24

Анонимен

преди 7 години

Не е нормално куче, което тежи 1-2 кг да плаща еднакъв данък с огромен пес, на който само ла*ната са по-тежки от дребното. Освен това големите кучета са и по-опасни. И, ако инспекторите в СО започнат да си вършат работата, само от глоби за непочистено ако ще си заработят заплатите.

23

Анонимен

преди 7 години

ЩЕ ПЛАЩАМЕ НЕ САМО ЗА КУЧЕТАТА.ИДВА РЕД И НА МАГНОЛИИТЕ.

22

Анонимен

преди 7 години

ШАРО, ЩЕ НАМАЛИШ ХЛЯБА, ВРЕДНО Е.

21

ще плащат

преди 7 години

данък и за котките. Само в София има 120000 домашни котки.По 10 лв. - ето ти пари за един стар трамвай с включена корупционна вноска.

20

Анонимен

преди 7 години

Добре де щом за кучетата плащате значи трябва да се плаща и данък въздух данък пешеходец данък колоездач давък еване данък лежане и данък затова че сте живи! Нее ли така? А?

19

Анонимен

преди 7 години

Плаща се, за да се чисти след любимците ви, кучкaри

18

шаро

преди 7 години

А аз откъде да ги взема тия пари.Цял ден карам на хляб сега и да плащам

17

Анонимен

преди 7 години

Нищо няма да плащаме Боко да дърпа заеми а ние да плащаме да си гледат работата ще минем към гръжданско неподчинение искаме велоалеи и паркоместа Само да плащаме незнайно за какво няма да стане.

16

соцялно слаб депутат

преди 7 години

Трябва пари да се събират,защото нови депутатски коли трябва да се купуват.Предните са морално остарели на цели 2 години са.Пък и от обществената поръчка ще падне лапачка.

15

Анадолски

преди 7 години

Малиии колеги българи...вашите демократи:-) ви искат пари и за това, че притежавате куче ли??? А не мерси, още един път се обедих в това, че не искам да живея в европейска демократична държава...В нашата "диктатура" има закон за домашните любимци, (които нямат такива измишльотини такси) и уличните...случайно ако блъснеш с кола животно и ако го закараш на ветеринар...освен, че държавата ти поема ветеринарската такса, а и (ако има) ЩЕТАТА НА КОЛАТА!!!

14

Мистър 100%

преди 7 години

И кучетата задлъжняха,само ,,*** Българи" нищо и никога не дължат.Но пък имат право да събарят паметници на културата,и да строят измишльотини.

13

Анонимен

преди 7 години

С тез пари Фандъкова колко площадки изгради за кучета няма да плащаме на крадливи гробаджии докато не дадат отчет за какво и къде отиват тия пари за домашните любимци.

12

ДО 11

преди 7 години

А защо да плащагт веднъж са платили данък смет хем и данък смет да плащат и за бездомните кучета да плащат и за домашните кучета да плащата и за въздуха дето дишат да плащат, a муй *** ти не ще ли.

11

Анонимен

преди 7 години

Всеки тряба да е длъжник на Боко лихваря ако не отглеждам куче а отглеждам котка или морско свинче на кой длъжа пари и защо не ми вземат парите ? Защо е тая дискриминация спрямо морските свенчета къде спят всички правозащитини организации ?

10

Че Гевара

преди 7 години

Не плащат данък, не чистят след него ***, не го разхождат с намордник и само пищят че някой им е длъжен. Ганьовска работа!

9

КЕВрЪ

преди 7 години

Кучетата също трябва да плащат данък за дебелата си козина, поради която Топлофикациите търпят пропуснати ползи от недоставена топлинна енергия.Колкото по-дългокосместо е кучето - толкова по-висока такса!

8

Анонимен

преди 7 години

Никой нищо да не плаща

7

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЗаприличали са от кой ? Да не би да са от бездомните кучета да са заприличали, където искам там ще си държа кучето не ми давай наклон на оная работа да не ти кажа къде да идеш *** комунизма свърши отдавна.

6

до 4

преди 7 години

А всеки който не отглежда кучета и ги оставя безпрятствено да се разплождат и да се идхождат по тротоарите да не им носи торбичка на безстопанствените кучета, докато не изядат някой човек какво дължи ?

5

Анонимен

преди 7 години

Глупости са това, общината трябва да плаща на хората задето отглеждат кучетата и се грижат за тях. Cега тия кучета щяха да са бездомни, общината да дава средства за кастриране и прочие то е е ясно, че взимат ама когато нещо се прави от хората общината трябва да дава то не става само да вземаш и с данъци и такси а покупателното население напуска държавата откъде пари останаха само некакви пенсии за клиенти тотално сгрешена политика на гробажийските рекетьори.