15

Анонимен

преди 7 години

НЕ Е ТОЛКОВА ЗАТВОРЕНА СЕВ.КОРЕЯ ЩОМ ЧУЖДЕСТРАННИ УЧЕНИ ПРЕПОДАВАТ В УНИВЕРСИТЕТИТЕ ИМ!

14

ДО ССДД

преди 7 години

ДОРИ САМО ДА СИ ВЗРИВЯТ АТОМНИТИ БОМБИ, ВСИЧО ЩЕ ОТИДА В ЯПОНИЯ И Ю.КОРЕЯ. И ФУКУШИМА БЛЕДНЕЕ ПРЕД ДРУГОТО.ЗАТОВА АМЕРИКАНЦИТЕ ОБИКАЛЯТ, АМА НЕ СМЕЯТ, ЩОТО КИМ СИ Е СЛОЖИЛ ГЛАВАТА В ТОРБАТА.

13

ссдд

преди 7 години

До Анонимен 1 ; И как ще им се стъжни на САЩ ,при положение ,че имат най-модернизираната армия в света и 800 военни бази по цялото кълбо ? Отсреща им седи Северна Корея на която бойните системи са от края на 50-те и 60-те години,а ядренните им оръжия са с къс и среден обсег,което означава ,че нямат шанс да стигнат до САЩ ,най малкото ще бъдат свалени 5 пъти до там.Абсолютен оли*гофрен си,руски ***.

12

Анонимен

преди 7 години

Dnes.bg, разберете, че няма "постоянна представителка", "министърка", "президентка" и тн...

11

Анонимен

преди 7 години

До 7Абе шмиргел ти изобщо преди да пишеш мислиш ли поне малко?

10

Armagedon

преди 7 години

До ArmagedonОпс. неумишлено ви вкарах в заблуждение,за което се извинявам и веднага се поправям Двбижението по пътищата в UK-то и Кипър се извършва в лявата лента за направо.А в Германия, България и всички страни на Балканите е точно обратното. То се извършва в дясната лента на платното -за направо.Затова препоръчвам на всички шофьри и въобще туристи,когато ще пребивават в друга дървжава известно време,предварително да намерят и да се запознаят,не само с нравите там а и със законите в страната

9

Armagedon

преди 7 години

Ще ви дам и друг пример със закона за двивение по пътищата.Например в UK-to , Кипър и още нчкоя и друга държава движението -направо се извършва в дясната лента за движение според Закона там. А в Германия, България и във всички страни на Балканите се извършва в лявата лента на пътя.До като, в последно изброените страни,ще бъдеш глобен за такова действие на пътя и ще отнесеш солидна глоба като шофьор,в прежде изброените страни ще бъдеш толериран,като изряден шофьор.Така че всичко зависи от закона

8

Анонимен

преди 7 години

Ким да внимава само да не му дойдат на гости ония другите американци, със зелените чорапи и тежките раници, че те наистина ще са "целящи да разрушат устоите на КНДР"!

7

до 5

преди 7 години

Ти ли си най-умния ве дръндер, за твое сведение това е третия американски учен в рамките на месец търсещ свобода и демокрация в С. Корея от диктатурата и тоталитаризма на Вашингтон.

6

Анонимен

преди 7 години

До 1Такива гении на военното дело като теб едно време ги карахмр да мерят ротата с клечка кибрит. Шмиргел.

5

Анонимен

преди 7 години

Оф пак се е напълнило с психочно нестабилни тук...

4

Armagedon

преди 7 години

Политическият режим в Северна Корея не е комунизъм а чукхе.Доближава се,но не е комунизъм.Дали наистина професора-преподавател е извършил някаква "вражеска" дейност спрямо КНДР зависи от законите на дадена страна.Да вземе за пример проституцията. В много държави по свта се смчта за незаконна,но в други се толерира и от закона.Така че всичко зависи,не само от морала а и от закона в дадена страна.затова съветвам всички, който посеяават чужда страна да спазват законите в страната на п;ребиваване.

3

Анонимен

преди 7 години

Ето, че краварите търсят спасение и убежище в Сл Корея ама Ким Чен Ун решил да ги вкара в затвора. E как краварника да прокопса стигнаха дотам да ходят в С Корея да работят за късче хляб.

2

Анонимен

преди 7 години

Ким Сан Дук типично краварско име ? A Джон типично севернокорейско име ?. Значи краварите ходят в С Кроея за да си намерят там по добра работа ? краварника загива и търси спасение в С Корея защото краварите не са предатели и убийци.

1

Анонимен

преди 7 години

САЩ МНОГО БЪРЗО ПОДВИХА ОПАШКА... ЯВНО НЕ ИМ СТИСКА ДА НАПАДНАТ С. КОРЕЯ, ЗАЩОТО ЩЕ ИМ СЕ СТЪЖНИ