14

Гост

преди 7 години

Дали за това има толкова много фейк нюз и анализи, поради заплахите???

13

Виктор Анин

преди 7 години

А ние сме на 129 място по свобода на медиите ...

12

Анонимен

преди 7 години

И нас Батко Буби обича журналистите, у нас Батко Буби знае, свободата на словото е основата на демокрацията. Иза да не гладуват журналистите е купил БТВ и НОВА изцяло. Там гладен и беден журналист няма но няма журналистика. Послушковци, кой от кой по-страхливи да не загубят тлъстите заплати. ИСъщото е и с БНТ. И свободата на словото се лее ли лее, но само и само да не обиди Батко. Батко краде от 15 години, изнася с квото падне, Българина все по-беден, но Батко все по-богат. Но свободно богат.

11

ля ля

преди 7 години

то пък едни жърналисти - продавачи

10

Hans

преди 7 години

хохохо на тази снимка си личи третиот пол на магарето:)

9

Анонимен

преди 7 години

Самата тя го казва ,,истинска и етична !,, А сега каква е !? ЖЪЛТА та мирише !

8

Анонимен

преди 7 години

тая от ден на ден все повече заприличва на рептил

7

Анонимен

преди 7 години

Тука само кметове и източващи еврофондове ли пишат? Каква е тази омраза към журналистите? В бананови държави като България, никой друг не разваля статуквото и не бута далаверките в последните 25 години освен тях. Ако не са те, прокуратурата, полицията и съда спят и нищо не излиза наяве. Тарикатите, измамниците и корумпираните чиновници трябва да ги е страх да не бъдат разобличени и далаверите им да излязат на бял свят, а не журналистите от тях. На прокуратурата ли да разчитаме само?

6

Анонимен

преди 7 години

А тая вyлва защо не се загрижи за правата на жените в съюзниците на ЕС Саудитска Араия където изобщо не ги заплашват, ами направо им режат главите публично със сабя на площада или на стадиона ако например ги хванат да шофират. Но Саудитска Арабие в съюзник на ЕС!

5

проктолог

преди 7 години

Могерини: Свободата на печата да лъже колкото си иска, е в основата на демокрацията

4

Анонимен

преди 7 години

Колко от вас знаят, че Могерини е учила в Суадитска Арабия, колко от вас знаят, че е омъжена за арабин, и колко от вас си мислят същото като мен....

3

Анонимен

преди 7 години

Брекзит показа че, медиите са в основата на манипулацията, а не на демокрацията.

2

Анонимен

преди 7 години

Ако съм от гилдията на журналята това значи ли, че мога да си правя каквито си искам престъпления защото по принцип трябва да сме свободни?

1

Анонимен

преди 7 години

Кажи му журналист и не го обиждай повече! Продажни, жалки БГ журналисти! Вечно зад нечии инетерес, щото нищо друго не могат да правят освен интриги. Нямат грам съвест, срам, страх от това да им се върне. Важното е да има нещо срахОтно, невероятно, ако може по кърваво и кримЕнално. Ей за това НЕ гледам ТВ, НЕ слушам радио. Имало еди кво си в храната приготвена от еди кой си.... Кажи му името *** ОУ! Имало ментета! Аре кажи имена! Кво.....рИклама било! Срам и позор! Защитават си задничетата ...