15

Анонимен

преди 7 години

Основните проблеми идват от храненето. В продължение на стотици хиляди ходини години човекъ се е хранил по сравнително еднакъв начин. Храните, които е ядял са били чисти и естествени, само с малко термална обработка - плодове, зеленчуци, груби зърнени култури, семена, ядки, чисто месо. Сега се ядат изкуствени *** тъпкани с Е-та, ГМО-то, неестествени храни, които организъм третира често като непознати и реагира неясно как, имунната система се побърква - алергии. А има и други фактори...

14

Анонимен

преди 7 години

Решението е биологична терапия - заразяване с ***. Малко ***, тении и други, и няма алергия. Научно доказано.

13

бг

преди 7 години

Повечето хора са зомбирани от технологичния прогрес без да забелязват как биват третирани с отрови - кемтрейлс, консерванти, ГМО, ваксини. Западния свят(ръководството на ЕС и САЩ) е тих убиец на вашите души и тела.

12

Анонимен

преди 7 години

ПРИЧИНАТА НЕ Е НАЧИНА НА ЖИВОТ НА БЪЛГАРИТЕ,НИЕ ВИНАГИ СМЕ СИ ЖИВЕЛИ ПО ЕДИН И СЪЩ НАЧИН,ПРИЧИНАТА Е В НОВИТЕ НИ ЗАПАДНИ(ПРИЧЯТЕЛИ) ДЕТО РЕДОВНО С ДРОНОВЕТЕ С НИ РЪСЯТ С КЕМТРЕЙЛ,КОИТО ОСТАВЯТ ПОПЗНАТИТЕ ВЕЧЕ НА ВСИЧКИ СЛЕДИ В НЕБЕТО.ТОВА Е ПРИЧИНАТА. И ЗА МАСОВОТО ИЗМИРАНЕ НА ПЧЕЛИТЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ,А НЕ КАКТО НИ БАЛАМОСВАТ,ЧЕ ТОВА БИЛО ДЕТО ПРЪСКАЛИ ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ПОСЕВИ С ПЕСТИЦИДИ,ЗАЩОТО ПРЕДИ 89Г.МНОГО ПОВЕЧЕ СЕ ПРЪСКАШЕ С ПЕСТИЦИДИ,НО ПЧЕЛИ НЕ ИЗМИРАХА МАСОВО И НЯМАШЕ АЛЕРГИИ

11

Шопо

преди 7 години

Ей !!! Най-накрая нещо безплатно !!!

10

Алерген

преди 7 години

Ами продължавайте да хрупате ГМО-та, Е-та и всякакви други ***, да се излежавате на дивана, да се взирате по 10 часа в денонощието в монитора (телефона,телевизора) и да дишате прашния въздух в панелката си. А ако не дай боже се осмелите да излезете - не забравяйте с пълни гърди да подишате въздух от градските улици, наситен и ароматизиран със сажди от колите и от каквото още се сетите.

9

third world

преди 7 години

Имам алергичен ринит от около 15 години и студова алергия от около 6-7. Отвратително е. Мисля си, че е от замърсяването, защото не се храня зле.

8

Доктор

преди 7 години

Една от основните прични е поголовната ваксинация - за щяло и не щяло. Имунните ни системи тотално се променят и отключват автоимунните заболявания каквито са и алергиите.

7

Кривондел

преди 7 години

Дишаме прашен въздух, не спортуваме, обществото ни е пълно с агресия на всички нива, голямата част от хората нямат възможност да си позволят качествена храна, а ядат продукти на неорганичната химия. Резултатът - болни хора.

6

Анонимен

преди 7 години

При мене се прояви тази зима, вследствие на стоене на едно място в недобре изолирано от студа и прашно помещение. Половин-един час интензивно движение на чист въздух и хремата ми почти изчезва.

5

Дисциплинатор

преди 7 години

Кжете кои са факторите от промяната на начина на живот?

4

Анонимен

преди 7 години

Причината са многобройните Е-та, слагани в храните. Наскоро купих продукт, в който имаше 12 Е-та. Изхвърлих го без дори да го отворя. Тази тенденция ще принуди много хора да се върнат на село и сами да си отглеждат част от храната.

3

Причната

преди 7 години

Една от причините са прекаляването с ваксинации

2

Анонимен

преди 7 години

А останалите с психически.

1

Варненка

преди 7 години

От четиричленното ми семейство-трима са с тежки алергии. Най-малкото-с астма. Спасението-чистата храна и въздух. Купихме парцел в гористата местност край града и си го обработваме. Откакто ядем домашни плодове и зеленчуци-сме по-добре!