203

luckyman

преди 7 години

До ТикватаТака е, Су-35 и Миг-35 наистина са класни и значително по-достъпни, но политическите последствия за Бг ще бъдат съкрушителни....

202

Тиквата

преди 7 години

Г-н президент вие поне разбирате от самолети. Ами купете истинските ,су 35.Защо купувате западните ***?

201

Анонимен

преди 7 години

Американците са богати, защото изнудват поробените им държави да им купуват *** на умопомрачителни цени. Това тенеке може да го купим и с една бройка Радев и Бочко да си джиткат над родината. За кеф. А пенсиите и заплатите да ни ги вземат и да ги дадат на Шоро ш олигарха. Да си има.

200

Анонимен

преди 7 години

То и пилота на Стелта мислеше че е трудно откриваем за сръбските радари, докато му се раздрънчаха ламарините и после сърбите го подариха на русите да го направят още по-видим. Стелт технологията отдавна не защитава никой самолет от съвременни радари и ракети.

199

Летец

преди 7 години

Щом американците показват този самолет в България,значи отдааавна е махнат от въоръжение при тях! Добре знаем кога идват в България "звездите" - когато станат на по 60-70 г. и никой не ходи на концертите им. А това,че ние не можем и не искаме да купим този Ф -205 само ни прави чест!

198

Сашето

преди 7 години

До Ако беше истинаАма много си ***,Ванка !!!

197

Няма проблем

преди 7 години

Ама си начесахме езиците здраво , а? Кво ще кажете? 200 коментари и всички високо технологични.

196

ха-ха-ха

преди 7 години

Този краварски аероплан става само за разходки на бистришките тигри.Само като си помисля какви тигри има в Бистрица.Особено оня ,с корема до под колената.

195

Анонимен

преди 7 години

Ме-109

194

ГЕРБ forever

преди 7 години

Не се будалкайте с рашките хлапаци прости, защото Баце е приятел с Путин и ще нареди да ви екстрадират в Сибир,където комарите ще ви изпият кръвта до последната капка!

193

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

До Ако беше истинаотдавна сибир е китайски, не бъркай ситуацията с песници у врато.

192

Ако беше истина

преди 7 години

Ако имаше дори 10% истина в това, че Ф-35 може да лети без да бъде засичанот руските радари, досега краварите да са нападнали Русия 1000 пъти.Откога си мечтаят да вземат Сибир и да грабят нефт, злато и диаманти.

191

упс...

преди 7 години

Над Сто милиона $$$ за летяща "ютия"???А, цената за нейната техническа подръжка (на летящата "ютия")???А, за нова воена техника може да говорим, когато държавата има икономика, промишленност производствофинансови постъпления в държавната хазнасилна социална политикаобразованиекултураи разбира се Армия!Увви!!!!!Ние нямаме Нищо от по-горе изброеното!?

190

Терешкова

преди 7 години

Стига празнежи! Елате и си направете отбор в Managerleague и влезте в Българската лига. Това е най-добрата on-line футболна мениджърска игра стратегия, симулация на национални футболни първенства, купи на страните и евротурнири. В Първа Българска дивизия ви чакат грандовете Ветрен Юнайтед, ФК Джебел, Дондуково, Маниш Даскалово, ЦСКА Люлин, Нафтадон Бургас, Тропанчо, Доростол, Левски България, Големите Топки и други. ------ ЛИНК ------ managerleague/index.pl?ref=968405

189

ВъздушенБой

преди 7 години

Ами единствено шансове този "супер"cамолет има в бой срещу Миг-8 наречен ***, разработен през 1945. Само Патока може да се бори срещу Патката. Вземете се образовайте това летящо ла-й-но е най-големия провал в историята на авиацията срам и позор на за свръхдържавата Сащ. По позорен самолет няма нигде на земята.

188

АмерПилот

преди 7 години

Исках да се снимам с господин Президента понеже той е голям човек и е бил пилот на истински самолет - Миг-29 а ние тука ходим с това дето не може даже да лети ама му викаме 5 поколение. Срам ме е, ама нали ми плащат. Дано не стане война, някой Боинг 737 ще има повече шансове от Ф35

187

Циркаджии

преди 7 години

Това ако е самолет от 5 поколение аз съм интергалактически трамвай

186

До 291

преди 7 години

Абсолютно. Английски ли испански министър беше казал че американците се опитват да ни продадът скутер по цената на кораб, като го представят за такъв.Евреите го били купили-не вярвам сигурно някой еврейски магнат ги купил и ги подарил.Политически пиар.Изфабрикуваните приказки че поразили С300-то този *** не може да лети, то се вижда даже от недодяланите му форми.Какъв изтребител 5 поколение, това нещо прилича на таралясник от втората световна-много са деградирали тея отатък

185

Щирлиц

преди 7 години

techtraveling.ru/Як 38Бизнес,какво да се прави.

184

Щирлиц

преди 7 години

В середине восьмидесятых годов в яковлевском КБ была разработана вертикалка нового поколения истребитель Як-141. Но после развала страны проект остался без финансирования. Два опытных самолета были отправлены в музеи, а конструкторская документация была продана американцам и легла в основу проекта JSF (Joint Strike Fighter) сейчас он получил воплощение в виде серийного истребителя F-35 Lightning Ето за това става дума,нищо лично.