49

Анонимен

преди 7 години

Българските агнета ще се спасят от геноцида на Гергьовден и българските природозащитници ще бъдат доволни. Ще пораснат дърти овце и кочове.

48

Шопо

преди 7 години

Румънски !!! Па я нема моабет да правя с них,че ги ручам...

47

дон

преди 7 години

До Анонимен 59 СЪЩОТО ТОВА чилийско вино в ГЕРМАНИЯ в LIDL е 2 евро,мерло с чудесен вкус,ами какво да говорим за ТЕРИТОРИЯТА.Почти всичко в българския лидъл е на двойна цена,ама никой не пита защо е така.Вярно е че,пазарът в БГ е малък,но тук ДДС на храните е 7%,просто у нас всичко е сбъркано,включително и хората.

46

дон

преди 7 години

До Анонимен Много си прав пич,за съжаление това е истината за матРияла.Докато думата ТАРИКАТ т. е. мошеник се използува в добър смисъл ще е така.Цял народ тарикати, а пък най-бедни в Европа.Защо ли е така?Пожарникарят е прав.

45

анонимен

преди 7 години

15 лева за кг кои какво подбива са празни приказки аз нищо не усещамот 27 г не сме яли агн месо и още сме живи

44

Иван

преди 7 години

Никой не ви кара да празнувате този измислен празник. Кофти хора с кофти име.

43

БЪЛГАРКАТА

преди 7 години

ДОСТА СУБСИДИИ ИМ ОТПУСКА ДЪРЖАВАТА. ЗАЩО ЩЕ СЕ ЖАЛВАТ. САМО, ЧЕ БАЙ *** КАКТО ВИНАГИ ХИТРУВА. ВМЕСТО В ЖИВОТНОВЪДСТВО И ЗЕМЕДЕЛИЕ ПАРТЕ ОТИВАТ ЗА СКЪПАРСКИ ДЖИПОВЕ, ГОЛЕМИ ПАЛАТИ, ЛЮБОВНИЦИ, ЕКЗОТИЧНИ ПОЧИВКИ В ДУБАЙ, МАЛДИВИ, КАНАРСКИТЕ И Т.Н. Е НЕ МОЖЕ ХЕМ ВЪЛКА СИТ, ХЕМ АГНЕТО ЦЯЛО. АКО СЪМ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ СПРА СУБСИДИИТЕ. ТОГАВА ЩЕ ГИ ВИДЯ ТЕЗИ ТАРИКАТИ.

42

бг Сталин

преди 7 години

Прекупвачите иб ават мамата на производителите ,а и много от производителите си надуват здраво цени от по 6,7,8 лв.живо тегло, е ами да си ги гледат и хапват сами.Лично ние с още две приятелски семейства ще излезем в Румъния и ще си купим таман три заклани и изчистени. Даже ще имаме и отстъпка от 5лв. на наши пари падаме на 4лв.

41

айде нема нужда

преди 7 години

На Великден си хапнахме 3 тлъсти зайчета,дето си гледаме в къщи,и всичко беше ОК!

40

Шиши

преди 7 години

При пазарната икономика е така! Едни ревът, а други лапат!

39

Анонимен

преди 7 години

До до 50Ами яж си тогава румънските агнета, що си се разревала, че ти е скъпо българското, имаш избор. Купи си евтино румънско , какво си седнала тук да ми квичиш...

38

до 50

преди 7 години

Така ли е при демокрацията купуваш скъпо и прескъпо и не си търсши правата туй ли било демокрадцията. Aми яж си агнешкото като залежав,а ние ще ядем румънски агнета ще ходим и в Румъния и Гърция да си купуваме и дрехи, а ти се жалвай на арменския поп.

37

Търговец

преди 7 години

Ми не купувайте бе! Що купувате като е скъпо? Не купувайте, нека стоката на търговците залежи, агнешкото бързо се разваля, да фалират. Що купувате, а, айде вървете на майната си....

36

от Германия

преди 7 години

Да ви светна, тук на запад където аз живея в цивилизацията такова нещо не може да се случи. Само в България е възможно!

35

Потребител

преди 7 години

В нормалните държави търговците смъкват цените по празниците за да реализират по-голям оборат. Нашите - на обратно - вдигат ги и после се сърдят, че нищо не са продали. Да си вземат поука или да гладуват! Майната им! Ще избера румънско агнешко. Българско избирам само при равни други условия.

34

Анонимен

преди 7 години

Проблемът на България сега е, че съдебната система е неефективна. България има нужда от ефективна съдебна система, ето защо България трябва да извърши реформа в съдебната система. Само след една основна реформа в съдебната система цената на агнешкото в България ще падне.

33

ист

преди 7 години

Не е вярно че овцете в България са само милион и триста. Те са седем милиона.

32

Анонимен

преди 7 години

Нормално е търговрците да се стремят да реализират по-големи печелби, щом хората купуват значи цената е правилна. Капитализмът е най-съвъшената система, пазарът е най-добрият регулатор. При демокрацията хората са свободни и никой не е задължен да купува агнешко, който му е скъпо агнешкото да яде зеле за Гергьовден.

31

Анонимен

преди 7 години

Българското агнешко подби цената на руското, чеченското, катарското, беларуското.

30

Анонимен

преди 7 години

Затова ще дишаме праха на румънците - произвеждат много и печелят от оборот при невисоки цени. Работят хората и резултатите им са видими. Нашите искат с няколко животни и лежане да станат милионери. Всяка вносна селскостопанска продукция вече им се вижда евтина. Вместо да седнат на задниците си и да се замислят как да направят производството си по ефективно, мислят единствено как да се наложат ограничения на вносителите, за да им разчистят конкуренцията.