6

реалноста

преди 7 години

няколко томаховки и руската ко4ина клекна

5

Анонимен

преди 7 години

Американски кибик на срещата в Астана.

4

Анонимен

преди 7 години

Това, че Доналд Тръмп обсъди с руския си колега перспективата за създаване на зони за сигурност в Сирия съвсем не означава, че Владимир Путин се е съгласил с предложението. Обръщайте внимание на важните подробности - Меркел беше приета в резиденцията в Сочи, а не в Кремъл и беше посрещната на летището от губернатора на Краснодарския край - показателно за нисък рейтинг на госта. Следващият гост от Турция също няма да разчита на почести от домакина.

3

Анонимен

преди 7 години

Днес в сочи , Ердоган и Путин ще се срещнат .

2

добро

преди 7 години

Нормално е двама лидери на велики сили да си говорят това е добре за света,когато има комуникация се избягват много грешки.

1

Киро

преди 7 години

Създаване зони на сигурност в Сирия.(за постигане на траен мир ).Е искане на Турция.И ако тези двамата обсъждат и изпълняват това значи сушат и изпълняват заповедите на султана Ердо.А къде е България в цялата тази история.Тя заедно с ЕС се дъвят на Турция и продават оръжия на ....Това означава че пак са от към губещата срана.Така става когато нямаш собствено мнение а ти казват какво да павиш .След време ще сане така (Комшу аз направих грешка ти недей дай малко пари за една чорбица че умирам от