39

100%

преди 6 години

100% в перачница винаги е намесена една и съща банка през , която минава продажбата на билети

38

рим

преди 6 години

смях, лъжи и будали.Като включа пералнята и по едно време се завърта центрофугата. Пери, пери, пери п***риииии.Има ли някой, който не е разбрал как се пере?

37

ЧИЧО

преди 6 години

Крайно време е да се подведе под съдебна отговорност учиндолският дългуч за чалганизиране на цяло поколение българи. Млади хора, моля Ви не ходете на концертите му за да му вкарвате милиони в банковата му сметка и да му слушате напъните да се прави на певец!

36

1

преди 7 години

Леле мале колко желаещи за чалгун парти. Ужас. Добре че я има Каварна още, че си е ..... мама и лелята и въобще пълна ц*гания.

35

Офшор 7/8 мов

преди 7 години

Пералнята се върти вече в Арената.Шоуто залязва.

34

дан

преди 7 години

така се казва -завист..на некадърните

33

Анонимен

преди 7 години

Всичко е реклама! Не вярвам! Звезди от световен калибър са идвали и за 10 минути не са изкупувани билетите! Не вярвайте,мястото на България по критерий свобода на словото е 109! Съмнителните качества на" Шоуто на Слави", подсказват за равнището на предстоящите концерти! Плоска реклама!!!

32

Анонимен

преди 7 години

Я слави се разпя след 10 години изгладнял е

31

Анонимен

преди 7 години

Ех бе, от всичко разбираме българите, не, че нещо. И произхода на Земята ще докажем скоро

30

Иван

преди 7 години

На мутри не ходя на концертите.

29

Питам

преди 7 години

До Dinosaurus 30 Чу ли че Слави отменя втория концерт заради теб, че няма да отидеш?

28

Анонимен

преди 7 години

Това обяснява защо пред този народ бъдеще няма....Иска си народа простащина и това си е. Затова всеки си заслужава съдбата.

27

жена

преди 7 години

Да,"Благодаря".Пак същият номер с билетите и усещам,че ми писна вече.Като *** стоим и чакаме,за да не може едни билети да се продадат като хората.После извинения,съжаления.Няма смисъл.То вече разочарованието е пълно.....

26

Анонимен

преди 7 години

Финансова "математика" - "1 стотинка плюс 1 стотинка е равно на ... 10 стотинки"Не е луд тоя, който яде зелника, а тоя дето му го дава!!!Слави и Сие пак направиха "пачки", а народа с билетите ... супата;)

25

Dinosaurus

преди 7 години

Каква новина!!! Ликуй народе!Камък ми падна от сърцето: още един концерт - небесата се разтвориха у изсипаха благодат!!!Ура... да живей, хвала!Още една възможност да не отида

24

Слави

преди 7 години

Няма такава държава

23

Анонимен

преди 7 години

А в същите тези два дни има европейски концерт в едно хубаво южно градче. Е, кажете сега ;))

22

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Из целия свят-от Аляска да Нова Гвинея отекна гръмовната вест: Слави ще прави втори концерт...Бря,бря,бря-ц ц ц...Ама аз пак съм зает и няма да мога...

21

Анонимен

преди 7 години

Колко малко мозък трябва да имаш, за да отидеш някъде,където един селянин ще ти навиква и ще ти пее фалшиво, ще ти пуска плоски шеги и ще се бкъскаш в тълпата с потни, но богато парфюмирани чалгари?Отделно от това да се хванеш на дребния тарикатлък със свършването на някакви билети.Популацията на територията заслужава напълно мизерната си участ!

20

Анонимен

преди 7 години

Чалгагара май му хареса да прави пари от концертите. Докато има бедни от панелите да му слушат приказките, които са едни и същи от 20 години. Само че кумират ви няма *** да защити думите си с действия.