16

Анонимен

преди 7 години

Много е страшни4ка тази бабулка .

15

Тъжни времена...

преди 7 години

Да плюят по родолюбци, които не искат националните им особености да бъдат претопени в сива каша в общия казан барабар с все боклучака...

14

Анонимен

преди 7 години

Съжалявам да го отбележа, но защитниците на "православните ценности" на Путин трябва да имат в предвид, че Флориан Филипо, вицепрезидент на Национален фронт е гей и това всички го знаят и той не го крие.

13

Анонимен

преди 7 години

След огромната загуба тази неделя се надявам Ле Путин да се съгласи на намека на около 250.000 човека и да отиде на психиатър и да спре да се занимава с неща от който хал хабер си няма !! Страшното е , че не знам какви ще ги обяснява на господаря си който я спонсорира ...все пак е доказан изнасилвач на малки дечица и убиец на беззащитни жени , доказан масов убиец и джудже ..нищо чудно да я изнасили ( както прави с всички беззащитни жени на света ) и да я убие !

12

Анонимен

преди 7 години

голяма работа.той фийон вече е аут.

11

КЛОШМЕРЛ

преди 7 години

СТРАННО, В ТАЗИ КОМПАНИЯ СЕ НАМЕРИ ЧОВЕК, КОЙТО Е ЧУВАЛ ЗА КЛОШМЕРЛ.БРАВО!

10

ТЯ Е ДОБЪР ОРАТОР

преди 7 години

СИГУРНО ТОГАВА ФИЙОН Е ОТКРАДНАЛ ОТ НЕЙНА ПРЕДИШНА РЕЧ.ТОЙ И5 МАКАРОН ВЗЕ ДА ПРЕДЛАГА НЕЙНИТЕ ИДЕИ.

9

Анонимен

преди 7 години

Соросорляшките медии трябва едно нещо да разберат - Марина льо Пен не е заплаха за ЕС, нито ЕС ще е разпадне заради Марина льо Пен. Итината е, че успехът на Марина льо Пен е следствие от провала на ЕС и неговия разпад който върви с пълна сила. Тя не предлага нищо конструктивно, просто казва - ще ви измъкне от този скапан съюз. И отива на балотаж за президент във Франция. Французите не харесват ЕС - факт. А британците се ометоха вече.

8

Додо

преди 7 години

Това, което Марин ЛьоПен е изложила в речта си са материални факти. Все едно ако Пешо ви каже, че България се намира на Балканския П-в и после вие го повторите по друг повод, Пешо да се появи от накъде и да ви каже, че сте плагиат?!? Лудост, но давай, хвърляй гориво в пещта на Соросоиднатa баница, то покрай сухото гори и мокрото, а и време не остана до Неделя да бъде назначена френската послушна Меркел в панталон!

7

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Господ така е наредил света,за да има прогрес и...развитие,а именно: - Един Господ-Бог на небето,един цар(презоидент)...управник в държавата и един мъж,глава на семейство.Не се ли спазва това...триединство,всичко отива в кривата...бара.В тази...светлина,Льопен колкото и да се напъва,не се вписва в тази...иерархия.

6

Клошмерл

преди 7 години

Плагиатството е налице. Оказва се, че речта на Марин Льо Пен е писана от няколко сътрудници, един от които просто е направил гаф. По-късните оправдания са просто трогателни. А майтапът е пълен.

5

Кико

преди 7 години

Явно Соросоидната машина е заложила много на тези избори, след като трохи от инвестираните за пропаганда средства достигат дори до Dnеs-bg! Елкa и Сие през няколко часа ни индоктринират колко "крайнодясна" , лоша и крадлива е Марин Льопен! С каква цел е това?! Или може би Eлкa и Сие просто по инерция преписват от боклукчивата Соросоиднa Западна преса и така по естествен път пренасят дезинформационната кампания тук?

4

Анонимен

преди 7 години

Ей тия свободни медии бе, ние пък си мислим че Буш и Обама плагиатстваха един от други и забъркаха голяма каша в Близкия изток, затвор за Буш и Обама плагиати със плагиати мръсни.

3

Анонимен

преди 7 години

Как са евро-пиндосите със свободата на словото, всичко наред ли е с демокрацията или има фашиски практики и репресии към опозицята.

2

Анонимен

преди 7 години

няма нужда и тук да ни провеждате кампания анти Льо Пен, стига с тези евроатлантически платени лекциии по морал и право. Ние оправихме българските плагиати и крадци, та сте се загрижили за френските

1

Додо

преди 7 години

"Според френски медии крайнодясната кандидатка за президент Марин льо Пен във вчерашната си реч е откраднала цели пасажи от реч на Франсоа Фийон"-----------------------------------------------------------Кой? Що рече?! "Според френски медии" на субсидия и грантчета при Джордж Copoc ли? Ясно.......