63

Мартин

преди 6 години

Заев, македонец си, роднините ти са македонци, защото сте родени и израстнали в географската област Македония. Но сте част от българския народ така, както аз съм израстнал в област Добруджа - аз съм добруджанец, роднините ми са добруджанци, но ние всички сме българи, част от българския народ. Македония от преди 18-ти век няма общо с антична Македония, която е част от гръцкия народ, както и Ал. Македонски, също част от антична Македония, която отново няма НИЩО общо с държавата Македония.

62

Патриотична група

преди 7 години

Ние родолюбците сме приятели на Зоран Заев и на неговата политическа организация,която се превръща в глас на Македонските Българи.

61

Анонимен

преди 7 години

Питайте румънците . Те преди 50 години го казаха " А бе , Братя , Братя ама сиренето със пари " .

60

Alex

преди 7 години

Напротив, номер 13. ДНК анализите са безапелационни. Идентични сме с македонците. Най-близки след това северна гърция, северна и централна италия и румънците.

59

Гост

преди 7 години

Що така бе, а сърбите къде ги загърби?

58

Диди

преди 7 години

Работата в Кутмичевица отива в канала. Русия знае да иска, но не може да дава и виждаме какво става когато човек не следва своите корени и интереси а слугува на чужди.А България е като майка. Колкото и да греши детето, винаги е готова да го приеме и утеши.

57

Додо

преди 7 години

"Всичко, което имам е Македония, аз съм македонец, моите родители са македонци"Ясно. Българите не бива за секунда да се съмняват, че така наречената Бивша Югославска Република Македония е една гангрена на анти-българизъм. Самото съществуване на такава "държава" е поругаване на паметта на България. Наричането на тази клоака с името "Македония" е предателство срещу българщината. Това държавче не бива да се допуска нито в НАТО нито в ЕС, защото така само гангрената задълбава в снагата на България

56

Анонимен

преди 7 години

Когато им запари под *** сме "братски народ", а иначе сме "***-татари"! "Късно е ,либе , за китка!"

55

Анонимен

преди 7 години

Много хора злобеят,но аз съчувствствам към македонците,не ги оставиха на мира вече близо 100 години ги правят на луди калинки,побъркаха ги! Затова и са такива особени.

54

Анонимен

преди 7 години

Това е от сръбска злоба,взеха българска Македония,помакедончиха и от българи ги направиха македонци с бой и кютек,защото не успяха да ги посърбят,а накрая им натикаха албанците и направиха мръсно както на македонците,така и на албанците,македонците са най-потърпевши.С две думи,може Македония да не стана наша,но и ваша не е,като прибавим и сръбската пропагандна машина към това и хаоса е пълен.Много хора злобеят,но аз съчувствствам към македонците,не ги оставиха на мира вече близо 100 години,мног

53

Анонимен

преди 7 години

България трябва да подкрепя албанците във войната им срещу фиромци и сърби... А Заев ще го съдим по делата, а не по приказките. Знаем че фиромците са патологични лъжци и фалшификатори ...

52

Анонимен

преди 7 години

При 18% сърби и неизвестно колко сърбомани, те са много повече сърби. Проблемът е, че албанците все повече ги заобикалят и ги отблъскват от майка Сърби. Политиците ни отново допускат все същата грешка.

51

Брат

преди 7 години

Досега бяхме татари, они македонци, сега станахме братя ???на такива само едно мога да им кажа: " О, неразумни ***, оти се срамите да се наречете БЪЛГАРИ?!!!"

50

иво

преди 7 години

А защо нелигитимно избрания ви председател на парламента държи първата си реч на албански ????? Не ги слушайте какво говорят , а какво правят !!!!

49

R

преди 7 години

Не им се връзвайте на милите очи на македонците. Сега ще има едни приказки жални и сърцераздирателни как сме братя, един народ и т.н. Усетиха, че нещата отиват много на зле и се чудят кой да вкарат в месомелачката. Да си се оправят сами. Грам не ми пука за тях. Доста народ ще загине и граници ще се прекроят. Животът на цели поколения занапред ще бъде съсипан. Трябва да стоим настрана и да не се намесваме, защото само прецаквация ни чака. Не може да заобичаш "корените" си само като си на зор.

48

малко му е

преди 7 години

Малко му беше на тоя, че се отърва толкова леко. Другия път трябва да му счукат празната кратуна, за дето подкрепя албанците! Как ще вярваш на мюсюлмани бе, как ще ги подкрепяш-ти нормален ли си? Що търсиш сега подкрепа от "братския народ"-що не търсиш подкрепа от албанците,а?

47

MerryChristmas

преди 7 години

До Леле!пък може и да се окаже че албанците работят в наш интерес :)

46

Леле!

преди 7 години

Мдаааа... явно ножът е опрял до кокала щом някой в Скопие се сети какъв е бил дедо му....

45

MAKEDON

преди 7 години

E taka...... jas otkoga velam deka sme braka a vie ne mi vervuvate .....sega Zaev rece i vednas mu povervavte.

44

Анонимен

преди 7 години

КОПИ ПЕЙСТ ВАСИЛЕВА хахаха...............