75

Мишо

преди 7 години

Гнусотия, гнус ме е от подлогата на САЩ "Брюксел"!САЩ ви купиха всичките.......

74

Анонимен

преди 7 години

Онази американска "идея" за подялба на Македония не беше грешка на езика.

73

Анонимен

преди 7 години

то както е тръгнало и тук може да ни сложат бат сали за премиер

72

Анонимен

преди 7 години

Брюксел харесал Джафери, а аз не харесвам Брюксел. Тогава какво значение има кой е Джафери. Името обяснява подкрепата. Подкрепата от ЕС и името Джафери, са достатъчни аз да не харесвам този Джафери.

71

Анонимен

преди 7 години

АЛБАНИЯ ТРЯБВА ДА ИЗБЕРЕ ГЕОРГИ КАСТРИОТИ!

70

luckyman

преди 7 години

Доктрината "Клинтън" и стратегията "Сорос" ислямизираха Европа!

69

демокрация

преди 7 години

все едно да сложим карадайъ за председател на парламента и ЕС веднага ще го удобри

68

Петър Велики

преди 7 години

Разделяй и владей, и то в чиста форма :(

67

morelini

преди 7 години

Задкулисие...От къде на къде Е.С. ще одобрява албанеца Джафери...не им е работа да се месят.За САЩ не казвам те винаги са били на всяка манджа мерудия.Да се оставят братята Македонци сами да решат проблема.Всеки дава акъл и търси изгода...

66

евроатлантик

преди 7 години

Смиреност,толирантност,премеримост!

65

Анонимен

преди 7 години

щом Брюксел харесва - Джафери и Бойко го харесва то и ние трябва да го харесваме и е така , защото Македония няма шанс при толкова много албанци да няма 2-ри официален език и да се обединят за да запазят целостта си , проблема са групи , които искат да попречат на това :) за да запазят географския път и да отслабят германия :) , англия са с америка , франция - бяга , а русия е силови играч ;) тази студена война е по жестока , в нея я няма честта на агентите от стария ред :)

64

Анонимен

преди 7 години

Е остава Брюксел да не го хареса щом е мюсюлманин!? Дано макетата за разлика от нас, да се усетят че тия в Брюксел искат само да ги използват, и да потърсят спасение в братския руски православен народ! От Брюксел видяхме че спасение няма

63

Анонимен

преди 7 години

Шамандури и цоциалистите на малцинството , Тръмп и ЦРУ .

62

Анонимен

преди 7 години

Още в 1998г излезе доклад на ЦРУ в който се казваше,че нациите на Балканите са перспективни-...Чак доклад на ЦРУ не ми е необходим за да знам, че перспективни са нациите които се множат.

61

Не народ, а мър.ша!!

преди 7 години

Навсякъде около нас народите се борят за правата си, само овцете във вулгаристан умират и изчезват тихо в *** си

60

Анонимен

преди 7 години

Що за цирк само бой политически трупове кога , ТЕЦ бачка с трупове.

59

тъй ще е

преди 7 години

Германия се управлява от фащ.след 2ww.Германия управлява ес.

58

Факт

преди 7 години

С благословията на Запада(всъщност САЩ) бяха създадени нови две ислямски държави на Балканите.Сега третата е на път.Какъв е ефектът?Точно тея натовски любимци са развъдник на ислямски терористи и наркоразпространители!Специално Косово!Имам чувството,че американската база там,освен другото,е логистичен център за прехвърляне на наркотици директно от Афганистан.ЦРУ има богат опит в тая дейност и топли отношения с афганистанските производители,на които помогнаха да увеличат производството 6 пъти!

57

Анонимен

преди 7 години

Същото не ни чака нас, същото я чака половин западнала европа. Но от там и най много от комсомолската говорителка Мрънгел се дават изключителни ценни указания, без да виждат *** и се правят, че не усещат смръднята от канала зад гърба си като задуха северняка в Йоркшир.

56

Анонимен

преди 7 години

За прехода от 1989 г. Стана ясно и на децата, че се следва политика срещу православието от една страна и срещу всичко що пише на кирилица от друга. Но небето вижда. Когато Бг помагаше на всички страни небето пак видя.