Защото ти ще вземеш веднъж в годината едно агне или 10 кила домати... А търговеца примерно взима по 100 агнета и 1 тон домати на година. Това е.
Добре де, няма да пиша "cвинe", за да не ме цензурират. Да кажем гуцита или цър-пърчовци ;)Добре че не написах нищо за последователите на Мoxaмeд, щото направо щяха да ми изтрият коментара като на колегата по-долу. Абе не напразно сме на последно място в ЕС по свобода на словото, мaмaтa си тpaкa...
И аз така със свинското. Някак си ми е по-вкусно. Все пак със свинете сме по-близки, щото и ние сме всеядни като тях :D Като стане агнешкото 5 лв., може и да пробвам.
Лично на мен агнешкото ми накъртва.За Великдин бях взел една плешка и я ядохме 3 дена.Сега не ми се помирисва агнешко.Не ги знам *** как го ядат постоянно това месо
Eto problema.Bg,ako nyama 100% pechalba,ne zapochva biznesa,niamalo dalavera.Eto tova e v osnovata.V Usa sled 20% zapochvat razsledvane kak e stanalo cenoobrazuvaneto,akp vie v Bg se popitate abe kaak adjaba tova cenoobrazuvane stava na vsichko,ste si otgovorili na vuprosa,ZASHTO BG YADE I PIE PO SKUPO OT EVROPA,CELIYAT ZAPAD????!!!!
Великденското бутче го взех два дни по- рано, в опаковка със газ за защита. Като го извадих от хладилника за да го пека вече беше тръгнало.
V kazarmata byah yal meso ot durjavniya rezerv s pechat 1977,tui che ne me uchudva zalejalostta,problema e drug v BG yadem vsichko po skupo ot eu
Аз искам да подкрепям българското , Но не ми се получава . Отидохме в една кошара и агне живо 25кг стопанина го сметна 200лв. , а на прекупвача ще го даде за 100лв .Същото се случва и с череши,праскови ,мляко и домати - Защо ???
Много агнешко залежало по магазините..................ще го познаете по това,че сега ще се продава като "мариновано", " овкусено"..........за да не мирише на застояло.
Гергьовденската плешка – по-евтина от Великденската