49

Гост

преди 7 години

Репетиции пак А представлението...?

48

KRAIT NA AMERiKA

преди 7 години

KRAIT NA AMERiKA e mnoogoo Blizoo

47

Анонимен

преди 7 години

Ние си нямаме противорадиационни укрития. Нямаме си ВЕЧЕ нищо!И като се наиграят безумниците - потърпевшите пак ще сме ние... Помните ли ракетите в Горна Баня? Дето ги изстрелваха с хирургическа точност. Мани, мани...

46

Анонимен

преди 7 години

Аз карам южнокорейски нов автомобил и ползвам телефон, чиито техника е произведена там. Е дай Боже всеки му такъв тип американско робство. Предпочитам го пред славянското братство.

45

do 61

преди 7 години

северно корейските дезертьори!

44

Анонимен

преди 7 години

Па да пуснат една бомба у Вашингтон, да е репетицията по-близка до действителността!

43

Анонимен

преди 7 години

Ами то освен да си репетират,на говеждите друго не им остана.В Сирия отнесоха срама с изгубените томахавки.Добре че бяха руснаците да им кажат поне къде са паднали.За Северна Корея се видя че нямат дуппе и сега се чудят как да се измъкнат без да чуят оглушителния световен смях.Да не говорим пък за Македония,където техният човек изяде кютека,а пратеникът им беше изпратен по живо,по здраво да са ходи,след като видя Скопие.Абе да си го кажем направо макетата го изритаха като мръсно коте.

42

Анонимен

преди 7 години

Мачкай каскетите!

41

Бетонна кратуна

преди 7 години

Южна Корея е технологиен гигант:Samsung,LG,Hyundai..Северна Корея са феодална комунистическа измислица.

40

Щирлиц

преди 7 години

Не ми се искаше да коментирам това ... но защо не се замислите .. на кого е изгодна Северна Корея ? Само и единствено на Китай ... косвено и на Русия. На кого пречи една обединена Корея на Китай и пак косвено на Русия. Кой изтласка американците от Пхенян Китай съберете 2 + 2 ... Обединена и силна Корея ... 1:1 с Южна Корея е проблем в икономическо отношение за Китай. Е сега КЧУ прекали но Китайците ще го поставят на мястото му. Важното е да колко са готови да опъват нервите на САЩ а и не само !

39

Анонимен

преди 7 години

Горката окупирана южна корея за разлика от велика независима русия успя да създаде коли и технологии ползвани в цял свят. Горките....

38

Анонимен

преди 7 години

Другари цялата система на ск се върти около това да мразят сащ. Ако сащ ги няма, няма да имат какео да правят с живота и държавата си. За разлика от тях юк избра да е приятем на сащ и просперира.

37

Ким III

преди 7 години

Време е за трети неуспешен пуск на ракета!

36

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 61"Лиман", а не Леман - това е езеро, умничето на мама. И е построен в Гданск, Полша през 1970 г.Далеч по-срамно е суперскъпите ескадрени миноносци тип "Замволт", големи, футуристични, стелт -технологии и т.н. да закъсват и да ги теглят на буксир -единият го извличат от Панамския канал, друг закъсва в Атлантика. Американци и техника! Тыпият им данъкоплатец пълни гушите на джентълмените от ВПК! Янки дудъл!

35

Анонимен

преди 7 години

Моите поздравления за госпожицата, " работила по публикацията" - за втори път поставя правилната снимка на правилния самолет. Е, миналата беше хеликоптер "Блек хоук". С това тя отгръща нова страница в иначе доста немарливото отношение на екипа на сайта към снимките! Предлагам ръководството лично да я похвали пред строя на колектива!А този бомбер В-1 много отстъпва на руския му аналог Ту-160, който постоянно лети около Щатите и *** натовци и много ги дразни. Носи много крилати ракети.

34

Черен хумор

преди 7 години

Няма да е зле Третата световна война да започне и свърши от двете страни на Пасифика!Все пак е доста далече от Европа.Е,феновете на Самсунг, КИА и Хюндай ще го преживеят тежко,но какво да се прави....

33

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 49 РУСКИЯ КОРАБ ЛЕМАН ЗАМИНА НАС ДЪНОТО ОТ ОВЦЕВОЗА АШОТ 7 ПО ДОБРЕ НЕ СЕ ОБАЖДАЙ РУСИЯ И ТЕХНИКА )))))

32

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 53 НЕ ДРАЗНИ -ОВЦЕТЕ --4Е КАКТО ПОТАПЯТ РУСКИ КОРАБИ НА ПОСЛЕДЪК )

31

МОРСКА ВОЙНА

преди 7 години

ОВЦЕВОЗА АШОТ 7 НЕ ПРОЩАВА ТОПИ РУСКИ КОРАБИ ДА СЕ ГОТВИ ПОД САМОТЕТО НОСА4А КУЗНЕЦОВ

30

dixsan

преди 7 години

лелее,много *** народ тука