61

до 80

преди 7 години

В българската история никой не е крал и злоупотребявал повече от една шепа самозабравили се уж-комунисти, техните деца и най-близкия им кръг, в периода от 09.09.1944 г. до днес.Точно за тях стана пословичен изразът "Паднала му държава на аванта!"

60

Анонимен

преди 7 години

До Браво, Герджиков!В бе-се-*** липсват широко скроени личности. Пребивават само втренчени в личната материална изгода екземпляри, целите сковани от злоба, с фалшиви, криви усмивки .

59

Анонимен

преди 7 години

До анонимен - Най големите кражби в историята на България станаха при правителството на Борисов...Хей тpoл! Лъжеш ангро! Само лакърдии! Покажи документи!

58

анонимен

преди 7 години

Най големите кражби в историята на България станаха при правителството на Борисов -милиардите от европейските фондове -най голямата далавера.Затова и сега Герб е богата и недостижима партия за останалите си конкуренти.Много пари ,много власт,много платени лобита.Държавата е купена от тях и се мълчи.Каква опозиция да бъде БСП като редиците са толкова стройни и финансово падплатени,че никаква информация не може да излезе за далаверите на Борисов.

57

Помня

преди 7 години

До Анонимен 64 Герджика не ми е приятен , но постъпи честно и каза истината.Кражби и далавери почти нямо и икономиката е в добро състояние.Не слушай др.Лъжа какво казва. С плюене и нечестни удари под кръста и лъжи власт няма да видите.Народа вижда как работи Борисов , и какво правеха всички преди него.Само Костов е изключение.Жалко че Борисов не го оцени и не го взе поне за съветник.Ръст на БВП при него бе 6.5%.Нещо за което можем само да мечтаем.

56

Национална

преди 7 години

катастрофа бе 45 г. управление на БКП и след това управлението на "ПРЕВЪРНАЛИТЕ се" в капиталисти, грабнали разпределените национални пари с куфарчета и именуващи се "социалисти"( по европейски и Луканов(+).Национална катастрофа ( илюстрация отпреди 7 дни е ) е кълбото Гергов-Цацаров- Дончев-Нинова и всеки обяснява своя версия, като главна роля на "разказвач" има Гергов.Докато би трябвало Гл Прокурор като най- ДОСТОВЕРЕН да обясни какво се е случило.А не обречени на "омерта'" да мълчат.Социали

55

тъжен факт за Радев

преди 7 години

Президентът и това непрофесионално назначено от него правителство не се справят с текущите проблеми. Представяте ли си колко още бакии ще забъркат тези некадърници и президента, ако не се създаде бързо нормално правителство...

54

Анонимен

преди 7 години

Наистина Герджика става да пише само детски книжки. Толкива се уплаши от грабежите на Мутрагена, свят му се изви. И от идеите за ревизия на Борисов 2 не остана нищо. Мутрагена му даде некой лев и дядката предпочете да си мълчи. България е пред икономическа разруха основно заради простотията на Мутрьо и корупцията. На Първо място сме в ЕС! Борисов 3 ще е национална катстрофа. Когато тя удари ще трябва Народен съд за всички участвали в разрухата. Най-вече за Мутрьо и Цецо Цървула.

53

Браво, Герджиков!

преди 7 години

УРАВНОВЕСЕН,ФИЛОСОФ,МИРОТВОРЕЦ,успя да минеш "между огньове и остриета",но да запазиш баланса на СПРАВЕДЛИВОСТТА!К.Нинова сгреши мнго: трябваше Д.Залтева да продължи с евроминистерството, защото успехът ще бъде за РБългария!Точно това не разбират "дребничките закостенели орехчета" К.Зарков, Е.Йончева и целият електорат на БСП; като се "пънеш, като пречиш" на важни въпроси за РБългария не печелиш нищо;само презрение и насмешка в 21 век.НЯКОГА, ВИЕ,от БСП,опитали ли сте да бъдете ВЕЛИКОДУШНИ

52

Циник до 71

преди 7 години

Аре стига с червена пропаганда бе - РАБФАК - аджии ни управляват от 44 насам - резултата е видим!

51

factotum

преди 7 години

Герджиков беше грешка на Радев, подведен беше! Със сигурност съжалява за избора си!

50

анонимен

преди 7 години

Помня как оплювахте Мая Манолова -комунистка,за нищо не става.Мая свърши толкова работа за една година както никой омбустман досега -разбира се все демократи с десни наклонности.Това очерняне ,води по властовите етажи некадърни десни кариеристи-жалко за България.Т.Дончева оня ден си го каза -Пловдив се управлява от пуцаджии -да ама гербери,ще ги траем и после ще им ядем попарата.

49

Приходи дръжки

преди 7 години

КАТ глоби де що се движи кой за триъгълник кой за аптечка и събраха извънредни приходи..Но населението намалява и така ще намалеят и парите от глоби.

48

111111

преди 7 години

този Герджиков беше най лошия избор на Радев.Още като чух името му,разбрах че някой му е дал много лош съвет.Подлизурко ,винаги със силните на деня и през цялото време работеше за Герб.Не се учудвам,че е бил като дете от бавноразвиващите се.Че той подливаше вода на Радев и работеше за Герб.Но да му е за урок на Радев-той бързо се учи и втори път такава грешка няма да допусне.

47

анонимен

преди 7 години

Който се е съюзил с този човек добро не е видял-или е омаскарен или пропада в небитието.Никакви съюзи с мутри,утре за всеки неуспех на правителството му това момиче от БСП ще бъде виновно.Но тя както разбирам е достатъчно умна,че да се върже на игричките на банкянския селянин.Кога досега за нещо той е бил виновен -никога,все другите обират попарата му,и най вече БСП.Какво каза Борисов:Ако някой от Герб влезе в това правителство/на Герджиков/веднага да си подава оставката от ГЕБР.Така май беше!!

46

Циник до 66

преди 7 години

Абсолютно си прав! Скоро четох, че да държиш златна рибка в буркан не било - мъчение на животинчето, защото паметта и стигала за 1 обиколка на буркана - всяка следваща била нова, и интересна ....българския избирател - помни по-малко и от нея!Търчи, и избира все същите престъпници , които от 44 насам го бият, стрижат, и крадат!Не заслужава по-добро!!!

45

Do\

преди 7 години

До всички писачи, драскачи и ***. Само тъпизми се леят и нищо повече! Е, след Нинова ще си изберете Йончева! Станишев ни оправи и избега! Сега е ред на Йончева! Както се е наела да се труди неуморно, ще измести Нинова. Но нали си е открай време БЕСЕпарче, нали си има връзки и то много сериозни , чака я голяма политическа кариера! Ха да ви е крепка партията! Като не харесвате ГЕРБ, това ви чака! Бойко за вас е *** селянин, а Станишев и Царя са родени със златна лъжичка в устата! Дано ви оп

44

ДА СЛЕЗЕ ОТ СЦЕНАТА

преди 7 години

СТИГА Е РАЗДАВАЛ АКЪЛ

43

Анонимен

преди 7 години

Ти да мълчиш,защото обеща да се разровиш в далаверите на правителството на Борисов,а ги замете под килима.Но пък си контактувахте двамата през цялото време.Потрес!

42

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 7 години

И НЯМАТ КАЧЕСТВЕНИ КАДРИ.КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ ДА ВЗЕМЕ МЕРКИ.