14

А

преди 7 години

В шивашките фабрики, жениците даже няма и кой да ги пита, под стрес ли са или под строй....

13

Анонимен

преди 7 години

Причината е че пушат марихуана и пият екстази - 3 има в моя блок , млади по 19-20години шизофреници , държавата ще храни още 50години..

12

Не ставате

преди 7 години

Всеки пети работил в офис, брейййй

11

Анонимен

преди 7 години

В СОЦА ПИТАМ ЗА РАБОТА НА ЕДНО МЕСТО, КАКТО И ДА ИЗКАРАМ ДОПЪЛНИТЕЛНА СПЕЦИАЛНОСТ.Полковниците 4бр. МЕ ПИТАТ:ТЕБЕ КОЙ ТЕ ПРАЩА???????????????

10

Анонимен

преди 7 години

СТРЕСА СИ ВЪРВИ ОТ СОЦА. Не бях приет от раз въпреки високия успех. Приеха и ме прередиха.роми /тогава се казваше с квота от село/ както и от Поръчители от БКП. Сега съм частник, не пилот и не юрист.

9

Батко

преди 7 години

И аз съм много стресиран, всеки път когато шевчето минава и аз съм отворил туба, фб-то, и други страници.

8

Анонимен

преди 7 години

Само на 21 съм! Работя през деня и нощна,взимам някъкви смешни пари който не стигат за абсолютно нищичко, гадното е,че на едната работа повечето клиенти са от "ромски" произход,чисто казано пълни индианци-прахора гнусни създания , късат ти нервите обиждат те и ти нищо не можеш да направиш.Чудя се да следвам, но като се замислям тук както само имигранти вкарват и всякакви екзотични хора, май ще е най-хубаво да се бяга от тук.

7

Анонимен

преди 7 години

Вън от офиса, на нивата ще са успокоени.

6

Анонимен

преди 7 години

"В Европа стресът е на второ място сред най-често срещаните здравословни проблеми на работното място."Ми що бе? ЕС не е ли най-прекрасното място за живот? Там хората не работят ли творчески, с радост да ходят на работа, или и там блъскат като животни и през почивните дни изпускат напрежението от стреса като купуват парцалки в мола.

5

Анонимен

преди 7 години

Много са им занижени цифрите, ще ме извинявате. Повечето хора в тая скапана държава живеят и работят под стрес, включително и аз. Тея синдикати по-добре изобщо да не се показват. Не знам кога ще ги мерят с камъни ама трябва да е скоро. Измамници на държавна хранилка! Някой да е чул или видял да са направили нещо???

4

Анонимен

преди 7 години

По времето на комунизма и Тодор Живков всеки българин беше стресиран на работното си място, но комунистите криеха това от народа! А сега при демокрацията имаме интернет и свобода на словото!

3

свинаря

преди 7 години

От това изследване разбирам,че строителните работници не са изложени на никакъв стрес,работниците във фабриките също. Обикновения бачкатор не го смятат за човек дори и синдикатите

2

Супервайзор 4к Запла

преди 7 години

Страс няма, няма и безпаричие! Това явление е налично само при неквалифицираните, бездарниците, скатавките и плиткоумниците! Кой работи за бг работодател сам си е виновен! Ама не се научихте, че за българин не трябва да се работи!

1

Анонимен

преди 7 години

И мене голям стрес ме гони. Ще изкарам ли от заплата до заплата. Най пък ми е готино като синчето на някой си "приятел" на ръководството ми се прави на шеф.