22

Анонимен

преди 6 години

Това ако не е гавра със саудитите, здраве му кажи ;)))Тая на германците ще докара забрадки, от саудитците ще ги вземе, смяяятай ;)От комсомолка в хюман раитс дефендер от капиталистическо - милитаристичен тип ;)))Мога да си представя за каква се мисли тая да ходи на саудитците да им разваля рахатлъка ;)))Те затова сега богатите европейци се оправят с гости разни до втръсване ;.))Евала на бабката. Руши здраво каквото и падне - треадиции, култури, икономики, животи...

21

Анонимен

преди 6 години

Тази стара бабичка иска да продължи ислямската инвазия към ЕС, което не може да се нарече емиграция, а по скоро прилича на асимилация, но немцитe са по-умни и много ги схващат нещата.

20

Анонимен

преди 6 години

Отишла е да приеме официално исляма в Мека, един вид Хиджра.

19

ф

преди 6 години

Не си научи урока тази женица.

18

анонимен

преди 6 години

с този султанат не трябва да се контактува докато убиват жените с камьни ивьорьжават терористите в бл изток това са ам ***

17

))))))

преди 6 години

Най- накрая ще я видим с бурка.

16

Анонимен

преди 6 години

Само им кажи колко пари ще им обещаеш и те тутакси ще сменят режима. Не разбрахте ли, че не всеки е с вашето мислене? Защо не оставите другите да си живеят по техния си начин? Историята показва, че при завладяването на нови територии от империите, вместо да нивото да се вдигне до по-развитите, то пада в обратна посока.

15

Анонимен

преди 6 години

И на изпроводяк местните шейхове ще й подарят една хубава бурка, според техните традиции.

14

Таси

преди 6 години

Всичко е за изборите на тая ***.Нищо друго не я интересува, освен да се закачи още един мандат.Ако искаше нещо да оправи имаше достатъчно власт.С две думи може да спре ислямското нашествие.Сега ще обикаля насам-натам да се прави на добра,но строга,а *** ще продължават да изнасилват и убиват.Лицемерна ***!

13

Забелязващия

преди 6 години

Забелязвам че те - Суд Арабите я приемат Меркела в пристанищен град - Джема а не в столицата Рияд ! Що така бе ?

12

Шломо Вайс

преди 6 години

До АнонименНе бе - тя Меркел само ще си говори за " правата на жените " - ей тъй лаф да става и да и се вдига имиджа .Какво - Саудитите ще отменят щериата ли ? Или ще го смекчат ? Ще въведат умерен шериат - вместо 20 удара с камшик - 10 ? Те са по умерените неща - умерено режат главите на хората - умерено се бунтуват срещу законната власт ... все умерени работи !

11

Анонимен

преди 6 години

Днес гледах публично обезглавяване на жена в Саудитска арабия, те за права говорят...

10

Анонимен

преди 6 години

и как се разхожда меркел в СА, с бурка ли е ? ще се интегрира ли с тях?

9

Анонимен

преди 6 години

А аз си мислех, че уруспията е там да говори за правата на "бежанците"? Или поне да им тури квота!

8

Анонимен

преди 6 години

Ще и дойде реда и на СА. Сега се къпят в злато. Като свърши петрола ще стане като Армения. Жените ще имат права, но няма да имат какво да правят с тях.

7

Stonewall Jackson

преди 6 години

Саудитска Арабия е основен спонсор но ИД ! Защо да се бори с чирака си ?

6

ГАДОРЯН

преди 6 години

Е споко де. Много ясно че са инвестирали. Нали и нащо КТБ беше с кинти от Оман. Ясно е че и саудитите са инвестирали в какви ли не компании и банки. Но така или инак са обречени. Защото след 50 години там климатът ще е като на Марс ;))). Това парите им не могат да го избегнат

5

Анонимен

преди 6 години

До ГАДОРЯНOsven v petrola imash li predstava v kakvo oshte sa investirali.Nima si mislish, che te niamat dulgosrochen plan, koito oshte sega im nosi pechalbi.Parite kopuvat iztochnitzi, a te imat purvoto i sa gotovi za budeshteto. Samo se pozainterisuvai kude imat akzii, v kolko biznesa i va kakvi sferi...kato ne razbirash ot ikonomika i finansii ne govori

4

ГАДОРЯН

преди 6 години

И *** не е даже! Блато по скоро

3

ГАДОРЯН

преди 6 години

Кат свърши петрола и тогава СА ше фалира за броени дни. Пак ще минат на камили. Това е една толкова изостанала страна. Ни наука ни икономика нищооо. Един кьорав учен нямат.