33

Анонимен

преди 7 години

Предполагам, че Орбан ще измисли някакъв находчив начин да се справи с проблема и да постигне онова, което е намислил.

32

Анонимен

преди 7 години

сбогом Орбоне и ти си въздух под налягане както всички останали. щам като една сорасо-гейска партия те командва.

31

Анонимен

преди 7 години

До Aз НЕ СЪММИ ХОДИ СИ В РУСИЯ

30

Анонимен

преди 7 години

До батковОРБАН ГОНИ КОМУНИСТИТЕ НА СОРОС

29

Анонимен

преди 7 години

До батковДобре,ама ти постваш само едната страна,какво попитали Орбан,а какво е отговорил,не пишеш.

28

батков

преди 7 години

Оне ден в Европарламента Ги напомни на Орбан че точно партия подкрепяна от Сорос е дала началото на неговата кариера.После Орбан станал един от водачите на тази партия,борел се срешу комунистите,борел се за демокрацията.А сега изведнъж решил да закрива университета подкрепян от фондация на Сорос и се връщал към комунистическата практика.Също така попита Орбан,защо не отказва парите и инвестициите които идват от ЕС,а не иска да спазва правилата на съюза.

27

Демократ

преди 7 години

Спокойно вече не е престъпника Путин. Ще е "ДЕМОКРАТИЧНА" Европа, "ЧЕСНИЯ" Сорос, "МИРОТВОРЦИТЕ" Янки...

26

Гробокопач

преди 7 години

С това позорно подвиване на опашката, Орбан ни демонстрира нагледно, какъв ще бъде характера и на нашите ГЕРБ&Пейтриътс в "Борисов 3". ЕНП е яко Сорос-амбразура, нема лабаво!

25

Анонимен

преди 7 години

Няма как да бъде изключена заради това че гони комунистически елементи от Европа.

24

Анонимен

преди 7 години

СОРОСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ НЯМА ДА БЪДЕ ОСТАВЕН.

23

Анонимен

преди 7 години

Вече не сме под руски ботуш... Ура..ура.. . Сега "ДЕМОКРАТИЧНА " Европа ще ни задължи да се преклоним пред"ботуша на американския магнат".На Тия фашисти Сорос дава парички и те ни продават като ***.

22

Урбан

преди 7 години

Катаразис, ко да прайш... така е през ОНЕЗИ дни...

21

Анонимен

преди 7 години

Което е угодно на сорос, не е угодно на нормалните хора. И колкото по-бързо пукне, ще направи услуга на всички.

20

Ббб

преди 7 години

Диктатура на американските магнати. Брюксел слугува на чужди интереси. Така наречените "западно европейски Ценности" са робството, кражбата, диктатурата.

19

до 24

преди 7 години

Ердоган излезе най-хитър, всички други са заложници и играчки в ръцете на подлите евреи. Ти представяш ли си Ердоган държи няколко милиона бежанци, а те му казват, че вратата на ЕС е леко отворена. ама ако пусне бежанците каква ще я дъвчат тия тюфлеци. Ердоган раЗбира се държи повече козове и няМа да ги програе току тъй /защо да си проиграе козовете/. За туй пък сега може да ги нарича фашистки останки, като се наиграе с еврoпейските шпиндели и ще отвори кранчето на бежанската вълна и тук става

18

Анонимен

преди 7 години

В края на краищата,Орбан се бори за повече държавност,права,икономика,благоденствие и т.н. за Унгария и Европейските държави,за по-добро благоденствие на европейските държави,а не за у-я си.

17

Анонимен

преди 7 години

Значи унгарците ако не искат да учат в тоя стар европейски усмърдян университет, няма не искам ? A какво мисли Юнкер по въпроса да даде средства на Унгария за да си проведат референдум и каквото кажат унгарците туй да бъде, а Юнкер да даде средства за построяване на нов университет или Лихваря Юнкер само взема ама нищо не дава освен забрани директиви и доклади и празни дрънканици за ценности. Чакайте много демокрация по Юнкерски за туй пък щедро и от сърце.

16

Анонимен

преди 7 години

До АнонименИ аз май така виждам нещата,Турция излезе на най-голям кяр в цялата игра,останалите само стоят и мигат на парцали и не смеят да пръ-днат.

15

Анонимен

преди 7 години

На кой е университета бе, само туй кажете. Тук въпроса вече е принципен защо и с какво право ЕС се мешат в суверенни държави, колко университета са построили в Унгария, че да казват кой университет да остане и кой да се събори работата вече мирише на корупция и диктатура на световно равнище .Орбан ако иска ще събори тоя и ще построи нов и по-модерен университет това си е лично унгарска работа

14

Анонимен

преди 7 години

ЕС е нещо средно между бившия социалистически лагер и коминтерна.