5

Анонимен

преди 7 години

Че нали точно заради тези пациенти толкова години се отладат личните осигурителни партиди. Защото сме солидарни. И от солидарност тези които внасят най-много като осигуровки плащат по-два път.

4

Анонимен

преди 7 години

Прави ми впечатление рекламите в последно време, всякакъв род и вид хапчета "по 1 на ден" ииии всички така, целта им е да зарибят народ за "абонамент", всичко е за пари....

3

факт

преди 7 години

От момента,когато здравеопазването се превърна в бизнес-хората станаха по-болни-хронично болни .Вместо да се фокусират в превенцията,система гледа да върви алъш-вериша.

2

Анонимен

преди 7 години

Ще напомня на този професор да не говори празни приказки и защо !1. Чувал ли си понятието ВИСОКИ ТЕХНОЛОГИИ. Знаеш ли, че изслезванията не ги прави ДОКТОР а компютър и този който върши тази дейност е ЕДИН ОБИКНОВЕН ОПЕРАТОР НА МАШИНА. Над 90 % - цената на едно изследване е - - ЕДИН ЛЕВV2. До кога ще се бръштолевят понятия като консултации и други разни /празни /приказки3. Лекува не ДОКТОРА а хапчето ))))). Ако не можеш да разчетеш разпечатката от принтера - просто си хвърли дипломата.

1

Анонимен

преди 7 години

AMII OSTAVETE GI DA UMIRAT--25 000 EVRO NA MESEZ ZA DOFTOR.