139

Анонимен

преди 7 години

Дано скоро се срещнат двамата, че ми писна от чакане...говоря за Джошуа и Уайлдър.Ей там се избиха! Там е истината кой е най-големия в днешно време!

138

Анонимен

преди 7 години

До 146. Не съм съгласен с мнението ти. По принцип не съм съгласен с всички крайни и лековати изказвания за бокса и бившите или настоящите боксьори. Те отразяват повече лични пристрастия отколкото да са някакъв сериозен анализ.

137

Анонимен

преди 7 години

Между другото - много интересен мач - Холифийлд - Лари Холмс. Гледайте как Холмс облегнат на въжетата пердашеше страшни контри на Холифийлд. Накрая треньора на Холифийлд му се разкрещя да не пресира Холмс на въжетата, защото само яде бой от стареца. И по едно време почнаха да се канят един друг. Холмс викаше Холи да го напада, а Холи го викаше в центъра на ринга.

136

Анонимен

преди 7 години

до 144 Защото изброените от теб други мачове не включваха такава зрелищна битка между двама шампиони, както снощи и оня мач Виталий- Ленъкс. Майк беше надрусан като за световно като се би с Холифийлд и от безпомощност му загриза ухото. Боу пък какъв шампион е или другия Мурър, че ги споменаваш? Все едно да споменеш Хасим Рахман, понеже случайно повали Ленъкс Луис в един мач.

135

Анонимен

преди 7 години

Невероятно зрелище и поклон пред тези гладиатори. Нормален човек не може дори да си представи какво е да отнесеш такива удари. Относно свалянето на темпото при Джошуа след нокдауна, аз си го обяснявам като инструкция за да може да се съвземе след тежките удари на Кличко. Ако се беше хвърлил веднага загубата не му мърдаше. Просто му трябваше време за да събере сили.

134

Анонимен

преди 7 години

До 143. Да, но не разбирам защо само в този мач си се вторачил така. Има и много други. Тайсън-Бъстър Дъглас, Тайсън - Холифийлд, трилогията Холифийлд - Боу, Форман - Мурър. Сигурно и други - не се сещам в момента.

133

Анонимен

преди 7 години

Невероятно зрелище бе снощи за мен не знам за вас но този мач беше може би най-големият след Витали- срещу Ленъкс преди 15 години...

132

Анонимен

преди 7 години

Дано тази година видим мача на века: Уайлдър- Джошуа!

131

Анонимен

преди 7 години

за 138 В този мач Владимир показа на цял свят и специално в него рунд, че Дионтей Уайлдър ще откъсне главата на Джошуа.

130

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 138Пълен кеф!!!! И този кличко и брат му са най-гадните същества.......радвам се на поражението му....най-сетне някой да му набие канчето! Мошенници!

129

Анонимен

преди 7 години

До 121.Пулев не е в топ 5 в света.Според американски промоутърски корифей в бокса,те не го слагат в топ20.Има кубинци,американци,латиноси и европейци по-добри от него

128

Анонимен

преди 7 години

Владимир Кличко снощи доказа едно- че е Велик даже и хванал бастуна на преклонна възраст! Без малко да нокаутира Джошуа в 6-я рунд. Оня не знаеше къде се намира след нокдауна и му трябваше само още един здрав удар за да е приключен.

127

Анонимен

преди 7 години

Mnogo se radvam 4e go smassha nai posle 4akam i kobrata mutra da padne ako nama dalavera

126

Анонимен

преди 7 години

от 136 Не знам на 41 години тоя Джошуа или Уайлдър дали изобщо ще се боксират за световна титла в тежка категория или отдавна ще са аут от бокса на такива години.

125

Анонимен

преди 7 години

Класата е вечна- Владимир Кличко го доказа снощи! На 41 години такава форма, такава битка да направи срещу машина като Джошуа! Поклон!

124

Анонимен

преди 7 години

Големи спортисти и професионалисти и двамата.А ние, сме много далече от истината. Изобщо името на Пулев няма място в същото изречение с Джошуа и Кличко.

123

Анонимен

преди 7 години

Съгласен, че хич не е маловажно колко време си на върха. А тези двамата наистина бяха бая време. По-лесно е да спечелиш титлата, отколкото да я задържиш.

122

))))))

преди 7 години

Сега само бате Бойко може да бие Джошуа. Ако Цецо и Флари му го държат за ръцете.

121

Реалист

преди 7 години

Единственият шанс за нашият шкембак срещу Джошуа ще бъде ако излезе заедно с брат си да го бият на ринга. И то с бухалки. И пак не е сигурно, че успеят да го бият.

120

Анонимен

преди 7 години

Като стана въпрос за Виталий Кличко по-долу, в едно итервю на Владимир Кличко преди 5-6 години каза: Ако хипотетично аз и брат ми се бяхме изправили в най-силните си години един срещу друг, брат ми щеше да ме убие на ринга.