13

Анонимен

преди 7 години

Жалкото е, че там останаха роднин и приятели.

12

Анонимен

преди 7 години

Че какво има в Ловеч, че само и липсва храм.То там хора не останаха.

11

БКП - ВЯРВАЩИ

преди 7 години

В ОЛТАРА СА БОКО , ЦЕЦО И ЦЕЦА НА КУПОЛА СА БОКО, ЦЕЦО И ЦЕЦА НА ИКОНИТЕ ПАК БОКО , ЦЕЦО И ЦЕЦА ------ ДА АМА НЕ , КОМУНИСТИТЕ КРАДЦИТЕ И ТЪРГОВЦИТЕ - САМО В АДА , КОЛКОТО И ЧУЖДИ ПАРИ ДА ДАРЯТ

10

Анонимен

преди 7 години

Имайки предвид, че населението на града се е стопило,че либсват лекари в болницата,че тя самата е пред разкапване,че в града либсва поминък,че няма учители, ученици ,няма социални работници и система да се помага на нуждаищете се хорица. Няма нищо. Там хората живеят по инерция ден за ден.С единственото желаие да отърват от това забравено от госпоспод място.Не разбирам с какво може да и помогне цялата тази суета.Всеки носи бог в душата си.

9

Ако

преди 7 години

щете вервайте!Ловеч е един голям обран бостан?!?!?!

8

Анонимен

преди 7 години

И ЦАРЯТ -СЛЪНЦЕ ПАК ТАМ ,ХЕМ ДА СИ ПОКАРА -ТОВА МУ Е ХОБИ ЗА КОЕТО ПЛАЩАМЕ ПРЕСКЪПО ДА СИ ОБИКАЛЯ СТРАНАТА НА НАШ ГРЪБ, А НИЕ ДА СТУДУВАМЕ ПО ВЛАКОВЕТЕ ДЕТО И ТЯХ ВЕЧЕ ГИ НЯМА И ХЕМ ДА ИЗМОЛИ ЗА ПРОШКА ЗА ЛАКОМИЯТА СИ !

7

Шиши

преди 7 години

Дано не са го строили като магистралите му!

6

Анонимен

преди 7 години

Има ли икони на св. боко и св цецо?

5

Гюнтер до 3

преди 7 години

Дядо ти Добри вместо да лицемери и да дава изпросените пари на тази пасмина извратеняци да си купуват пиене и тлъсто,и фа плащат на роми за секс,да вземе да храни бедни и просяци или да,дарява на домове за сираци.Това е да си "светец",не да лицемериш и да,се нафяваш на индулгенции.Знам че написаното няма да ви се понрави,но гонпрочетете още веднъж и помислете не е ли истина!!!

4

Анонимен

преди 7 години

От времето на ТОТАЛИТАРИЗМА ЛОВЕЧ ДЪРЖИ ПЪРВО МЕСТО ПО КРАЖБИ,ПРЕДАТЕЛСТВА,КОРУПЦИЯ. Веднага след него е БУРГАС. Справка от секретна статистика НА МВР1986т.В града са помаци,атеисти,мародери и тук там покръстен християнин.Много разход за тоя шум.

3

смЕх

преди 7 години

За дарител мога да приема дядо Добри от Байлово, а не и тиквата народа го е казал "с чужда пита помен прави" остава само след време гербавия крадлив *** да го изографисат като свети тиквоний.

2

Боко

преди 7 години

Значи Боко може да дарява от държавната субсидия на герб, а други партии не може да даряват?!? Възраждане искат да дарят цялата си субсидия ама не може!

1

Наблюдател

преди 7 години

Браво! Най-накрая хубава новина в мас медиите