7

X,Y,Z

преди 7 години

Оказва се, че и владеенето само на английски език не е достатъчна квалификация. Работодателите трудно намират и хора, владеещи поне още един от европейските езици - английски, френски и немски. Е ми да назначават швейцарци ,там се говори на 4 езика-френски,немски,италиански и реторомански,сигурен съм че веднага ще дойдат при ,,великите бг бизнИсмени,,като им обявят ,,колосалната,, заплата от 1000 лева бруто=800 чисто!!!

6

Топла вода

преди 7 години

Откриха бългсрскаста топла вода! Добрутро!Още Йосиф Висарионович е казал, че кадрите решават всичко. Или казано по-просто само с мутри не става.

5

Анонимен

преди 7 години

то компаниите все кадри искат, чудя се как са съществували до сега без. Дежурно в статискиката се изтъква "липсата на кадри", като проблем, щото да не си помислят, че на фирмата всичко и е ок. Реален глад за кадри обаче няма... или не е чак толкова изострен.

4

Анонимен

преди 7 години

С телефонистите е още по-гадно заради онези, на които не клиентите се обаждат, а те трябва да се обаждат да правят телефонна реклама. Ако не са прекалено нагли, гледам да съм мила с тях, защото страшно ги съжалявам за ужаса и унижението, през които трябва да минат, за за сложат хляба на масата.

3

Анонимен

преди 7 години

Английският се е наложил заради САЩ и колониите на Англия, не защото е лесен. Най-вече заради САЩ.

2

Анонимен

преди 7 години

" рибни фермер" през 2030 година. Намирисва на нова кражба на евросредства за рибни стопанства подготвят стадото.

1

Анонимен

преди 7 години

Рибен фермер през 2030? Сега защото няма развъдници за риба, където ръсят антибиотици във водата като бонбони? А за customer service (телефонисти) пропуснахте да кажете, че няма толкова желаещи, защото е една от най-гадните професии на света и хората не издържат по осем часа на ден да ги навикват недоволните клиенти на някаква фирма, с която всъщност нямат нищо общо, и в същото време да са наблюдавани и навиквани от шефовете.