32

Анонимен

преди 7 години

Тука има много хора които капка на представа си нямат как работи ЕС !!! Но за това е виновно самото ЕС !! Това трябва да се промени. Примерно много хора които съм питал не знаеха например , че без виза може да ходят в Япония , Нова Зеландия скоро и в Кнада а може би много скоро и в САЩ което на практика дава възможност на ВСИЧКИ от ЕС хора да пътуват в един свят без ГРАНИЦИ ! От 15ти Юни тази година в ЕС няма роуминг и дата ...отиваш в Англия и говориш на цените които са в БГ ! И много други!

31

Анонимен

преди 7 години

Аз мисля,че по-добрия вариант е ЕС и Англия да се разведат с консенсус и по човешки,взаимоизгодно,защото все пак всички сме европейци и няма къде да избягаме един от друг,предпочитам да сме в добри отношения.Всеки си има своите доводи,основания и причини.ЕС също трябва да се реформира.

30

Анонимен

преди 7 години

"Твърдият и справедлив ....... за ЕС с 27 страни за преговорите за Брекзит е готов"

29

Рая

преди 7 години

Много си е хубав ЕС ,вси.ко което му се слу.ва е от завис и огромно желание на враговете му да няма такъв и да не се развива,само .е това няма да стане.Европа не само .е ще я има но и ще се стабилизира ,ще се развива и ще има съжаляващи и огор.ени англи.ани които объркаха бъдещето на младите англи.ани.Не вярвайте на писани.и и на злонамерени журналисти които се мъ.ат да променят посоката на ЕС.

28

Анонимен

преди 7 години

"Единството" на регионални отпадъци,като нас,се състои в това,да се слушка Брюксел(меркел) и се повтаря до изнемогване казаното!!!

27

винету

преди 7 години

Отношенията между ЕС и Англия едва ли ще се променят много.Идвете страни имат нужда една от друга.Но сега е времето на популизма,гръмките изказвания,великите лидери,,многополюсния свят,да станем велики отново.Всеки се пъчи с мускули,като ума остава на заден план.Глобализацията е тежък процес.Все пак векове наред хората са живяли на племена,народи,държави обградени с граници и религии казващи кой си и как да живееш.Глобализацията не може да се спре,тя се движи от само себе си,но не е лесно.

26

2

преди 7 години

Англия винаги се правят на много или на най спеиални и условията при коино работеха оставалите за тях не важаха,не искаха да живеят с останалите и правилата не ги удовлетворяваха ,и защо трябва да е така не става ясно ,,но искаха все да най важните и вай спеиалните,стара изхабена държава,ако не са им колониите от където смуат ресурси тази стара държава която се изживява на крале и кралии ,една отдавна минала епоха ,сега съвсем ще се съсухрят,ама старите им избиратели това искат

25

до 32

преди 7 години

Ами да си платят субсидиите и еворофондовете тогава към Британия защо диктатора Юнкер спира еврофондове по причини, които той си определя я да си платят първо ЕС задълженията към британците пък после да искат нещо . Аре у лево аман от изкукали европедераski феодални старчета. наело се било обикнования британец не е подписвал нищо който е подписал подобно споразумение да плаща 60 млрд от джоба си.

24

юбералес

преди 7 години

Всяка страна-член на ЕС плаща вноска в ЕС за общия пазар. Тази вноска е безвъзмездна и не се връща. От друга страна ЕС раздава субсидии на страните за разни проекти. Тези субсидии стават задължение на страната към ЕС, ако същата реши да напусне. Това се знае предварително и е условие при приемането на страната в ЕС. Так че Британия ще има задължение от около 60 млрд. евро към ЕС.

23

мазепа

преди 7 години

До обърканИ младите британци са като теб - объркани. Болшинството от тях гласуваха ''против'', но възрастните британци м определиха бъдещето.

22

акут

преди 7 години

EC единни може да превърнат съюза в трети полюс в световен мащаб

21

объркан

преди 7 години

Сега съвсем се обърках , ЕС - ТО хубаво или лошо нещо е , ако е хубаво защо Великобритания го напусна ,а други стоят надалеч , надалеч / Норвегия /

20

Анонимен

преди 7 години

Какво доживяхме? Отчаени русофили защитават англичаните.

19

Анонимен

преди 7 години

LONDON VRAG NA ES

18

Анонимен

преди 7 години

EMBARGO ZA LONDON I MNOGO I ZDRAVE NA ANGLIQ UMIRA PRAVA

17

Анонимен

преди 7 години

Група изгубени в джунглата пернишки туристи бяха открити по псуващи на майка папагали!

16

Сър Стенли Ройс

преди 7 години

Оооох, за англетата се заформя един дълъг и дебел, но за сметка на това мнооого твърд. Тип дедовия древнотракийски. Вътре, вътре, целия, сух, сух.....

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Ти сериозно ли???

14

Анонимен

преди 7 години

До АнонименСингапур е военно-морска база и колония на САЩ и на практика няма собствено правителство.

13

!

преди 7 години

Добре че имаше Брексит,та да разбера какъв привърженик на ЕС и какъв противник на Великобритания е българина! Да се чуди човек защо двойно повече българи хукнаха към Лондон след гласуването???