14

К.Дойчев

преди 7 години

Смятам, че е необходимо прокуратурата на РБ да се самосезира за самоуправство, ако госпожа директорката е права, че не са решени споровете около собствеността. Обаче също и със сигурност трябва да се самосезира и за безстопаственост от страна на дружество "Ученически отдих" и неговите директори, защото ако сградите могат да се използват, защо не са ремонтирани и сега да се използват? Нима децата на България нямат нужда от почивка в детски лагери? Нима този лагер е излишен?

13

Анонимен

преди 7 години

Няма вече държава.

12

Анонимен

преди 7 години

И тази година ще има проблеми дори с учебниците,но държавата продължава да разрушава построеното! Освен престъпници и терористи има ли други в управлението на БГ?

11

Анонимен

преди 7 години

И защо тази база не се е поддържала и използвала за отдих на деца? Това беше идеално,просторно място за деца и с прекрасна леглова база,столова.Можеше и в прекрасен дом за деца да се пригоди.Защото на някои им текат лигите за грабеж на мястото.

10

Анонимен

преди 7 години

Ще ги оставят без правен интерес!

9

Анонимен

преди 7 години

Всичко трябва да се открадне законно и да стане частно. Държавата трябва само да издържа партиите, никаква друга дейност.

8

Ееееех....

преди 7 години

ПОСЛЕ ПАК ....."МИЛЕЙТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ" и се ПИТАЙТЕ ....КОЛКО БЪЛГАРИ ЩЕ ОСТАНАТ ДА ЖИВЕЯТ ТУКА ДО 2050-г.....!!!!!!

7

did

преди 7 години

Българите *** България..Никой не ви е виновен...

6

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

преди 7 години

ЛАГАРА В РАВДА-----Е ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ!!!ХОРАТА СИ ИСКАТ И СИ СТОПАНИСВАТ СОБСТВЕННОСТТА!!МОН----НЯМА НИКАКВИ ПРАВА НАД ИМОТА !!ПРОСТО ИСКАТ ДА ГО ГУШНАТ......И ПОСЛЕ ДА СИ ДЕЛНАТ ТЕРЕНА , МЕЖДУ БАРОВЦИТЕ от МОН!ТАКА ГО ПРАВЯТ ВСИЧКИ ------ЧЕРВЕНИ НАГЛЕЦИ ...С "ДЪРЖАВНИТЕ ИМОТИ"!ПИТАЙТЕ НИНОВА ----КАК ГУШНА "ТЕХНОЕКСПОРТ"/....и по ква технология.../

5

Наблюдател

преди 7 години

От сега ви казвам - нарушение няма, недейте да трошите народна пара за адвокати и дела за глупости.

4

край

преди 7 години

Държавата държи в зловещо състояние сума имоти - само и само да не ги върне на собствениците им които да ги стопанисат. Не съм за презастрояването НО и не смятам че лека срещу него и държането на руини по брега. От 30г. държавата не знае какво да направи с бетоните на Аркутино, с Дом Родна стряха в Манастирски ливади, с Белодробната болница в Горни Лозен и къде ли още не.

3

Анонимен

преди 7 години

Три пъти го прочетох и не разбрах за коя база става въпрос? "На фона на пустеещия лагер в Равда, тази ученическа база в парк Росенец край Бургас изглежда повече от добре. Преди всеки сезон от Министерството на образованието се отпускат средства за ремонти."

2

iti

преди 7 години

i monastiri i carkvi sa za butane...ruini...

1

vrana bistrica

преди 7 години

kouto ne plasta danak bg sgradi i taksi bg smet na kvadraten bg metar, taka stava v bg monarhia.