33

Анонимен

преди 6 години

А за маркел защо нищо не се казва слабо умната и политика доведе до това за което може и още да не разбрала не искаш с Русия да бъдеш силен и влиятелен тогава всички ще ти казват какво да правиш и арабите с шериата и Америка ще и козируваш и китайците ще ти диктуват така е те затова всички я искат а германците да се простят с надеждата няма я вече

32

Ако няма еднаОсновна

преди 7 години

култура и ако тя не е задължителна в официалния живот,тогава ще рухне държавата!Да не се забравя,че пришълците считат своята култура, основана на обичаи от седми век, за свещена и неприкосновена.Нещо повече, те считат за свой дълг да я налагат навсякъде,където отидат и дори да използват брутално насилие,за да я наложат!Троянски кон за Европа и нейната идентичност е всеки, който твърди, че е "срамна постановка" концепцията за "Водеща култура",утвърждаваща определени ценности и социални привички

31

Анонимен

преди 7 години

Каквото и да правят и колкото да ритат срещу исляма предсказанието на Нострадамус ще се сбъдне. В това предсказание се казва. Арабски крал ще завладее европа и света. От това по ясно казано няма накъде.

30

Анонимен

преди 7 години

Германският МВР шеф - ха ха ха

29

Гражданин

преди 7 години

Браво на Мезиер! Ето така трябва да разсъждават ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ПОЛИТИЦИ, ане само той или само някои...Останалите,дето говорите за някакви права и зачитане на други те религии представа си нямате до какво ще доведе по-нататъшната ислямизация на Евро па- ако продължава така след има-няма 30 години навсякъде ще се реят минаре та и няма да смееш да кажеш,че си християнин,а чутовните унижения - отделно!Е,тия не са били под турско робство и не знаят какво е ...Ами щом го искат-ще го получат!

28

Анонимен

преди 7 години

Браво на Мезиер! Най-после един германски политик с мозък главата.

27

хаха

преди 7 години

До АнонименДа точно ти си бъдещето, бъдещото лай*о което ще бъде удавено когато пусна водата, и отмия теб и роднините ти обратно в клоаката от която сте излезли.

26

Факт

преди 7 години

Всички правозащитни организации страдат от Стокхолмския синдром.

25

remove kebab

преди 7 години

Точно тези черни овци не са предвидени да се зрдрависва който и да е било с тях, а за да демонстрират ислямско върховенство. Те са многодетни плодовити и защитени от своят мъж. Ако тръгне открита нейните ще я пребият на първият ъгъл с камъни и изнасилят не непременно в този ред. Такава им е народопсихологията. Жената в ислямският свят няма права, нейният глас е 1/4. Те не идват за културата, а да превземат Европа по мирен път с плодивитост и като станат 51% о-п-а-а, въвеждат шериата и емирство.

24

опетков

преди 7 години

До Има нашествие Теб вече са те отровили, но не нашествениците.

23

Анонимен

преди 7 години

*** дойчовски расисти мръсни, каква водеща култура ви гони??? Расисти, хомофоби, ислямофоби гадни! Бурката е право на всеки човек, никой няма да стиска ръка с немюсюлманин, щом като не желае! Вие, белите, сте низшата раса! Ние сме бъдещето!

22

анонимен

преди 7 години

не сте бурки а кои напьлни европа с тези чучела вие и меркел сте за межд сьд

21

Анонимен

преди 7 години

До Българин от ГерманияКаквито и да са тълкованията, това което той казва е самата истина. Всичките критици са късогледи псевдо демократи, които един ден ще затрият европейската култура.

20

Българин от Германия

преди 7 години

Не вярвайте на изказванията на Томас де Мизер - това е само предизборен PR. Нищо няма да направи, иска само да отклони изберателите от АзГ - Алтернатива за Германия, както и движенията ПЕГИДА, 1%, PAX Europe, Identitaere Bewegung, са истинските патриотични сили. Вътрешният министър повтаря исканията на АзГ и ПЕГИДА още от преди 2 години. Аз предпочитам оригинала пред копието.

19

Циник

преди 7 години

Цитат: "Според него със списъка си от десет точки вътрешният министър просто води предизборна борба - и иска да отвлече вниманието от хаотичната миграционна политика на управляващите християндемократи."Този некадърник само изпълнява заповедите ва яловицата Мурксул - водещият принцип в случая е : "След мен - и потоп!" Борбата е като у нас - за кокъла - народа е без значение! Както е тръгнало алаходупците скоро ще са електорално мнозинство - и управляващите ще им правят метани! Предатели на всичко

18

Анонимен

преди 7 години

Исляма е основна религия в Германия, харесва ли им или не това е положението. И ще стават все повече, а християните все по малко

17

Анонимен

преди 7 години

Това не са опорни точки, а тюрлюгювеч. Противоречат си поне половината от тях.

16

Анонимен

преди 7 години

Стига думи! Дела!Бурка - арест, установяване самоличността, глоба, бурката в джоба!Законност и ред! Нулева толерантност към нарушителите!

15

Анонимен

преди 7 години

Lipsata na doverie v policiyata v BG,nihilizma i apatiyata,bezbojieto i neverieto v Boga sa koreni,koito davat gorchivi plodove.I za imeno posochenite komponenti imat grijata BAN,koito s dokladite si,analizite si i prognozite si sa dlujni da oformyat bg obshtestvo v harakter na ustoichivost i blagodenstvie nadejda i staranie v MANTALITETA na bg...Uvi e obratno..daje bg filmi zavurshvat vinagi s drama,prestupnika vse uspyava i nac geroi stavat mutrite,a ne dostoinite bg i primera za podrajanie n

14

Елемаг

преди 7 години

"Не ние трябва да се съобразяваме с мигрантите, а те с нас. Не искаме нашата отворена страна да се промени в резултат от миграцията и потоците бежанци. Германия трябва да си остане Германия" - тези цитати са от документ на ХСС, който остро критикува политиката на Меркел.Въобще не е пренаписал речта на Путин от преди години за *** :)