15

Анонимен

преди 7 години

Добър актьор беше но не му даваха главни роли в киното а подържащи. Но имаше запомнящ се глас който неможеше да се обърка с никой друг. Участвал е в много радиотеатри на времето и помня гласът му. Бог да го прости лека му пръст.

14

Анонимен

преди 7 години

абе връзкар до връзкар и това е навеки в *** както каза коментар N10. не може така да има развитие-никой не знае него, никой не знае дъщерята само дето забременяла от Славчо.........моля ви се това ли е културата. Иначе бог да го прости, човек е, но така с пълен фалш във всичко никога доникъде няма да стегнем.Хора без качества абсолютно навсякъде абонирани до девето коляно за постове, длъжности, почести...........

13

Анонимен

преди 7 години

Бог да го прости!

12

Шумен

преди 7 години

Вие тук просто сте супер ограничени хора,тип българи със соцмодерно мислене.нямам думи даже да го опиша.Кой как бил живял,комунисти и всякакви други просто.тии...Преклонете глава пред един от най-големите актьоти на Вашето време.Казвам Вашето заради възрастта и разликата,която се усеща само от начина Ви на писане.Бъдете здрави

11

До 9-Анонимен

преди 7 години

Ти си от бедните ли ,гдето си работил цял живот на полето?Живял си цял живот на гърба на тия които ти измислиха лаптопа на който пишеш г.л.у.пости и си ползвал хиляди екстри от такива които според теб живеят на чужд гръб.Копай и псувай тогава,то за това акъл не се иска.Аман от примитивни селяци.

10

Анонимен

преди 7 години

Само с това ли е известен бе чукундури,че е нечии баща?

9

абсурдистан

преди 7 години

В Бг всичко се предава по наследство ! - и в културата и в политиката и в икономиката !Не 27г , а 73 г !!! -Едни и същи Навсякъде - 4 поколения !Затова всичко кадърно избяга - нямаш ли връзки с тея бял ден няма да видиш !

8

Анонимен

преди 7 години

NE E RABOTIL NITO NA POLETO,NITO V ZAVODA.GIVYA ZIAL GIVOT NA GARBA NA BEDNITE,V USLUGA NA KOMUNISTITE.

7

Съвременник

преди 7 години

Спрете се бе пубери.Става дума за един добър предимно театрален актьор.Не сте съвременници ,нищо не знаете и почвате с пошлите коментари.Когато не знаеш и не разбираш нещо по добре си трайте. Бог да го прости Илия и мир на праха му.

6

Анонимен

преди 7 години

до 6 К'ва мутреса е била тази, бе? Това че спеше с Дългия ли я правеше мутреса?

5

Snorky

преди 7 години

Алекс Раева - една палава и много освободена мутреса в миналото.

4

Сократис

преди 7 години

Съболезнования на близките! Дъщеря му се казва Александра а не Алекс.Това, как и казват приятелите е друг въпрос, но в обществени медии имената се назовават по лична карта.

3

Анонимен

преди 7 години

Коя е Алекс Раева.

2

алоу

преди 7 години

оправете името на човека, дървари, още на първия ред имате грешкада почива в мир

1

Славуца

преди 7 години

Бог да го прости.Такъв велик актьор..и такава баздарна наведена дъщеря.Сигурно много се,е срамувал от нея!