51

М, да ...

преди 7 години

По тия Балкански ширини мащаб на мисълта комай немож да има, както и Балканска федерация! Цари дребнавост, егоизъм, тесногърдие, ... особенно в политическата класа подвластна на принципа "Разделяй и владей!"! Македонски и български политици грабят от народа си и бегат с награбеното в Западна Европа, както и обикновенни македонци купуват български паспорти и заминават пак на Запад! пп иначе да се запази териториалната цялост на страната! *** докога, бре, като етн. състав на населението се промен

50

Анонимен

преди 7 години

Злокобен шепот, не спи враждата змия с отрова пои сърцатачовек човека не ще познаеИ мрачний демон на войнатаза кърви жаден над нас витае

49

Кебапчета

преди 7 години

Сссссоссссросссс каза че СССР е последна дупка на техния кавал рубшаджичето марш на гей парада по случай ден олигофренииии.

48

Елка да смята

преди 7 години

Една муха яла македонска царевица , бг журналистка написала слон се изходи в бг парламента , пита се в задачата що за *** за зеле да си зададем си журналист или политик или да кадър , колко ама колко малко уууууууумен трябва Да Си ......?

47

Анонимен

преди 7 години

Охрид заменят за Скопие и Южна Албания за Западна Македония и албанците си правят цяла държава с Косово и нямат право повече в Македония.

46

Анонимен

преди 7 години

Това е поредното творение на "западнао-израелската" демокрация!И да не забравите да обвините и наругаете руснаците - иначе Тате С о р о с , няма да е доволен ....

45

Анонимен

преди 7 години

Сърбия искат Македония като Южна Сърбия.

44

Щирлиц

преди 7 години

решението е много просто - преименува се Македоня на Западна България! .... и тиквата почва да ги управлява ;)

43

Анонимен

преди 7 години

До Нфб 43 Руската окупация на Българското Черноморие,трябва да се спре,по същите причини.

42

Нфб

преди 7 години

скоро и арабите във Франция ще искат своя държава около Марсилия и Лион...в Германия турците са 10%...

41

Нфб

преди 7 години

ЦРУ стои зад албанците и така наречена дъга...исляма опасно набира сила на балканите...

40

Нфб

преди 7 години

ако продължаваме да приеваме емигранти и у нас това ще стане...сърбия и македония приемаха албанци и ето днес сърбат попарата вместо да ги връщаха веднага..

39

Анонимен

преди 7 години

ей, ако не е борисов или нинова, ще е турция и македония, или русия и сащ. няма ли един нормален ден с нормални, наши новини?

38

хх

преди 7 години

Днес албанците изживяват истинска демографска експлозия, имат по 5,6 до и 10 деца, народа им става все по-многоброен,много млади и динамични хора,албанския етнос е в страхотен подем.Същото е било с нас българите от 1830 до 1930 г.А срещу албанците е изправен един изкуствено създаден народ,ке леши плюещи в собствения си извор.Преди 15 г. спасявахме кре тените от фиром,дадохме им 120 танка с боекомплектите,артилерия,минохвъргачки,муниции и пр.а те 10 г. плюха,че боята на танковете не била убави

37

Анонимен

преди 7 години

При нас се събират група от мъже, които ще отидат да подкрепят Македония и нейната независимост . Също се организират протести по цял свят от хора със македонско самоопределение и не само в защита на Македония .

36

Анонимен

преди 7 години

До Боли ме пенисътМен за българия ме боли пенисът, ти ми говориш за някаква си Македония.

35

Анонимен

преди 7 години

официалното име на държавата им е БЮРМ - Българска Югозападна Република Македония. Точка!

34

Боли ме пенисът

преди 7 години

Който му се мре - да ходи да мре.Аз лично няма сила, която да ме накара да ходя да мра за някакви маке-боклци,които се отнасят към мен с пренебрежение и омраза.В крайна сметка, както казваше Пит Клеменца в Кръстникът:"Случва се от време на време, лошата кръв трябва да се източва."

33

Анонимен

преди 7 години

Хахаха. 2000 души и то дядки. Но това не е странно, защото точно тези дядки са "прото-македонците", които една сутрин им казаха, че трябва да се събудят "македонци". Сега да не вземат да се събудят, също толкова изненадващо, една сутрин пак "българи"?

32

Анонимен

преди 7 години

Единствено руските *** имат изгода от напрежение на Балканите и те стоят зад размириците.