58

Гост

преди 7 години

И той като Асад не може да остави народа си в беда

57

Н.М. ***

преди 7 години

Бацето Бойко също е без конкуренция. Така си е. Десетки години бяхме най -приятелската и братска страна с Русия, СССР.

56

Анонимен

преди 7 години

Естествено! Това не е никаква новина

55

Анонимен

преди 7 години

domestica, а не dimestica, мурджо...Шаро, "i" и "o" са ми едно до друго на телефона, а лапата ми е извънгабаритна, ама с това ганглийче как да го схванеш. Естествено, като всяка мижитурка се ловиш за сламката като удавник. Латинският ми е като роден. Бий си бояришника и си мечтай за "Белуга"!!!

54

Анонимен

преди 7 години

Браво на Путин аз ще гласувам отново за него.

53

Анонимен

преди 7 години

Като ти звучи гадно не го пий бе.Какво ми се обясняваш като прелъстена ученичка.

52

позната история

преди 7 години

И той като Ердухан ,народът много го " обича " !

51

43 до 53

преди 7 години

domestica, а не dimestica, мурджо! Значи "домашна". Неща замириса на горял фосфор! Не се напиняй толкова, ще вземеш да изразходваш всичкия си фосфор, а той е малко. За последен път ти казвам, че думата "бояришник" звучи гадно, канибалски! В моя квартал няма малки кръчмици, а и аз не хода на такива. Пия на маса с ленена покривка, руска, и предпочитам ракия от юни блан и совиньон блан, 52 градуса, студена. От водките - може "Беленькая", "Кедровая", "Русский Стандарт". "Белуга" е неприлично скъпа.

50

Фронто

преди 7 години

Напънала се планината и родила мишка.

49

До 43

преди 7 години

Уверяваш ме ама не си убедителен, с това ганглийче от musca dimestica да ми се правиш на Haliaeetus leucocephalus някак си не върви. Сигурно си много "умен" пред кварталните пиянки на по флаконче боярищник, но до там.

48

Анонимен

преди 7 години

русия е страна без бъдеше след като един 65 годишен дъртак им е вси4кото Дори северна Корея е по напред там поне свинете Ким си имат династрия

47

Ватенка & ушанка

преди 7 години

До Анонимен 48Това го разказвай на сервитьорките и камериерките които неискат да гледат балконининг туристи от Великобритания!Путин направи РОССИЯ велика !

46

Анонимен

преди 7 години

Какво стана с руският говедовоз-разузнавач?Днес.БГ нищо не пишат!Най-мощната руска военна техника я потопи говедовоза от Того!

45

Анонимен

преди 7 години

Русия е една от последните дивашки диктатури, прескочили 21 век.Диктаторите обаче свършват или в канавките или на въжето.

44

Анонимен

преди 7 години

45 Навсякъде по света се пие има и алкохолици навсякъде но никъде другаде освен Русия алкохолът не е такъв проблем

43

Анонимен

преди 7 години

При диктатурите няма конкуренти!Все едно на времето селянина живков да има конкуренти!Комунистите не допускат такова нещо.

42

Анонимен

преди 7 години

До Стануй от АхелуйНапоследък започна да дублираш всяко твое гениално творение. Защо така? Надявам се да не паркинсонов тремор, а нещо от онези движения, които изпълняват някои млади,самозадоволяващи се...

41

До Анонимен 32 от 43

преди 7 години

..трябвало! И нещастниците, на брой 70, са се отровили. Клошари съм виждал и в NY, и в LA, и в Лондон. Да не говорим, че даже в просперираща евроатлантическа София ги има. Познавах ДВАМА души от малко бедно селце, които умряха, пили в една и съща кръчма. Разчу се случаят в Якоруда, а колко още такива в нашата страна! Нашумя и случаят в цивилизована Чехия.Твърдя, че всеки, който се радва на нещастието в Иркутск е пълен негодник, жалка мизантропска твар и заслужава презрение. Но такъв е русофобът!

40

Наблюдение

преди 7 години

Тази година статиите за Путин вече събират по 50-60 коментара, а за Бойко Борисов десет пъти повече.

39

До Анонимен 32

преди 7 години

Уверявам те, че имам "с какво да схвана разликата" - IQ-то ми е поне с 15 пункта над твоето! И въпреки, че древните са казали "Aquila non captat muscas", ще ти отвърна. "Боярышник" значи "глог". Във всека аптека на Земята се продава tinctura crataegi, и в българските. В руските 25 мл струва ?1.65 (типично). Да се напиеш с това излиза по-скъпо, отколкото с "Белуга"! В други магазини се продава нещо, което, за съжаление, носи същото название и струва 10 пъти по-евтино. Но съдържа метанол, а не би