111

Анонимен

преди 7 години

До ОТ ГЕРБ КРАДАТКъде ще има съд, бе човече? За кражби? Щом се занимавала прокуратурата? Ти къде живееш, бе? Коя прокуратура? Да не би да е на САЩ, та да дава на съд? Цацарутарата не прави злокобни неща. Тя е партийнолюбива. Иначе щяха ли да Я изберат с кратката констатация - "други кандидатури няма" - емблематични слова. А и кой съд ще осъди крадците? Момче, надежда всяка тука оставете. Тук е България 1989 - 2017 г.!

110

Коренак Софиянец

преди 7 години

Нов бардак със стари дами

109

Анонимен

преди 7 години

Е как смеят да слагат министри от партии, които са прогонепи от власттаТоя Бойко въобще не може да носи отговорност

108

MISS PIGGY

преди 7 години

още сам гладна мога да изям дуварите и на санираните блокове ГРУУУУУУУУУУУУУХХХХХХХХХХХХХХХ

107

Анонимен

преди 7 години

Трийте, трийте, но и вашия *** ще го изтрият без хартия! Въпрос на време е!

106

anonimen

преди 7 години

до колегата на витошка а наздраве колега там на дружината на небостъргача тая вечер мее ударила зазъбицата иси къртя рикииката наздраве дружина ;мисля да къртя дълго и постоянно наздраве колега

105

Анонимен

преди 7 години

До ВинетуОо, гепаджия, сети се че има съд. А сега се сети, кой е осъден в Страсбург за убииство и коя прокуратура не ще да поднови тука делото, каквото е решението на съда.Да ти подскажа - Б о рисов. Чакъра , приятелю е десидент и убиеца му на малкия пръст не може да му стъпи по нравствени и личностни качесва, ами горкия знаеше малко за цигарените далавери на Боката и той какъвто е срахлив - го уби. Той така, от страх, затри и Мишо Бират, не се спря - очисти и семейството му.Е тва е твоя СЪД

104

Анонимен

преди 7 години

,,Знаковите"имена били под въпрос, не бойте се, ще дойдат други,,знакови"имена и още по-знаково, ще крадат !Така е с ГЕРБ, те са предвидими и само надграждат,,постигнатото".

103

Анонимен

преди 7 години

До Интересно !Какво не ти е ясно.Борисов няма да гони престъпниците , щото е един от тях. Най големия. Само ги плаши за да им завземе териториите на крадене. Както стана с тоя Ловешкия пишман автопроизводител.Чакай от Боко справедливост.

102

Анонимен

преди 7 години

Олигарсите са купили Тиквундера, а той се е напазарил с партии продажници, които на изборите са уж протев него а след това с него, напазарил е сайтове, ***, медии, изборни комисии, роми, турци... Всичко читаво требе да гласува за БСП да се отървеме от тия герберасти.

101

Анонимен

преди 7 години

Тия ВМРО и Симеонов дали са наред - какво ми бутат седесарите за министри. Тая *** и нула гласа да има на избори пак ще има министри, щото се е продала на западната олигархия. Народе докога ще гласуваш за патерици на Боко и седесарокостоваците. Атака, ПФ и ВМРО ви измамиха и се продадоха на олигарсите. Само БСП ще ни отърве от тая гербава седесарска хунта. Окрадоха милиарди и си купуват избори и партии.

100

БАБА КУНА

преди 7 години

Е КАТО МИ ИЗТРИХТЕ КОМЕНТАРА ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ЛИ ПОНЕ ПОТУПВАНЕ ПО РАМОТО ОТ ГЕРБ? СРАМОТА!!!

99

НЕ СТИГАТГЕРБУРАЦИТЕ

преди 7 години

АМИ ИДВАТ И ГЛАДНИТЕ ОБЕДИНЕНИ МАФИОТИ

98

KAЛИНКА

преди 7 години

КАК ДА СЕ СПРАВИ БОЙКО?! НОВ БАРДАК СЪС СТАРИ К...?!

97

Анонимен

преди 7 години

За ГЕРБ са гласували 430хил.,,шведа", избирателите им са 1,2млнсъщо така 650хил администрация, назначена по партизано-шуробаджанашки критерий...в задачата се пита, колко нормални хора са гласували за племето ГЕРБ и до колко те са нормални !?!

96

Анонимен

преди 7 години

За 4 км.магистрала 50млн, от тях поне 45млн.краднати.Всяка отрязана лентичка на Батце, е свързана с една огромна кражба. Държавата строи на цени в пъти по-високи от пазарните и адски некачествено, но Цацата си е назначен от Капото, и безвремието е пълно.Докато Бойко е на власт, сме обречени да бъдем в дъното на всички положителни класации и първи в такива, като, ниски доходи, корупция, смъртност, неграмотност, емиграция...

95

Анонимен

преди 7 години

Тази Мамутица за нищо не става! Какви прави като министър не знам, но след зимата и лъсна ос..ния г-з от кражби и измами. Пътищата и тунелите са като Лунната повърхност. Тлъстото крало та се съдрало. И Рапона ще я слага отново. Жална ни майка!!!

94

66

преди 7 години

ТАЗИ САМО КАТО КАЖЕШ КОЛКО СТРУВА ЕДИН КВАДРАТЕН МЕТЪР САНИРАНЕ ТРЯБВА ДА Е В ЗАТВОРА...ТОВА СА ЦЕНИ КОИТО ПОВЕЧЕ ОТ ГРАЖДАНИТЕ ЗНАЯТ КАК ВЪРВЯТ НА ПАЗАРА А НА ЕДРО ЦЕНАТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПО-НИСКА.....А ЗА МАГИСТРАЛИТЕ НЕ МИ СЕ ГОВОРИ БЕЗДЪННА КАСА....

93

Анонимен

преди 7 години

Винету си беше и Винету ще си останеш.И Ташунка Витко не може да ти помогне.

92

Анонимен

преди 7 години

Ако спрат далаверите, ГЕРБ ще останат само с ромейските си избиратели.