12

анонимен

преди 6 години

Тези хора бежанците могат да бъдат настанени в обезлюдащите се села те там ще работят земята ще гледат животни и ще са в полза на държавата.При тях нямат такава добра земя и тук ще се радват и ще работят с радост.

11

Мазен докер

преди 6 години

Европа е разграден двор! И като такъв ще бъде мощно изоран от поклонниците на камиларя!

10

Анонимен

преди 6 години

Решението е като руснаците, когато при нападението на Наполион, изгарят селата, градовете, накрая и самата Москва, и се оттеглят на изток... а нашето спасение е Балкана....

9

Анонимен

преди 6 години

С вдигането на стандарта ще бъдат и милиони, подготвят ни гражданска война....

8

Коце кмета

преди 6 години

*** пропаганда за *** хора, които не са виждали "горките бежанци". Това мързеливо племе не работи в собствените си държави, та тук ли? Като гледам как са се преработили около Лъвов мост... По цели 3-4 клиента на ден имат, ама не за дюнери, а за дозички или пък за прехвърляне на запад.

7

Бат Минко

преди 6 години

Кавръков с еднопосочният билет накъде?Щот навсякъде вече стана Близък изток.Изнасилвания грабежи убийства палежи а полицията не закача гостите на Меркел из цяла Европа едно и също.Та пак питам еднопосочният билет за къде?

6

Анонимен

преди 6 години

ми нищо чудно и така да е, 100-тина души наистина са бежанци. Другите (десетки хиляди) са преоблечена ислямска войска.

5

смЕх

преди 6 години

Ще ме разплачат от смЕх гледах репортажа по телевизията такива глупости се изговориха, че направо не можах да повярвам особено като изтърсиха, че брадатите работели в хранителната промишленост представяте ли си дюнерджийницата вече стана предприятие от хранителната ни промишленост и най смешното беше когато откриха, че владеели арабски език само, че не уточниха колко са арабите и колко са другите доколкото знам афганския език нЕма нищо общо с арабския хеле па за тези от другите държави.

4

Анонимен

преди 6 години

Само да не почнат да въртят можа и извън дюнерджийницата.

3

nkavrakov

преди 6 години

Всеки ,който е що годе с разсъдъка си все още,напуска България с еднопосочен билет.Само не забравяйте,последния да изгаси лампата.

2

4oko

преди 6 години

Ее те са толкова работливи, че щом сте намерили един който работи и сте написали статия за него.

1

Чочо

преди 6 години

Нямам нищо потив добри и работлтви хора дори да са марсианци.