13

art galerie muzei

преди 7 години

butat sichki det ne si platili danak sgradi i taksi smet...

12

Анонимен

преди 7 години

Мутрьо се завръща и хората му започнаха си взимат това което им се "полага". Мислите ли, че някой ще руши така без да има гръб от Герберастията. А Герберастията превърна България в земя на бандюги, лъжци, крадци и предатели.

11

До 11

преди 7 години

Тук не става въпрос за беден човечец, ясно е че има война между хора с пари.Кой "човечец" ще има пари и власт да разрушава с багер, да си осигури фалшиви документи и пет пари да не дава за последиците.

10

Извьн

преди 7 години

Чета и се чудя,защо никой не не написал: с какво право някога са отнели принудительно земята на някой човечец и без дори стотинка да му дадат са построили ,каквото намерят за добре вьрху нея ? Ами ако бяха отнели ваша земя???...другой щяхте да пишете сега тук ! Нима това не е зависит ? Прогнило общество е бьлгарина,гледа само от своята камбанария.Защо никой не благодари на собственника и да каже: еййй...колко лагерници са три тьпкали земята за без пари ,ама вземи си я накрая...бащиния ти е.

9

Запознат

преди 7 години

До Анонимен--5;На всичко отгоре строят и паметници на ОКУПАТОРИТЕ. До кога ще спите бе българи?

8

Анонимен

преди 7 години

Изпипана схема прилагана многократно в София. В младост е в малко по-различен вариант, засега не събарят сгради, но строителите демонстрират, че са над закона, премахват пътни знаци, блокират улици, спазването на правилата се изчерпва с поставянето на информационни табелки! Подадените сигнали потъват в небитието или ги предупреждават за евентуална проверка.Афишират, че всичко е законно, но демонстратират, че те са закона!

7

Анонимен

преди 7 години

Незнам дали е Киро, но са хора от неговия калибър.Докато ние спорим Русия или не, нашите мафиоти ни оставиха без ***.

6

Анонимен

преди 7 години

Руснаците вкарват капитал в България,кой е виновен, че ние нямаме пари за море

5

Един от Северозапада

преди 7 години

Киро Японеца?????

4

Анонимен

преди 7 години

Ще се намери ли българско правителство,да спре руската колонизация на Българското черноморие?За да не станем утре,втора Украйна.Защо само за руските деца да има луксозен лагер и руска база на морето,"Камчия","Росен",построен на български плаж,до който и пиле не може да прелети,а за българчетата да няма?Или всяко бг-правителство са родоотстъпници.

3

Оная

преди 7 години

Срутете хотелите там на Милен Велчев-мръсника царски!!!И той все някога ще умре,няма вечно живи!!!

2

Анонимен

преди 7 години

Спомените от студентските лагери обаче няма кой да срути. 20 години по-късно отидох в района. Равда и Несебър са станали едно цяло, на мястото на лагерите са безумни хотели между които карфица няма къде да падне, а зад тях руски жилищни комплекси тип македонски кич. *** си е *** - алчен и ***, но толкова ли няма по общините поне един некорумпиран архитект с малко чувство за естетика бе??? Въпрос на време е "реститутите" да изперат парите и морето ни да стане като Чернобил. Мъка

1

Анонимен

преди 7 години

Точно така умищожавайте България съборете я цялата. Алчноста ще по-губи българия