138

Анонимен

преди 7 години

Изглежда, че Андреа наистина ще види анакондата на Джошуа. Как само избърса ринга с пенсионера Кличко.

137

Анонимен

преди 7 години

Мисля,че във всеки по-голям град в България има по 2-3 момчета които ще спукат от бой нашия "шампион"Играе мръсен бокс,бедна атака,удари с лакти като бой в дискотека,беше с последно предупреждение.Но куците,кьоравите и дебелите свършиха пак му идва реда без направление да го приемат в някоя европейска болница

136

M

преди 7 години

Много шум за нищо Джошуа ще го размаже

135

Анонимен

преди 7 години

Браво! само така, късмет, и само да мачка! Обичамете !

134

Глатуша

преди 7 години

До ЦиркаджияХа хааааааа, Фидосова може да издържи и 15-16 рунда с Пульо :)

133

Анонимен

преди 7 години

Джошуа ще покаже анакодата си на Андреа, малко след като избърше ринга с "Кобрата". Кличко показа как става бърсането на ринга.

132

ВЕЛИК КОБРА

преди 7 години

ТРЯБВА ДА СЕ ГОРДЕЕМ, ЧЕ СЛЕДВАЩИЯТ СВЕТОВЕН ШАМПИОН ПО БОКС В ТЕЖКА КАТЕГОРИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ЩЕ БЪДЕ БЪЛГАРИН... ТОВА Е ВЕЛИКО И ГРАНДИОЗНО!!!

131

Анонимен

преди 7 години

Нека довечера победи Джошуа, за да може Пулев да получи още един урок - последен, как се калява стоманата. Гледахме бокс, който не отговоря на нивото за титла.

130

Анонимен

преди 7 години

*** КАКВО НАПРАВИЛ?

129

69

преди 7 години

снощното трудно може да се нарече мач, по-скоро беше нещо като спаринг. Черният го играеше боксова круша облегнат на въжетата. На няколко пъти му отвърна с ляв десен на нашия и Кобрата веднага почваше да ситни назаден...Ако *** беше във форма не му давам на Кубрат повече от 4-5 рунда. Честно казано ако приемем, че мачът не е бил уреден, не го виждам Кубрат срещу Кличко или Джошуа, при положение че не му стигат 12 рунда да свали поне в технически нокаут съперник неподвижен като тухлен зид.

128

Анонимен

преди 7 години

Дасикане БОХ шампион

127

Анонимен

преди 7 години

"Пулев ,кога ще отнеме златото от Кличко?" - Когато му открадне часовника :)

126

Анонимен

преди 7 години

Бокса си е бизнес - като тая кеч федерацията за смешниците.

125

Циркаджия

преди 7 години

Аз мисля ,че Кубрат може да направи още един мач пред родна публика в театър Сълза и Смях.Мача снощи трябваше да завърши до седмият рунд поне до тогава си бяха платили рекламодателите щот след седмият рунд реклами нямаше а смока не можа да завърши мача в очакваната уговорка.Един следващ мач срещу Фидосова ще е зрелищен

124

Анонимен

преди 7 години

Поздравления за победата на един талантлив българин! Нека се сети как го употребяват за отклоняване на вниманието. Има интелект,за да разбере, че го употребяват.Слушайте какво казват македонците, вижте като на филм какво направиха на нас и чух думи за "брата" на Боко, чух думи на истински българи. Не става въпрос за религиозни битки. Друга е целта. Програмата е неизменна. Меркел каза, че на Балканите предстои война. Каза го преди 2 години. Трябва да си укрепят икономиката.

123

Пилев

преди 7 години

Вкара не само удари ами и лакти по едно време очаквах да свали ръкавиците да го почне с нокти и скубанйе това ромче вярвайте ми бие се като истинска жена!А *** пич май му беха били много местни упойки та издържа до края ама ако се беше намешал и съдята да помогне с некоя тупалка щеше да е върха!

122

жеко

преди 7 години

това че имаше толкова народ в залата показва че бг-то е мн *** народ и това е много притеснително, те го лъжат а той ходи и им дава пари, това е манталитет

121

Анонимен

преди 7 години

Нито кобрата харесвам, нито пишещите тука, нико четящите! И днеса не го харесвам!

120

Анонимен

преди 7 години

За Дасикане Рома трябва да се изучава в История на България , велики шампиони

119

уви

преди 7 години

ако Пулев има късмет тая вечер победител ще е Кличко, на който кариерата е към края си, иначе ..просто ще бъде утрепан от... другия...За съжаление Джошуа превъзхожда Кубрат по ВСИЧКО с МНОГО..ама МНОГО !!!