23

Импортозамещение

преди 7 години

На краварското падение и позор вече протягане на ръка ли им викат? Говедарите са царе на истинозаместващата терминология. Така например както е известно краварските самолети никога не катастрофират, понякога те само извършват неконтролирани контакти със земята.

22

Гъба...

преди 7 години

Няма да е зле... ,ако се срещнат лидерите на САЩ, Япония, Китай, Русия, Ю. Корея, Виетнам... с този ком. младок от С. Корея. Да си поприказват....Иначе лошо се пише в онзи район на Земята....

21

славянин

преди 7 години

Патока Доналд е в патова ситуация!

20

Т...

преди 7 години

До АнонименОт коя паралелна планета си??? Скоро "Разузнавателния" Руски "боен" кораб потъна!!!

19

Петкан

преди 7 години

США имат кяр от този конфликт. Колко ли пари получават от Сеул за "защитата" с Aeagis?

18

онбашията

преди 7 години

срещата с дутере предполагам е за да научи някои трикове от филипинския президент, който за момента е най-големия

17

Хм

преди 7 години

Американците преговарят само със силните!Другите направо ги бомбардират,като в повечето случаи основанието е неподчинение.Колко е силен Ким е неясно,най-вероятно не е,ама ако има скрити козове?Не е много за рискуване!Впрочем САЩ не са заплашени реално,но Южна Корея като нищо може да даде фира,а и Япония да пострада евентуално.

16

Fake News

преди 7 години

Пълната капитулация на Америка и обединенирто на Северна и Южна Корея ще бъдат подписани на самолетоносача Карл Винсент на 9 Май 2017.

15

Анонимен

преди 7 години

До 15 АнонименИзвинете, да не сте се надрусал ?

14

Анонимен

преди 7 години

Ким е диктатор колкото Японския император и кралицата на Англия са диктатори.

13

Анонимен

преди 7 години

Дори да се срещнат очи в очи, не вярвам дори император Ким да успее да накара краварите да върнат Калифорния в Мексико и Аляска в Русия тия крадци на *** и земя нищо не връщат.

12

Анонимен

преди 7 години

До 9 АнонименДо кой клас сте учил в основното училище ?

11

Няма как

преди 7 години

Меркел поема курс на изток среща се с Путин.Тръмп протяга ръка на вироглави лидери.

10

Анонимен

преди 7 години

Дутерте все пак ще отиде в Белия дом, но едва след посещение в Израел и среща с Владимир Путин в Русия.

9

Анонимен

преди 7 години

Нестандартните оферти на Тръмп показват, че той следва не традициите на политическия елит, а инстинктите си; те са илюстрация за увереността на президента в своите способности да сключва сделки и готовността му да преговаря буквално с всекиго.-------------Тръмп явно не знае с какви архи мошеници си има работа. Безсмислени са всякакви преговори с хора ка Ун, Путин, Дуарте, Мадуро и т.н.

8

ужас

преди 7 години

Министъра на търговията на САЩ нарекъл ракетния обстрел на САЩ срещу Сирия развлечение след обяда!?как може да се има доверие на такава страна?

7

Анонимен

преди 7 години

Много хитър ход на Тръмпи. До сега всички се противопоставят, а той директно ще отиде да си поговорят за времето и т.н. Поставя много тежък въпрос към Ким и сие. Да приемат или не? По това ще си проличи дали са истински мъже или се правят на такива скрити в мишата си дупка.

6

Анонимен

преди 7 години

Вижте нашите отличници!

5

Анонимен

преди 7 години

Голямо мълчание от НАТО, Кимчо постави цяло НАТО на колене тия клоуни могат да се репчат само ако са 28 срещу един и то ако противника им е въоръжен със една камила.

4

Анонимен

преди 7 години

Онуй корито Карл Винсент какво стана с него да не е потънало ? Да звънят на някой руски влекач да го издърпа до бреговете на С. Корея, че нещо много се замотаха, въглищата ли им свършиха на краварите или нямат достатъчно памперси.