17

Червените милионери

преди 7 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

16

Комунистите ограбиха

преди 7 години

Комунистите ограбиха държавата и народа и използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

15

Провалилата се БСП

преди 7 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

14

ХА, ХА

преди 7 години

До Един българинВсички КОМУНИСТИ крадат. Останалите, обикновените хора като наскрадем по малко в зависимост от случая, ама редовно. Крадем от съседа круши, от клиента на магазина в който работим, като го удряме в кантара, от фалшивите стоки които произвеждаме за шефа си, от общината като си изхвърляме *** на улицата и я принуждаваме да ни чисти, от нафтата на служебния автомобил и т.н. и т.н.И кой е виновен, "комунистите разбира се".

13

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ

преди 7 години

КОГА?

12

Анонимен

преди 7 години

Когато Гърневски беше кмет на Пловдив се провеждаше най-голямата приватизация (както наричаха тогава грабежа) и неговата комисионна беше 25 %Дори Ал.Божков му завиждаше- той вземаше 11 %

11

ДАЛАВЕРАТА Е В ГЕРБ

преди 7 години

ГЪРНЕВСКИ ЗАЩО НЕ СИ СТОИ В СДС АМИ СЕ Е ПРИШИЛ КЪМ ГЕРБ?защото знае къде е ДАЛАВЕРАТА

10

ВСИЧКИ КРАДАТ

преди 7 години

Е И К`ВО?и борисов е комунист и милиардер.и гърневски стана милионер когато беше кмет на пловдивхърбел обвинява щърбел

9

Анонимен

преди 7 години

До НаблюдателСДС го няма - предаде избирателите сиТа то никога не е мислило за избирателите си. Мислило е за гушката си, нали Капитализъм и печалби гони бе наивници.

8

смЕх

преди 7 години

В този сайт цен.зурата е по-свирепа и от татово време.

7

Хм

преди 7 години

Доколкото си спомням в Пловдив от 1991г БСП/БКП не е на власт.С изкл. на Славчо Атанасов(ВМРО,2007-2011) всички кметове са СДС и после ГЕРБ.Общинския съвет-също.Така че всичко в Пловдив е демократична направия-и тя като другата...

6

Наблюдател

преди 7 години

Вярно но "след дъжд качулка"! За това и СДС го няма - предаде избирателите си!

5

Георги

преди 7 години

Хубаво им го е казал. Докато в другите държави от соц блока извършваха лустрация и премахваха агентите от управлението си, нашите си създадоха мутрите, прехвърлиха си бизнесите, разпродадаха си заводите и вече нямат стигане. Вече имат заводи, имат бизнеси, имат си партии, имат си опозиции, имат си медии. Вече нашите комунисти само с революция могат да се махнат.

4

Анонимен

преди 7 години

На тоя родът е Гърневи, от с. Косово, общ. Асеновград. Но някак си не върви на възторжен млад партиен поет фамилия Гърнев, затова става Гърневски. Поне да беше талантлив, а то чиста мижитурка.

3

анонимен

преди 7 години

след 27 години аз не разбрах разликата между сини и червени

2

Burzum

преди 7 години

Абе не знам ама като си спомня как седесарите влязоха във Великото народно събрание облечени в пловерчета на еленчета и ромбчета а го напуснаха в костюми за хилядарка се чудя докога ще ни занимават със демокрацията си която много им даде...а и кво прай в първа часна партия да не е заради майкаБългария...

1

Анонимен

преди 7 години

Присмял се хърбел на щърбел. Казаното до голяма степен е вярно, но кой го казва?