180

осман

преди 7 години

следващите избори дост ще има поне 10 процента.да живее демокрацията....

179

Анонимен

преди 7 години

Ще повърна!

178

Без име

преди 7 години

Тиквата се оказа по-умен и от Доганя.На патриотите това им беше края.С един изтрел главите и на тримата *** ще паднат.Предателите винаги се оказват най-големите на думи българи.

177

Киро Хикса

преди 7 години

Не мога да повярвам, че Волен се наведе на Лойко Главунестия! Отврат! Никога повече няма да гласувам, чувствам се предаден.

176

Анонимен

преди 7 години

Какво стана с нелегалните емигранти който обещавахте че ще изгоните ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ.

175

***

преди 7 години

Има ли визия в партийна насока? "Златният пръст" на ДПС - Воленчо - Бялото перо - сега става *** на Бокича. Аман от метаморфози!!!! Важното е да се ла'па, лап'а и пак ла'па, а народа - той е от духовата музика.

174

Анонимен

преди 7 години

Тия как не ги е срам на 6 милиона народ 240 депутата и 17 министерства , голямото лапане започва , народе затягай колана

173

Анонимен

преди 7 години

до 189Замечтахте се ,нещо ..патриоти ли? Ако бяха истински патриоти щяха те да са първи, а Борисов да ги моли да са в правителството ,ама защо ли не е така???? Всичко си беше организирано на Бокича му писна от Раданка Кордова (Кънев) Дълбоката , Петъо Москов Пияндето, Меги Кунева -Пръмова Парибата. Трябваше да ги смени с нови не "опитомени" от шлема му .Сидера катон езадоволена мацка от кога му прави номера да му привлече вниманието ,Валя отдавна пък мечаеше да влезне вътре (в политиката).Краси винаги е била готова .Така че стига с тези илюзии ше гледаме поредните е - бани от ба

172

Магнолията Вехне

преди 7 години

До АнонименКато спомена Магнолията, та да ти споделя едно, дето много ми хареса: "Издирва се негодник, преп.кал Магнолията Борисова с уранова урина . Тя Вехне. Съхне и Опашката на Тиквата, но това е поправимо - в Симитли присаждат Опашки на Тикви.Верно , че ги слагат Отзад, но нема лошо." Много свежо.

171

МОЛЯ

преди 7 години

Патриоти ако искате народа да е зад вас седръжте като мъже не се навеждайте на мутри ,поставете си ясно условията 300лвпенсия още две министерства енергетика и култура или нови избори и хората щезастанат зад вас. Не се продавайте на мафията.

170

Анонимен

преди 7 години

Имам сериозен въпрос - КОЙ ще е министър на външните работи?!Въпросът е много важен, защото в последните 25 години в това министерство се влиза само ако си учил иврит. Разбирайте ме както искате, но в нета има такова брожение срещу подсурдинковото назначение в това министерство, че честно казано никак не ме учудва защо БГ така се радикализира в крайно дясно в последните години!Дано ГЕРБ намали парата във външно, че народа току виж избие там дето никой не го очаква. ДАНО!

169

За

преди 7 години

Години на ред недоволстваме, че нищо не се променя!Сега за първи пън хора с патриотична идеология РЕАЛНО влизат в управлението! За първи път имаме шанс нещо да се промени. На мен ми е достатъчно да знам че министерството на отбраната и на икономиката е в ръцете им. Стига сме се кланяли на чужди. НО много искам да знам кой е министър на образованието, че там колко смърди не е истина. За образованието, отбраната и здравето ще съм НАЩРЕК до дупка!

168

граничар

преди 7 години

Сега Волен Сидеров против НАТО ли е и американските бази в страната и против ли е брюкселските бандити каже ми господа-другари от Герб

167

Анонимен

преди 7 години

След 7 годишното управление на бандитите от Герб българина стана по беден и по болен малкия и средния бизнес са вече на бунището защо а милионерите са се увеличили с 64

166

Kit Chelin

преди 7 години

Гласуваш за Герб, получаваш БКП.

165

завинаги

преди 7 години

некъФ комунист ще си счупи пръста да натиска червения бутон да слага минуси на демократичната победа на народа над мафиотската крадлива *** на бсп.

164

Анонимен

преди 7 години

Взимам си биричка с чипс и се позиционирам на първия ред.

163

Пепа

преди 7 години

БРАВО!Ще ви подкрепям!Но ако нещо накърнява националния интерес... няма да мълча!

162

На снимката

преди 7 години

НЕДОСЕГАЕМИТЕ

161

Чужденеца

преди 7 години

Тия повечето са подсъдими,а останалите са директно за софийския затвор.Какво ми ги русите за министри, нагли.