183

хаха

преди 7 години

патриотите ще направят отряди за самоотбрана на серкорея...с еди куршум два заека...

182

Анонимен

преди 7 години

Аз съм стар планинар. През 50-те години на ХХ-ти век из нашите планини се разнасяха хубави раници и много еднодневки. Американски, едни такива с оксидирани катарами. Имаше и манерки, и чорапи. На Планинската Спасителна служба бяха раздадени чудесни зелени пуловери от камилска вълна. Корейците ни се отблагодаряваха за медицинската помощ.По-късно турците обесиха Аднан Мендерес за турските жертви в Корейската война...

181

Анонимен

преди 7 години

203, пий си редовно хапчетата!

180

Ко? Не!

преди 7 години

Аве я някой да разясни, как така ракета на твърдо гориво ?!? Тая ракета на дърва ли фърка или със ***? Или може би пък с тия, модерните пелети...

179

Анонимен

преди 7 години

корейските ракети като стигнат космоса и стават неуправляеми щото корейчето вътре дето я управлява умира

178

Анонимен

преди 7 години

На корейска ракета, космоса и пречи..

177

Избягал

преди 7 години

При най корумпирана съдебна система, неработещо наградно събрание, фиктивна полиция, митници и НАП , *** се тревожи за Северна Корея ?! Наистина простотията е безгранична.

176

Анонимен

преди 7 години

Суверенна държава си тества оръжията на своя територия, това ли е голямата новина?

175

До увреждат европа

преди 7 години

Моля те продължи! имаш потенциал по темата!

174

Муриканските

преди 7 години

демократизатори удариха на камък в Северна Корея и Македония. Добре че поне пуделчето Боцко продължава да им служи и да ликвидира страната си по план, че иначе съвсем щяха да се сдухат нашите американски съюзници.

173

Анонимен

преди 7 години

Това истинска новина ли е, или трябва да настроим простолюдието в оправданието на "заплахата на САЩ от Северна Корея"?Само и само да се нагласят по-наблизо до Китай и Русия?Замислете се - защо винаги останалите "заплашват сигурността " на невинните, миролюбиви, човеколюбиви САЩ?Трябва да си безумен да се подиграваш на страни като Куба и Северна Коря!Те не искат да са такива, но не се подчиняват на една човекоубийствена политика!

172

Георги

преди 7 години

До увреждат европаА ти колко си изтрещял...

171

OMG WTF

преди 7 години

В скоро време ще замирише на печени кимчовци, а рубларастите пак ще пикаят газззз. Кеффффф!

170

Анонимен

преди 7 години

всичката тази галимация е че трумп иска да накара чуждестраните инвеститори да напуснат китай, благодарения на сорос и компания една шепа стари алчни продажни скотове оставиха света без индустрия и направиха китай 1

169

Вчера....

преди 7 години

Днес неуспешен опит....,но утре....***.Япония да му мисли....

168

до 191

преди 7 години

И как да я свали Ким е изстрелял таз ракета толкова колкото и Саддам имашее химически оръжия.

167

xxxx

преди 7 години

Ами тактиката на Тръмп действа !! Да наложи санкции на кореа и китай !!! Другия ход е военни действия при които инвеститорите се изнасят от китай.Жълтурите са в загуба и в двата варианта.:))

166

такива са червените

преди 7 години

До Mr.STARBUCKSкомунисти интернационалисти, така ги е учил вожда ленин. До последно ще защитават последните бастиони Куба, Венецуела и СК. На никой не били пречили, първите 2 ОК, но СК си играе с огъня, изстрелва ракети по съседни дър. обиковено Япония, защото имало яп. окупация преди 100г. примерно, по тази логика ние трябва да изстрелваме по 1 ракета седмично по турция и после да очакваме да няма недоволни. К0мунделска логика нали другари? А през месец заплашват света с ядрен апокалипсис.

165

опетков

преди 7 години

Тръмп да вземе да свали следващата ракета. Явно кореецът е тръгнал по пътя на Садам. Ако Тръмп не свърши работата, време е да избират следващия Буш, явно само храстите вършат работа.

164

Анонимен

преди 7 години

Дребосъкът за пореден път нарита кравешката мутра, а козяшките *** пак се плюнчат и пенят, но напразно...