27

До Анонимен 31

преди 7 години

Аз не знам какво да направя, за да не отглеждаме повече плевелите, които ще задушат Отечеството. Тези, които изпращаме да ни представляват, гледат на тях като на електорални единици. Плевелите просто не бих ги поливал. Те не могат да се скубят, правят на купчини и подпалват. Микрорешението ми е да браня себе си и дома си с нещо, което прави 9 мм дупки!Вярното решение е другаде, свързаное с отминалия Празник на труда. А ти не бъркай нещата и не казвай, че знаем малко! Знаем много! Видях Аушвиц!

26

Анонимен

преди 7 години

До До 25Доста от казаното за газовите камери е под въпрос. Днес знаем малко за онези събития. могло е и да не се стига до крайности.Но ти много добре знаеш, че някои ни се качиха на главите от "благодарност" за това, че ги хрантутим и търпим мързела, наглостта и безобразията им.Така че, ако не искаш да се стига дотам - до портали с такива надписи, постарай се да направиш нещо полезно в тази насока, на първо време да подкрепиш идеята да не се дават помощи на здрави хора, за които има работа!

25

До №25

преди 7 години

До BGНяма такава поговорка, има надпис на едни порти! На теб ти харесва това, което е било зад тези порти и тези, които са командвали газовите камери! Смазаха ги! И новоизлюпените фашаги ще смажем! Кълнем се!

24

до бай ганю

преди 7 години

Докато гледаме само за далаверата ще сме на туй дередже.

23

бай ганю

преди 7 години

не схващам логиката и смисълът нещо такова да се празнува някой ще ме светне ли къде е голямата далавера ?

22

1 май ?!?!

преди 7 години

Тотално и непоправимо увредени мозъци...20 човека на трибуната и 20 публика . А един шмоторок изведе едни дечица и им набута руски знамена в ръцете...за 1 май...

21

BG

преди 7 години

На този ден най отива хубавата немска поговорка "Arbeit macht frei" - на другарите им дай само да мързелуват, да се самосъжаляват и да искат много пари без работа

20

Анонимен

преди 7 години

Бре ,че много раб.класа на митингите!Едни празнуват ,други работят за да ги хранят!Другари, дайте да дадем!

19

работник до 22

преди 7 години

Да си работник не означава , че си физически труженик . Умственият труд е също вид работа , при това изнурителна.Благодаря за поздрава. Всичко най - добро и на Вас.

18

Всичко най-хубаво!

преди 7 години

До работникСпециални поздрави и на теб, защото си написал нещо много разумно!И аз възприемам така този празник, не го политизирам, нито мисля, че той е само на онези, които са ангажирани с изпълнителски, физически труд.Мисля, че това е празник за всички, които с труда си допринасят някаква полза за обществото.Честито на всички такива хора!

17

!

преди 7 години

Не зная какво ще празнуват тийнейджъри,пенсионери със знамена в ръка, мотористите, нарекли се "нощни вълци" от любов към Путин!???( какво работят??), но ОТВРАТИТЕЛНОТО е, че се превръща 1-ви май в ПРАЗНИК на СЪВЕТСКАТА армия!!???Масата ще ходи там, където я водят.Оглупели и обезумели.Нали УЖ ДЪРЖИТЕ на РБългария???( отнася се за БКП?БСП).

16

големият проблем

преди 7 години

Не е проблем социализма. Не е проблем комунизма. Големият проблем е капитализма! Честит 1-ви Май!

15

до 18

преди 7 години

Честито и на тези , които ни четат.

14

Честит празник

преди 7 години

на всички коментатори, които редовно пишат тук!За тях посещаването на този сайт е нещо като трудов ангажимент. За едни работното време е постоянно, за други е свободно, по техен избор.Да са живи и здрави и да продължават да пишат интересни и забавни неща тук!:)

13

Анонимен

преди 7 години

Празник на шудрите.

12

Анонимен

преди 7 години

Вече няма работници - има роби и безработни.. хора прекарани , не пролетариат , а прекариат.

11

Мнение

преди 7 години

Ако по в царско време е имало бедност то поне е имало и работническа класа, за златние седемдесете на миналият век да не говорим. Днес работническа класа няма, има само роби на труда.

10

Анонимен

преди 7 години

1-VI MAI E PRAZNIK ZA YADENE NAPIVANE I *

9

Гюнтер

преди 7 години

Дадаа...най двелия лозунгМирТруд МайРоби и страдания докрай!

8

Анонимен

преди 7 години

Един от най-светлите лозунги на 1-ви май е:МирТрудМай