167

Анонимен

преди 7 години

България трябва да получи и част от Източна Сърбия(Пирот,Бела паланка, Бабушница)

166

Анонимен

преди 7 години

До #133:Влез в Гугъл и прочети за албанците,за да видиш,че те са народ,мигрирал от района западното крайбрежие,на Каспийско море,като първо са били изтласкани къ Червно море,а след това,към Италийския п-в,докато накрая са били заселени в днешните земи,земите на Епир.Цялата тази миграция е станала много преди да възникне Османската империя,по време на Римската империя.Албанците са били ислямизирани,след завладяването им от османлиите,подобно на нашите помаци,след дълга съпротива.

165

Анонимен

преди 7 години

МАКЕДОНЦИТЕ НЕПРИЗНАВАТ ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ 2016-ТА И ТО ИЗБОРИ КОИТО СА ПРОВЕДЕНИ ОТ МАКЕДОНСКИ УПРАВЛЯВАЩИ!!!СА НЕ ИМ ХАРЕСВА НО САМИ СА СИ ВИНОВНИ ЩОТО ЕДВАМ 50% СА ОТИШЛИ ДА ГЛУСУВАТ И ТАКА АЛБАНЦИТЕ СА ПОЛУЧИЛИ ДОСТА!!!ИЗВОДА Е, ЧЕ ЩОМ НЕЗАЧИТАТ ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ НАПЪЛНО Е РЕДНО ДА СЕ ОТДЕЛИ ПАРЧЕ ОТ МАКЕДОНИЯ!!!ХРИСТИЯНИН СЪМ НО СЪМ ЗА ПРАВДАТА И ЗАЧИТАНЕТО НА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ И АЗ НЕНАВИЖДАМ БУДА НО БУДА СПЕЧЕЛИ СРАВИНИТЕЛНО ЗАКОННО ЩОТО НАРОДО Е ***!

164

Анонимен

преди 7 години

На Сърбия все териториите са с малко,особено тези населявани с албанци.Погледнете във всеки сръбски форум,под статия за кризата в БЮРМ и ще видите,че много сърби смятат все още Македония за"сръбска зимя".Дори мълчанието и мъдрата политика на София им пречи,казват"бугарите мълчат и си точат ножа".Българите,винаги сме им пречели,защото Сърбия/Южна/,е цялата върху български земи.Стефан Душан е царувал само20-ина години по част от българските земи,което не е достатъчно да се сътвори нация.

163

Анонимен

преди 7 години

Всичко това се случва на Балканите,защото сърбите,подтиквани от Русия,орязаха прават ан албанците,смятаха ги за хора от трета ръка,извършиха над тях геноцид и до днес,не са се отказали от недемократичната си политика към тях.Сърбия/Русия,сатанизират албанския етнос,както Русия ни плаши с "турското плашило",така и Сърбия равзяза албанското такова,над бившите югорепублики.Албанците живеят от векове по тези земи и със зачитане на правата им,може да се живее мирно с тях на Балканите.

162

Внимавайте

преди 7 години

До АнонименАлбанците няма да нападнат Македония ще чакат българите първо да се задействат.Тогава Турция ще тръгне да спасява Македония и ще се срещнат с Албанците и тогава вече няма да има България и Македония.

161

Анонимен

преди 7 години

До а кой!?Заселените албанци в Македония, за които говориш, ги заселва там по-рано Сърбия, за да омекоти етническия климат в Косово и Черна гора. А всичко това става под диктовка на Русия. Югославия е създадена изкуствено за противовес на следвоенна Германия. И я създават предимно западняците. И запада е наливал предимно пари в тази изкуствена държава, макар, че и Русия... макар и по-малко и тя също. Помисли логично - никой не убива този, който в който е налял пари и този който му дължи пари.

160

а кой!?

