104

BENARD RILY

преди 6 години

Здравейте всички,Във всеки момент от живота си ще имате нужда от пари за едно или друго нещо: да започнете или да разширите бизнеса си, да плащате сметки, да уреждате дълговете си, да поправяте повреденото си превозно средство, да плащате наем и т.н. Освен ако не сте мултимилионер, винаги ще имате една или повече разходи, които чакат да консумират всяко пени, което печелите.Реалността е, че има моменти, когато просто няма да имате парите, когато имате нужда от това толкова зле. В такива случаи имате редица възможности: помолете вашите приятели и семейство за помощ, продадете част от акти

103

до 120

преди 7 години

Болен! Банкя! Боко!

102

Анонимен

преди 7 години

БОГ! БЪЛГАРИЯ! БОЙКО!

101

Анонимен

преди 7 години

Ще земъ и аз да прочитъ тоа ВинетуДа мога да разбирам Вожда

100

Бока Докторант

преди 7 години

До ПЕНКОАбе ти верно ли не знаеш как е завършил пожарникарското школо Вожда, та ги плещиш тия небивалици. А доктурантурата Му не виде ли. Че е ползвал литература в оригинал от немски, френски и англииски източници, според последната и стряница а той освен Когратулейшънс друга ингилизка дума не знае

99

Анонимен

преди 7 години

До АнонименОше не десет, а двайсее по десет пъти ше го изберете, бе Ромми, ненагледни. Нал е вашта жилка крадива и лъжлива та сте си лика прилика, бандити долни.

98

Мръсник Гаден

преди 7 години

До Анонимен"ЕС не ме чу, когато говорих преди години да затворим външните граници" 09.10.2013г. "ГЕРБ гласува против предложението на Атака да се затворят границите"Това е Долен Мръсен Лъжец Мръсника Борисов.

97

Светлото ББъдеще

преди 7 години

Малей,и,й. Как се е наточил да зема още заеми на наш гръб. Лелей,й,и, как му сладко тече слюнката и как се облизва Мазният Мутро. Малей,й,и колко ли ще дръпне първом. Айде да се обзалагаме. Аз залагам на Два Милярда - за отскок, в първите два месеца.

96

до 108

преди 7 години

Велик е разбира се, щом над 1 милион хора гласуват за него...индиректно признавайки, че човек известен най-вече с това, че е чел 7 пъти Винету , едва ли нещо друго. Така ли в тази България няма поне един: по-умен, честен и културен от Боко Тиквата? Ако го избираме, значи - няма....и от това ми става още по-тъжно. А който, въпреки това продължава да харесва Боко Тиквата---от сърце го орисвам--детето му да има интелекта на Боко Тиквата. /ако ми сложете минуси-все едно ги слагате на Боко Тиквата/!

95

работеща

преди 7 години

Истинските държавници мислят първо за благосъстоянието на работещите хора и след това за всичко останало! Унизително е за държавници,уважаващи себе си да допуснат толкова много работещи бедни ! Бели роби в собствената си страна! Бих се радвала,ако ми докажат ,че греша,защото съм от малкото останали тук,които все още милеят за България!

94

Даола

преди 7 години

"На гол корем - чифте пищов" - това е моят коментар за превъоръжаването.

93

Анонимен

преди 7 години

ДА живее Герб

92

Анонимен

преди 7 години

Бойко е велик политик и държавник

91

Анонимен

преди 7 години

До упс... 103 на времето баша ти селския крадец стана партизанин на 10 септември сега и ти търсиш мекото 4ервен бо,***

90

Анонимен

преди 7 години

Бойко сега и за винаги това е положението 4ервени бо,клуци от Бсп той ще краде не вие

89

Учете се от другите!

преди 7 години

Хора, добре ревете тука! ББ не давал! Смятахте че ще го бутнете с БСП-то. Това никога няма да стане!!!! 1/2 от народа е против БСП перманентно - има защо и то много!!!! Така че БСП никога няма да го минат!!! Затова трябва БСП да изчезне - до 4-5 % , както беше тръгнало и е отдавна факт в Полша, Чехия... Тогава ще има алтернатива на ББ. Само тогава!!! Другите страни го доказват. И тогава доходите ще се вдигат!! Тогава ще има присъди, борба с корупцията, независимост на гл.прокурор итн.

88

до 84

преди 7 години

"Докога ще ни облъчвате с глупостите на прочелия една книга премиер.Дали сме имали друг такъв в 13 вековната си история?Май не."Той и ТЖ не беше чел книги, повече "пишеше".

87

упс...

преди 7 години

Борисов: Парите са за бежанци и армия...-------От утре ставам "армейски бежанец"!!!!

86

до 98

преди 7 години

Ами да увеличи на държавните служители!!! Това зависи от него!!! Там е замразил откакто се е явил!!!!!!!!!!! Работниците няма искат да работят за по малко от тези в държавния сектор и работодателите ще се принудят да дават!!! Трябва да им се забрани фа внасят работници от Украйна, Молдова - само от ЕС. Или ще вдигнат заплатите или ще се махнат. Но ако има печалба - няма да се махнат.

85

1234

преди 7 години

По високи доходи в Борисовия джоб а за народа примоциики с нови по-високи цени на всичко.Първата примоцийка идва на 1 юли с новата цена на тока и газта.