151

Анонимен

преди 7 години

Е дай да правиме надзорно правителство.

150

Нико

преди 7 години

Ама така като ги подхвърляте тия заглавия, как да няма бъзици

149

Тоя

преди 7 години

Тоя т. Природата да му потърси сметка щото се е видяло че българите само говорят

148

Анонимен

преди 7 години

Ако Дянков си мисли,че само тези градове са зле,много се лъже и никак не е в час.Да се разходи малко и в другите градове от региона,и ще се отчая.Преди смяната на властта на Т.Живков,имахме източна и западна промишлена зона,а сега някои предприятия едвам кретат,а други въобще ги няма.Автобусите бяха пълни до дупка ,сега има по 4-5 човека,отиващи на работа в ранните часове.

147

бг

преди 7 години

Дянков е наивен и не знае ,че когато има институция за нещо в Б-я тва означава ,че нещото посъртно няма да се развие.Например в соц.Б-я известна с постоянния си дефицит на елементарни стоки имаше Институт за проучване на потребителското търсене.То липсват елементарни неща като например лук или тоалетна хартия ,чакаш с години за жилище или кола ,а те създават институт с 200 души персонал за потребителското търсене

146

Персона нон грата!

преди 7 години

Дянков иска административно да разцепи България! Този кретеноид слуга на леля си, която е слугиня на Световната банка ни взима съвсем за абдали вече! Играе го двоен агент на руснаци и американци и няма съвест за 1 пробито евро. Настоявам на Дянков да му бъде отнето българското гражданство, да бъде обявен за "персона нон грата" и да не бъде допускан в границите на единна и неделима България, да му бъде заведено наказателно преследване за заговор за нарушаване на териториалната цялост на България.

145

Анонимен

преди 7 години

На някои хора им се иска България да бъде разцепена както преди Съединението, та да бъде осъществена идеята на неоосманистите за ислямската дъга - от Турция до Албания. Дянков отрано ни свиква с мисълта за България на две.

144

Анонимен

преди 7 години

дянков,що не си ядеш постната пица ?

143

Анонимен

преди 7 години

Те глупостите на тоя край нямат, толкова неадекватни решения взе като министър на финансите че нямам думи.България на 1-во място има нужда от сериозна административна реформа, 2-ро трябва изацяло ново териториално деление, неможе страна със 7 млн население да има 28 области и областни администрации, за сравнение Чехия дето е 10 млн има 11 области, и 3-то да се уважава волята на народа изразена чрез референдуми.

142

Анонимен

преди 7 години

Дянков постната пица беше мин. на финансите. И до кога тоя неудачник и соровски подлизурко ще присъства във вашия сайт? Изгонен от ББ, отишъл да бие шамари на Путин, но изгонен като мръсно коте от кибапчийница сега се подвизава не за дълго при тъпите англичани...

141

ЦК на ГЕРБ

преди 7 години

И министър на .*** в Парламента !

140

Ник

преди 7 години

Северозапада наистина се нуждае от повече инвестиции, иначе проблемите на страната ще се множат.

139

Спеца

преди 7 години

Монката предлага нови министерства !Например едно:Министерство за лични облаги на герберите! Второто трябва да е :Министерство за системен геноцид на пенсионери и останалия калпав матрял!Браво Монка , но стой по-далеч от България, защото ако те пипнат .....ясно ти е нали? Сега на хаспана е застанал милия Борисов , той ще те замества!

138

Поздрави от Джиджи

преди 7 години

Тоя *** има наглостта да продължава да показва грозната си физиономия по медиите! Този *** и престъпник, убиецът на българските пенсионери, които остави в продължение на 4 години с пенсия 134 лв! А в същото време банкянската мутра и този *** на снимката раздаваха по 40 - 50 000 лв. бонуси и премии на неграмотната, корумпирана и просташка ГЕРБаджийска администрация! тоя заслужава да бъде убит с камъни! И да не се забравя, престъпникът на снимката беше "гордостта" на банкянската мутра!

137

v

преди 7 години

абе ей, дянка! Вземи се осъзнай малко, вместо да намърдваш нови, мързеливи кадри в поредното министерство, накарай досега създадените да се размърдат и да работят. Аз повече данъци за мало.умните ти идеи няма да плащам *** такъв

136

skatelite

преди 7 години

Дянков няма какво да се хаби да дава идеи. Толкова *** народ няма как да мисли в перспектива. *** се е затворил в неизмазания си апартамент и пие и псува. Не му трябват умни хора, той най-добре си знае какво трябва да се направи - нищо!

135

ЗАЩОООО?

преди 7 години

НАЛИ ВСИЧКИ ЩЕ СА СОФИЯНЦИ, ЩЕ СЕ ВОЗЯТ НА МЕТРО, ЩЕ ЖИВЕЯТ В КЕН.ЕФ, С ТЕРАСА И ЩЕ АРГАТУВАТ... ОБЕЗЛЮДИХТЕ РАЙОНИТЕ, СЕГА ЩЕ ГИ СЪЖИВЯВАТЕ, А СЕ ОСЪЗНАЙТЕ!!! БАНГЕЛ ПОЛИТИКАТА НИ ОТ ПРОДАЖНИЦИ ЗА *** НЕСТАВА!

134

Анонимен

преди 7 години

По ДУНАВА Е ИМАЛО ДВИЖЕНИЕ , НО СЛЕД ОКУПАЦИЯТА ОТ МОСКЕА Е ЗАБРАНЕНО НА ЗАПАД. Сямо с болшяя и мвгучая може да се търгува. Това друг ИЗБОР НЯМА.

133

Анонимен

преди 7 години

По река Дунав в Българският участък е УМРЕЛА РАБОТА В СРАВНЕНИЕ С УНТАРИЯ, АВСТРИЯ И С ГЕРМАНИЯ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СРАВНИ И СЛЕД 100 ГОДИНИ

132

Пламен

преди 7 години

Ти луд ли си? Три-четири коли имаше преди много, много години. Пътувал ли си скоро? Аз пътувам всеки месец, Трафика е убийствен.