преди 7 години

а кой при разпадането на Югославия засели 120 000 албанци в БЮР Македония - нали западняците - това беше и целта им - кланяй се на исляма е създавай предпоставки за войни, за да продаваш оръжие и на 2-те страни

159

Анонимен

преди 7 години

Както и при движението по пътищата,всички политически кризи се дължат на некадърно и престъпно управление!При нормално управление- относително единство между управляващи и народ- кризи и войни няма.Не случайно и управляващите ни след 1989г продажници,потомствени клат-ику-ристи,нек-адър-ници и престъпници се разтревожиха от "кризата" в Македония!Много добре знаят какво са направили и какво ги чака! И въпросът не е дали, а кога ще си получат заслуженото!По план от 9 млн да оставиш само 5 млн...

158

Анонимен

преди 7 години

Албански балкански шнурчета...

157

Васо

преди 7 години

Благословен да е Иван Костов, че има куража да откаже прием на бежанци от Косово. Та да не сме следващата жертва на албанска инвазия. И не да ревем за мир и ненамеса в Македония, а да подкрепим битката им срещу тая напаст. Да я отдалечим от границата си.

156

Анонимен

преди 7 години

Toлкова ли сте слепи да не видите и да не схванете, че всичко това се случва още изначало заради сърбите. Първо те искаха чужди земи и заради тях се случва Втора балканска война, известна още като Междусъюзническа. Заради тях има държава Македония, а не област Македония в България. После им беше хубаво в Югославия и искаха да претопят всички и да налагат всичко сръбско над останалите народи. После водиха война с ВСИЧКИ и все искаха да не са те виновни. Сега ги е яд и те плащат за тия провокации.

155

Анонимен

преди 7 години

Какво може да чуем от сръбски коментатор,освен,че албанците са виновни за всичко.Истината обаче е друга,Сърбия води политика на омраза и потъпкване на правата не само на албанците,на всички несърби.Десетилетия наред,сърбите потискат правата на албанците и ги провокират,което доведе до конфликта в Косово.Сръбската лакомия за територии,предизвика кървавата война в разпадаща се Югославия,в която Сърбия е агресорът.Днес,тя е извор на нестабилност на Балканите,с намесата си в б.югорепублики.

154

Анонимен

преди 7 години

Защо не виждаме новината за сблъсъка на два говедовоза в Босфора!Руският е потънал!

153

хх

преди 7 години

В последните 70 г. няма по-голям враг на България от ренегатите от фиром.Техния антибългаризъм почива на основата на сърбоманията,а сърбия е държавата която ни е създавала и създава най-големи проблеми на България от освобождението до днес.Колкото и парадоксално да звучи,албанците са били и са естествен наш съюзник,така че ще бъде грандиозна простотия да тръгнем срещу албанците и да защитаваме едни сърбомански ***.Във фиром има признати 7 малцинства,но не и българско,там българи няма.

152

борис

преди 7 години

Днес албанците изживяват истинска демографска експлозия, имат по 5,6 до и 10 деца, народа им става все по-многоброен,много млади и динамични хора,албанския етнос е в страхотен подем.Същото е било с нас българите от 1830 до 1930 г.А срещу албанците е изправен един изкуствено създаден народ,ке леши плюещи в собствения си извор.Преди 15 г. спасявахме кре тените от фиром,дадохме им 120 танка с боекомплектите,артилерия,минохвъргачки,муниции и пр.а те 10 г. плюха,че боята на танковете не била убава

151

do 172

преди 7 години

Shto ne mlaknesh smeshen si

150

:) :)

преди 7 години

пак в едни исторически фантасмагории се впуснахте. Гледайте сега какво се случва. Малко по глобално. Стъпи ли албански войник в макето, една руска въздушно преносима дивизия ще се стовари я македония а след нея и онзи любимия на грузинците чеченски батальон Изток, да озапти по негов си начин шипт ърите...по искямски :)

149

Анонимен

преди 7 години

ESTESTVENO I OCHEVADNO E CHE USA PODCUKLASVA ALBANCITE.TRYMP ISKA VOINA NA BALKANITE I SI KAZA TOVA.

148

Наблюдател

преди 7 години

Вече граничим с Албания. Макетата са много *** парчета, закърмени с омраза към майка България. И докато си създаваха изкуствени врагове, истинския враг албанците ги завладяха отвътре, като троянски кон.