11

Анонимен

преди 7 години

вие ни базикате яко днеска-васил илиев император, тоя цар.......то ние сме си виновни де да си видиме срама на кого сме се възхищавали.Тоя го посреща цяла София в шпалир, молихме го и него да дойде да ни окраде

10

Анонимен

преди 7 години

Не го знам нито на кого е цар, нито кой го е коронясвал, но да си кани гостите в Испания.

9

Гошо

преди 7 години

България НЯМА царе, династии, благородници и тн от 1396 година.Този крадлив ,изгнил , мухлясъл Кобург е най- жалкото явление в тази държава за последните 30 години.Окраде каквото можа, излъга който можа и си замина за Испания.Стига цитирахте това недоразумение ,никой не се интересува от плюнките му и сенилните му брътвежи.Камък да му пази сянка и на цялата му рода.

8

Ала_Бала

преди 7 години

Този човек не никакъв цар. Той е срам за баща си - н.в, Цар Борис Трети - Обединител на Отечеството. Колкото до протежето му Бойко Борисов, предпочитам да не коментирам, защото ще ми изтрият коментара!

7

АМИ СЕГА...

преди 7 години

Румъния - Тя беше 2 пъти по-корумпирана от нас. Но поне почнаха да правят нещо!Гърция - Брутална криза!!!!!! Но най-хубавото море в Света пак ще ги спаси тези мързеливциАлбания - Там подкупваш полицай на улицата и то без да се криеш!Хърватса и Словения са единствения светъл лъч... та така...

6

истина е

преди 7 години

КРАДЕЦ И РАЗБОЙНИК - ВЗАИМНО СЕ ЧЕТКАТ !!

5

АМИ СЕГА...

преди 7 години

Нашите съседи :Македонич- Един премиер не дава оставката, дори държавата му да се срине на 2!!! Иначе той обича държавата си де и не е за властта. А, че Македония е изкуствена държава както едно време Югославия е друг въпрос...Турция - Един човек, който реши да стане султан! Политическо насилие над граждани, цензура...Сърбия - Живеят 50г. назад! България - Бойко поне подава оставка при натиск. Но в ДА България го казаха! Не е напълно чист! Ако няма съд, скоро ще има съд за тех!!!!!!!!!!!

4

д

преди 7 години

Те са на един акъл ........

3

WtF

преди 7 години

Псевдо мафия , псевдо журналисти , псевдо банкери и псевдо цар ......

2

Анонимен

преди 7 години

Изкарахте го от "нафталина"

1

Анонимен

преди 7 години

Надявах се, че е умрял, а той изявления дава.