13

хавай 5 - 0

преди 7 години

Ако трябва да живея на остров, отивам в Хавай

12

ха-ха-ха

преди 7 години

Няма ли да чакат на границата за " идващи тълпи българи и румънци"

11

Анонимен

преди 7 години

Който е *** да ходи в Англия!Държава пълна с малинки и капинки, при това свръх нагли, защото са от бившите колонии. Климата е пълен гнус, ако нямате артрит ще се сдобието до 2 год. Всичките беломуняви англета са с генетични отклонения, понеже са братовчеди /доказано от водещият им здравен институт/, поради което масово се женят за пакита и чръни. За храната не говоря, тя е само за ***! Там става само за да съберете пари и да се върнете у дома! Така че...

10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 10По лицемерие българите е трудно да ги надминеш. Но освен това в България няма и свобода. Тук да е добре може само работникът. Надигне ли глава да прави бизнес, отрязват му я. В Англия може да се работи и твори свободно и затова хората напират натам, не е заради яденето или времето

9

Анонимен

преди 7 години

Живея в UK и мога да заявя, че ако не са парите, изобщо нямаше да ме задържи нищо тук, дори си мисля за прибиране, а причините са:- лош климат, вали всеки ден- гадно и безвкусна храна, добре че са китайците- лицемерие колко искаш.Може да е супер уредено, но определено не бих живял тук.

8

Наблюдател

преди 7 години

Ако трябва да живея на остров отивам в Куба , с нейните 330 слънчеви дни в годината. Да не съм луд да се депресирам в Лондон!

7

Кирил Софийски

преди 7 години

Кои ли пък вече ще емигрира там ?!?!

6

Анонимен

преди 7 години

И през ум не ми минава да ходя в Англия!Колкото и проблеми да имаме у нас, оказва се сме доста по-нормално място от колкото е Великобритани!

5

Супервайзор 3.5к зап

преди 7 години

Всички миячи, ягодоберачи и бърсачи на на трибуквия да се ориентират спешно натам! Нямате място в България, само мърсите и вредите на държавата ни! махайте се оттук и отивайте там да бачкате черноработници!

4

Анонимен

преди 7 години

В тоя опикан и оповръщан мъглив остров бих отишъл само, за да се изхрача мазно след консумация на шкембе чорба! Мразя ги тея надути смешници, страдщи от мания за величие, величаещи ***, лимони и всякакви четвърторазрядни нации от африка и азия, а същевременно толериращи нации от източна европа по - зле и от животни!

3

мислещ човек

преди 7 години

Че кой нормален човек от сега на татък ще предпочете да живее във Великобритания след като икономиката и ще отслабне заради така наречения "Брексит" ! Те самите англичани дето гласуваха за излизане от ЕС вече се чудят как да се преселят в други страни от ЕС ! А да не говорим ,че големите фирми и банки масово се преместват в страни от ЕС ! Великобритания вече е аут !

2

Надя Николова

преди 7 години

Не,благодаря.По-хубаво и по-слънчево е на Harbour island на Бахамите.Безкрайно синьо небе,палещи слънчеви лъчи и необятен океан.

1

Анонимен

преди 7 години

ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ ДА НЕ ЧАКАТ ВТОРА ПОКАНА