58

MAKEDON

преди 7 години

E.. dobro be...... ako e Karakacanov voen ministar prvo da oslobodi Makedonija....

57

Активист на БКП

преди 7 години

Шкембе войвода - ясно ! Но малкото човече от Ямбол ???

56

Анонимен

преди 7 години

КАКВИ ИЗНЕНАДИ ? МИЗЕРИЯТА У НАС ОТДАВНА НЕ Е ИЗНЕНАДА , А ЕЖЕДНЕВИЕ .

55

един българин

преди 7 години

ай стига вече, това правителство е гавра с българите ,калинка до калинка наредени и за капак все съветски шпиони,копанара каракочанов нема ценз за военен министър-той завалията за шофьор не става,а му дават военно министерство да управлява,къде му е военната академия?пълен резил шазан от шзо военен министър в българия!

54

Анонимен

преди 7 години

И като направите отбор ще спретнете едно мачле с Бистришките тигри ли?

53

Щирлиц

преди 7 години

Какви самодоволни мутри....

52

Читател

преди 7 години

До АнонименБотев е имал машина на времето.

51

Анонимен

преди 7 години

До решетников : ГНУСНИЯТ ФАШИСКИ БОТУШ ВЕЧЕ МИ Е НА ВРАТА, АМЕРИКАНСКИТЕ БОМБИ МИ ПИЩАТ В УШИТЕ, БАБА МЕРКЕЛ МИ ИЗПРАЩА ЛЮБИМИТЕ СИ БЕЖАНЦИ.... .. И МЕЖДУ ДРУГОТО ГОСПОДИН РЕШЕТНИКОВ *** НЕ СЕ ПИШЕ *** НАУЧИ БЪГАРСКИ

50

Все повече Русофил

преди 7 години

ЕДИН ДЕН И ТО МНОГО СКОРО ЩЕ УПРЕМ ПАК ДО БРАТУШКИТЕ, ДО ПУТИН ДА НИ СПАСЯВА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ. ТАКА ЧЕ СЕ ДРЪЖТЕ ПРИЛИЧНО С НАШИТЕ СПАСИТЕЛИ ЩЕ НИ ТРЯБВАТ. СТИГА СТЕ ЦЕЛУВАЛИ АМЕРИКАНСКИ И НЕМСКИ *** КОЙТО НИКОГА НЕ СА НИ МИСЛИЛИ ДОБРОТО

49

Винету

преди 7 години

Хи-хи-хи, червеният плювач, известен с ника си анонимен, ОТНОВО се е изпразнил многократно и под тази новина. Алооооо, изборите минаха, комунделите загубиха за пореден път, не се пени, няма да хване дикиш. Не си интересен, заповядай след 4 години.

48

Анонимен

преди 7 години

Не е готов с министрите. Това е! Чака да види на къде да д.ха навятъра. Меркел с Путин, тоя в Москва, оня в Брюклел... от югоизток се зъби един и държи пушечно месо....от югозапад...фалити, протести...от север,от запад..... Абе Борисов! Махай оградите, махни се и ти и ни остави да се оправяме със зъби, нокти и кой с квото може. И без това съсипа тая държавица! Няма армия, няма полиция, няма хляб.... Пролет пукана! А ние не! Айде чао! Дигни белия байряк, земай квото си зел и бешшш!

47

Анонимен

преди 7 години

Всичко е нагласено, да му мисли народа , тиквата и шкембе войвода са много доволни , незнам какмво ще прави перхидроленото човече , още ли обича Русия или вече е луднал към краварите

46

Анонимен

преди 7 години

Най-голямата изненада е за ливадите, които гласуваха за цялата тая ш..ка. Тепърва ще са изненадани!

45

Анонимен

преди 7 години

Продавам чанти! Примоция! От 5000 евро сааамо за 500 малко употребявани! Така и не ви хързулнах винетките! А щях да имам още поне 1000 чанти! Възползвайте се! Вожде мой! Аз те защитавах, рязах ленти, носих ботуши в калта..гумени. Зяпаха ме разни т.пи багеристи, кУфражисти, разни там...хорица с гладни очи! Вожде, помагай! Ами ако утре ме срещнат в тъмното? Та аз съм индиЕнка, не съм от африка! Ми ако ми отхапят от чантата?

44

Иванов

преди 7 години

Не знам Каракачанов, какъв военен министър може да бъде, мисля имаше нещо с допуските по ЗЗКИ на бивши агенти на ДС/ кадри, които са лансирани по всякаква линия/. Но, както са тръгнали така, то е добре Сидеров, осъден с присъда пробация да бъде Министър на правосъдието/ и колко обикновени граждани, по тези членове от НК, биха били осъдени на пробация - за няколко деяния / ! Примера е за цялото общество, след като за едни може, то за всички трябва да е така!

43

Анонимен

преди 7 години

Кабинет - МУТРА 3

42

торбалан

преди 7 години

Каракачанов военен министър , Винкела вице а пудела ще джавка в парламента

41

1234

преди 7 години

такъв хубав отбор ще станете че ще задминете реформаторите

40

Анонимен

преди 7 години

Пудела гледа като *** вмирисан някой да не го прецака!

39

Анонимен

преди 7 години

Ше има изненади. От кмета на Симитли :)