44

turk

преди 7 години

dps svarshi drugari.tolkova vi beshe igrata.filmat prikluchi...

43

дост

преди 7 години

колко са смешни от дпс само.жалка картинка....

42

O bilir

преди 7 години

До СУЛТАН ЕРДОГАН -VUR OSMANLI TOKATINI!

41

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен-41-Главнокомандващ на ВИРТУАЛНА АРМИЯ

40

57954

преди 7 години

А ние толкова сме се приближили към Европа,ЧЕ направо цъфтиме.Най бедни и най изпаднали.

39

месара

преди 7 години

Абе защо ни занимавате с простотиите и мераците на азиатска държава да става европейска !? ми тогава и сомалия да влиза в европа !

38

Анадолски

преди 7 години

Ех бе Карадайъ...четеш от листче, както и другите бг депутатчета...от листче критикуват Турция и Ердоган...Само, че Ердоган като говори не чете от никъде:-):-):-)Къде сте тръгнали, та той ще ви изкара от джоба си и ще ви завърти кат пумпали бре:-):-):-):-)

37

Анадолски

преди 7 години

"ОТ ДПС ЩЕ ПОЛУЧАТ ИНФАРКТ И ИНСУЛТ ЕДНОВРЕМЕННО :)))"И Мудийс също:-):-):-):-):-)Как викаха някои анализатори тук...Икономиката на Турция след референдума ще потъне:-):-):-):-):-):-)

36

Анонимен

преди 7 години

А вие много ли сте обединени? По добре гледай вашата си. Работа.

35

Анадолски

преди 7 години

До МК Ататюрк "Ердоган е "пътник" само, че още не го знае. Скоро ще тръгне на там от където никой не се е върнал. И това ще дойде от най близкото му обкръжение.СКОРО, МНОГО СКОРО!!!!"Та кой не знае за това, че някой ден ВСЕКИ ще е пътник там:-):-):-)Само, че това ще стане Като го каже този който го е създал, този, който е ГОРЕ!!!А НЕ ТАКЪВ МOРОН, КАТ ТЕБ!Ако АТАТЮРК беше жив...щеше да обеси цялото CHP!!!

34

Анонимен

преди 7 години

ZELIAT BALKANSKI POLUOSTROV E BALGARSKA TERITORIA I VSICKI TREBVA DA SE SAOBRAZYAVAT S BALGARSKIAT PREZIDENT--GLAVNOKOMANDVUVASHT NA SLAVNATA BALGARSKA ARMIA.

33

123456

преди 7 години

Този е най-малката матрьошка.

32

Анонимен

преди 7 години

Хамелеони :) Европа го го каза преди вас : чрез смъртното наказание Турция няма шанс за Европа :) Ердоган е умен , той знае , че да контролиращ развиваща се икономически страна с не много образовано население , което в многото си области дори живее на племенни начала , е най големия страх :) още повече че той държи пътя Азия - Европа , не би било практично да е в постоянен съюз с някой ;) истинската демокрация ще е пагубна за Турция , освободеността и моралния упадък като при нас ще ги разруши

31

Брояч

преди 7 години

До ISTANBULLUВашият ред мина! Преди 139години. Можеш да кажеш едно язък!

30

Анадолски

преди 7 години

Правилно си написал СУЛТАН ЕРДОГАН Пак не изленаха изводите на ***, че "Турция веднага ще потъне" след референдума "че ще се върне на газови лампи" и тем подобниГаньо да гледа на къде е тръгнал той. :)))Ганката първо да види депутатите си, които САМО ЗНАЯТ ДА ПРИБИРАТ!!! Ганката се надяваше за гражданска война в Турция, то пък май войната ще е в Македония...

29

Анадолски

преди 7 години

Абе тези политици в "България" кога ще ОПРАВЯТ България вместо Турция!?Ние сме си добре в Турция.Тревожете се за хората там!!!Защо един полетик и най вече ПАТРИОТ от България не излене да говори вместо за Турция, за българските европейски заплати и пенсии за високите такси и т.н.

28

турчин

преди 7 години

До АнонименНяма да получиш отговор. Но положението на народа доказва що за политици имаме. Станаха олигарси благодарение на народа.

27

O.o.o.

преди 7 години

Toзи Новата Пощенса кутия, Родопския славей, Гения на родопите ,нали заедно със националистите пречихте на хората във Турция да гласуват нормално вашите избиратели могат ли да напишат сотвеноръно декларации аджеба.

26

Анонимен

преди 7 години

"И не е истанбул а Константинопол- Български град"Селендур, този град никога не е бил "български".Може само да го сънуваш.Но Кърджа Али, Филибе, Русчук, Плевне, Йени Зара, Ески Зара, Пашмаклъ, Делиормана...трябва да ти напомня за нещо...И сега само не ми казвай Одрин, това, че сте го укопирали за няколко месеца с ПОМОЩА на братушки пак не го прави ваш.Аре патриотче въри помагай на македонците:)

25

Социопат

преди 7 години

Бинев стана ДПС-р ,Карадайъто с атакиски изказвания -тия за пари танци- маци всекви въртят.