229

Аман от Сульовци

преди 7 години

Васил Велев(председател АИКБ) син на началника на трудови войски и член на БКП по времето на комунизма.Лесно може да се провери това, Кирил Домусчиев(председател на КРИБ) син на директорката на заводи Балкан по комунизма,които той и брат му приватизираха,Божидар Данев(председател на БСК) бивш началник в БАН и член на ДС.

228

Аз съм българче

преди 7 години

До Счетоводител- къде бирата е 8 евро(най-скъпата бира се предлага по заведенията на Норвегия 65 крони около 7 евро справка от април месец 2017),и къде наема е 150 лева(не и в София няма под 300 лева мизерен едностаен в някой от крайните квартали).Но поредният *** като теб най-вероятно не излизал от пределите на БГ,обяснява колко зле живеят на запад при 1,5 милиона бг емигранти.И като обиждаш че човека пише с правописни грешки,това не му пречи пак да работи за 9-10 евро на час.

227

Американ

преди 7 години

До Тони(244)Ми заминавай за Германия тогава, какво хленчиш?А германците идва тука ,където се работи - и плаща - доста повече.

226

Счетоводител

преди 7 години

До X,Y,Z:9-10 евро на час, ама бирата 8 евро вместо 1 и цигарите 8 евро вместо 2. И наема 500 евро вместо 150.Освен това човек който пише "изведнъш" едва ли има кой знае какви скъпоценни умения да предложи..

225

Анонимен

преди 7 години

А пък българския бизнес отдавна е мафиотизиран.

224

Анонимен

преди 7 години

Na koj li mu puka ot tija luji.

223

X,Y,Z

преди 7 години

Ама назначавайте си западноевропейци,сигурен съм че веднага ще дойдат да работят за ,,великият бг бизнИсмен,, за колосалната заплата от 300-400 евро при 60 часова работна седмица,чудно ми е като отиде българин да работи на запад изведнъш производителността му нараства на 9-10 евро на час.

222

Анонимен

преди 7 години

Има хора които не знаят какво е физически труд, не знаят какво е норма, не знаят какво е да ти дишат във врата, но иначе знаят да броят пари. Знаят да претендират за големи печалби. Такива трябва да ги върнат в първи клас и да почват отначало.

221

Анонимен

преди 7 години

Да живее сивата икономика. Почиваш когато си поискаш.

220

брада

преди 7 години

Трбва да си плащаме даже ,ч работим.На портала дяваш 20лева и отиваш да бъхтиш,за кеф.,Заплята не ни трябва..Белким чунким санким дойде края на прехода и свърши първоначалното им натрупване на капитало.

219

Анонимен

преди 7 години

Колко некадърни фирми щяха да оцелеят ,ако трябваше да плащат на работниците си?Кретат на гърбя на робите,а те плащат за грешките на шефовете си.Ама системата е такава.

218

дебелосер

преди 7 години

Какви са тези съботи и недели?Само гърч за вас.Празници ли?Никакви!Гладът ще ви направи щастливи.

217

Частника

преди 7 години

До доста мързеливФирмаджията ще си бачка сам, но после не му се заглеждай в лъскавите коли и жени!

216

Фирмаджия

преди 7 години

Трябва да се работи твърдо 25 дни в месеца. Колкото останат накрая да се почива!

215

....

преди 7 години

Ами в Италия как е. ОТ 14 до 16 не може да намериш отворен магазин. Всички почиват по закон. По колко работят там не знам :-D

214

Мнение

преди 7 години

Затова много хора избягаха от тук и отидоха където им се плаща по-малко и трудът им е обезценен, защото сме родолюбци и не можем да работим тук и трудът ни да бъде надценен и работодателя да ни плаща повече и понеже сме родолюбци и да не тежим на БГ работодателя се изселихме в чужбина...

213

Таня Спасова

преди 7 години

Ние сме в частният сектор , нас решенията на правителството НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ. На 13 ще ни отработят * ми. Така е в " ТИ ЕМ ТИ " ООд Плевен

212

Тони

преди 7 години

Средно в европа се работи по 1766 часа.В германия по 1371, в англия по 1674.Т.е. средно съответно по 220, 171 и 210 дни по 8 работни часа. Там където са по малко - повече дни. Затова то хич да не ми се пули. Тенденцията е за намаляване на работните дни, не увеличаване

211

M.Станков

преди 7 години

До П.ПетровПропусна Дубай :)

210

доста мързелив

преди 7 години

да не съм луд да ходя да робувам на някой за 30 лв на ден.Да живее мързела и студената бира на сянка...фирмаджията робовладелец май разбра че ще си бачка сам.Глупците измреха...