKAGO i NAZAD Doo LAYNAAA

56

Анонимен

преди 7 години

В Турция ще стане като в Сирия докато управлява Ердухан !....По-зле от България не може да стане.

55

Алиосман

преди 7 години

Разбраха се , честито! С изключение на доматите , но за сметка на това , всички мега проекти работят с пълен газ, и разбира се и S-400 . Честито да е .

54

Патиланчо

преди 7 години

Те Русия и Турция се разбраха - за доматите (които ние някога изнасяхме за Русия). - за пшеницата (която някога ние изнасахме в турция ) - за Турски поток (който трябваше да бъде Южен поток и да минава през България)- за строежа на АЕЦ в Турция (която трябваше да е в Белене)...- за руските туристи (който някога всички бяха по нашето черноморие!)Разбраха се те а ние !!!???? .... се разбрахме с ЕС и САЩ!!!"...та така мили ми Смехурко ...твой приятел вечен Всел Патиланчо.."

53

Анонимен

преди 7 години

Пратете им малко домати на големите руснаци , че няма да могат да вържат л*****о .Като хапна пак да се правят на много важни.

52

Анонимен

преди 7 години

PONE EDIN OT TEZI POLITICI DA IMAHTE ......PONE EDIN !

51

Анонимен

преди 7 години

то е защото в русия идват евтини домати от чили.

50

ZZP NL

преди 7 години

PUTIN E UMEN POLITIK TSAL SVAT GO ZNAE A DRUGIA E EDIN SKAPAN IMAMIN KOYTO SA GO IZBRALI OVTSITE I KOZITE V TURKIA,A ZA IKONOMIKA KOLKOTO EDNA VISKA NETHERLANDS VI KISA OTVSAKADE.AMUDJITE SAMO IBRITSI I DARBUKI MOGAT DA PROZVEJDAT I TUKA SA SISTITE TUFLETSI HAYLAZI SOSIALCIYI.

49

Анонимен

преди 7 години

***.о май ще лапне на сокола ...краставицата и доматите!

48

найден

преди 7 години

Този човек сам ще доведе до разчастване на страната си, жалко , защото до сега бяхме добри съседи , но мегаломанията не е добър съветник , до кога ще угажда и на американци и на руснаци не се знае !

47

Анонимен

преди 7 години

*** се пука по шевовете отзад защото вижда, че Турция е много по-значима за света от него и изпада в недоумение как това е възможно след всичките идеологеми за Турция с които са му наблъскали маломерната черепна кутийка.

46

Анонимен

преди 7 години

Всяка новина за Турция е малка бегедрама.

45

Анонимен

преди 7 години

Значи още помнят вкуса на българските домати.И на бакладжанная-та икра от КК Янко Костов.И Стюардесата помнят и Опал -а и Ту 134 и Родопи-е И Аида и Ропотамо(което си беше Ротманс направо).Е--ее-е-е х времена.....

44

Турчина

преди 7 години

В момента Турция плаща транзитна такса на България за газта, която получава през нея. Но след първата тръба на Турски поток България ще загуби милионите, които взема от Турция и транзита през България ще спре. Ех, ако бяхте народ, а не послушковци на Брюксел можеше да има Южен поток, но сега има Турски поток. Но няма страшно Турция потъва продължавайте с лечебната ви утеха